E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στη Βραζιλία: Δημοσιογράφος πηδά σε ποτάμι και «πατά» στο σώμα 13χρονης ενώ κάλυπτε την εξαφάνισή της

Η αμήχανη διαπίστωση

Δημοσίευση 18/7/2025 | 14:58

Σοκ στη Βραζιλία: Δημοσιογράφος πηδά σε ποτάμι και «πατά» στο σώμα 13χρονης ενώ κάλυπτε την εξαφάνισή της

Μια ανατριχιαστική και απίστευτη στιγμή εκτυλίχθηκε στον ποταμό Mearim της βορειοανατολικής Βραζιλίας, όταν ένας δημοσιογράφος φέρεται να πάτησε στο σώμα μιας αγνοούμενης 13χρονης κοπέλας ενώ βιντεοσκοπούσε για την κάλυψη της εξαφάνισής της.

Το σοκαριστικό είναι ότι το πτώμα της βρέθηκε αργότερα ακριβώς στο σημείο όπου στεκόταν ο ρεπόρτερ.

Ο Lenildo Frazão βρισκόταν στον ποταμό Mearim, στο Bacabal, το σημείο όπου είχε δει τελευταία φορά η 13χρονη Raíssa. Ο δημοσιογράφος επιδείκνυε το βάθος του νερού και το σημείο όπου το παιδί είχε κολυμπήσει, προχωρώντας προς το μέσο του ποταμού με το νερό να φτάνει στο στήθος του. Ξαφνικά, ο Frazão ανατρίχιασε και πήδηξε έντρομος μακριά από το σημείο, βγάζοντας μια αναπνοή.


Ο ρεπόρτερ είχε νιώσει κάτι να τον αγγίζει κάτω από την επιφάνεια του νερού. Ταραγμένος, κινήθηκε γρήγορα προς τα ρηχά, κοιτάζοντας πίσω με εμφανή ανησυχία. «Νομίζω ότι υπάρχει κάτι κάτω εδώ, στον πυθμένα του νερού. Στη συνέχεια, έκανε ένα βήμα πίσω, προσθέτοντας: «Όχι, δεν πάω, φοβάμαι. Μοιάζει με χέρι – μπορεί να είναι αυτή; Αλλά μπορεί να είναι και ψάρι, δεν ξέρω».

Μετά το συγκλονιστικό αυτό περιστατικό, οι πυροσβέστες συνέχισαν την αναζήτηση της Raíssa το πρωί της 30ής Ιουνίου, με την υποστήριξη δυτών. Λίγο αργότερα, το σώμα της μαθήτριας βρέθηκε ακριβώς στο σημείο όπου ο Lenildo Frazão είχε κάνει το γύρισμα. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να επιβεβαιωθεί επίσημα ότι το σώμα που ένιωσε ήταν της Raíssa κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ του.

Η 13χρονη Raíssa πνίγηκε ενώ έκανε μπάνιο με φίλους της στον ποταμό. Ο Lenildo Frazão είχε σημειώσει κατά την κάλυψη ότι το ρεύμα ήταν δυνατό και το βάθος άνισο, με «τρύπες» στον πυθμένα του ποταμού. Η νεκροψία δεν έδειξε σημάδια σωματικού τραύματος, και η αιτία θανάτου καταγράφηκε ως πνιγμός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λούβρο: Διάσημος Youtuber ανάμεσα στους συλληφθέντες για τη ληστεία ‑ Η ύποπτη «κίνηση»

Κόσμος 05.11.2025
Youtuber του μοτοκρός βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες για τη ληστεία στο Λούβρ.

Xάος στο opening του Shein στο Παρίσι: Ουρές πελατών, πλήθη διαδηλωτών

Κόσμος 05.11.2025
Αμφιλεγόμενα τα εγκαίνια της πολυεθνικής Shein στην Πόλη του Φωτός.

«Η Γερμανία είναι ο οίκος ανοχής της Ευρώπης», δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής – Ζήτησε απαγόρευση της πορνείας

Κόσμος 05.11.2025
«Οι βίαιες επιθέσεις, η συντριπτική δύναμη των ανδρών και η έλλειψη συναίνεσης επιμένουν»

Βορίζια: Συνελήφθη ο γαμπρός του Φανούρη Καργάκη ‑Βρέθηκε καραμπίνα σε σπηλιά ιδιοκτησίας του

Ελλάδα 05.11.2025
Χειροπέδες στον γαμπρό του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, θύμα του μακελειού στα Βορίζια Ηρακλείου, πέρασαν πριν από λίγο οι αστυνομικές Αρχές

Αναστέλλεται η απεργία των ταξί – Κανονικά τα δρομολόγια από τις 6 το πρωί της Πέμπτης

Ελλάδα 05.11.2025
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απεργία αναστέλλεται καθώς ο κ. Κυρανάκης έδειξε διάθεση για συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες και τους οδηγούς ταξί

Μετρό Θεσσαλονίκης: Κλείνει για ένα μήνα – Πώς θα μετακινούνται οι επιβάτες

Ελλάδα 05.11.2025
Θα λειτουργήσει νέα λεωφορειακή γραμμή Μ1 και θα γίνει ενίσχυση τριών ακόμη γραμμών

Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στη Γαλλία: Τουλάχιστον δέκα τραυματίες

Κόσμος 05.11.2025
«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» φώναζε ο οδηγός

Ποια είναι η σύζυγος του Ζοχράν Μαμντάνι; Ο έρωτας μέσω εφαρμογής γνωριμιών, η μάχη κατά του «αμερικανικού ιμπεριαλισμού»

Κόσμος 05.11.2025
«Συνήθιζα να αρνούμαι το συριακό μέρος του εαυτού μου και έλεγα στους ανθρώπους ότι ήμουν Αμερικανίδα όταν ήμουν εννέα ή δώδεκα ετών, περίπου, γιατί ήταν κάτι πολύ cool»

Φοιτητής καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση για σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης σε τοίχο του ΕΜΠ

Ελλάδα 05.11.2025
Τι αναφέρει ο κοσμήτορας που τον κατέγραψε σε φωτογραφία