E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο πρώην σύντροφος της Κυριακής Γρίβα περιέγραψε τη στιγμή της δoλoφovίας

«Πάγωσε και ξαφνικά φώναξε χάνομαι»

Δημοσίευση 16/7/2025 | 12:55

Ο πρώην σύντροφος της Κυριακής Γρίβα περιέγραψε τη στιγμή της δoλoφovίας

«Μου έλεγε ότι ο κατηγορούμενος τη χτυπούσε και ότι ήθελε να ξεκινήσει μια νέα ζωή, δεν έκανε μήνυση γιατί δεν είχε χρήματα για το παράβολο, για αυτό ζήτησε περιπολικό να τη συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της», κατέθεσε επίσης.

Συγκλονιστικές σκηνές από τις τελευταίες στιγμές της Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων περιέγραψε σήμερα καταθέτοντας στη δίκη για τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας ο πρώην σύντροφός της Σταύρος Δροσιάς. Πρόκειται για τον άνθρωπο, ο οποίος είχε συνοδεύσει την αδικοχαμένη Κυριακή στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και είδε τον τότε σύντροφο της κοπέλας να τη δολοφονεί μπροστά στα μάτια των αστυνομικών με πέντε μαχαιριές. Η νεαρή γυναίκα είχε φτάσει στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον δράστη, όμως δεν πρόλαβε.

«Η Κυριακή μου είπε «πάμε στο τμήμα γιατί φοβάμαι», δεν έκανε μήνυση γιατί απ’ ότι κατάλαβα δεν είχε τα χρήματα να πληρώσει το παράβολο, γι αυτό και ζήτησε το πιο απλό πράγματα μια αστυνομική συνοδεία μέχρι το σπίτι της», ανέφερε σήμερα στην κατάθεσή του ο μάρτυρας και περιγράφοντας τις στιγμές της στυγερής δολοφονίας της άτυχης κοπέλας και πρώην συντρόφου του, είπε: «Είδα την Κυριακή να παγώνει και ξαφνικά και να φωνάζει «χάνομαι». Τρώει την πρώτη μαχαίρια, τρώει τη δεύτερη μαχαιριά. Με την άκρη του ματιού μου είδα τον κατηγορούμενο… Πήδηξε πάνω της και συνέχισε να τη μαχαιρώνει, είδα ένα πίδακα αίμα…».

Αρχίζοντας την κατάθεσή του στο δικαστήριο ο μάρτυρας εξήγησε πως είχε σχέση με την Κυριακή Γρίβα 5 χρόνια και πως σχέση τους αυτή διεκόπη όταν η κοπέλα γνώρισε τον κατηγορούμενο και δολοφόνο της. «Ήρθε και μου είπε «έχω γνωρίσει ένα άλλο παιδί». Ήταν πολύ ευγενικός ο χωρισμός μας, εικάζω ότι της έταξε πολλά πράγματα, κάποια πράγματα που εγώ δεν μπορούσα, της έταξε γάμο. Η Κυριακή ήθελε να παντρευτεί» κατέθεσε ο μάρτυρας και συνέχισε λέγοντας στο δικαστήριο πως εκείνη την ημέρα της δολοφονίας της κοπέλας συναντήθηκε μαζί της έπειτα από πολύ καιρό.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχαμε βγει με την Κυριακή για ένα καφέ στη Χασιά, είχαμε να βρεθούμε χρόνια… Την πήγα στο σπίτι της. Εκεί, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, συνάντησε τον πρώην τότε σύντροφό της (σ.σ. τον κατηγορούμενο), εγώ δεν τον γνώριζα. Μου είπε πως είχαν χωρίσει δυο μήνες, ήταν πάνω στη μηχανή του και με το που τον είδε η Κυριακή φοβήθηκε και μου είπε «πάμε να φύγουμε». Έστριψα και όπου φύγει -φύγει. Τη ρώτησα αν θέλει να την πάω στον πατέρα της. Είπε: «δε θέλω να πάω εκεί μην τον αναστατώσω». Πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων εκεί μας σταμάτησε ο σκοπός. Μας ρώτησε τι θέλουμε. Μας είπε να πάμε πάνω στην ασφάλεια. Η Κυριακή μου ζήτησε να πάει μόνη της και εγώ κάθισα έξω. Μου είπε: «θέλω να μιλήσω κατ’ ιδίαν». Έμεινα έξω αλλά κάποια πράγματα τα άκουγα. Της πρότειναν να κάνει μήνυση, είχε ξανακάνει μήνυση και την είχε φοβίσει ο κατηγορούμενος για την αποσύρει. Τελικά, δεν έκανε μήνυση, γιατί της ζήτησαν να πληρώσει κάποιο παράβολο …Θα έρχονταν κάποιο περιπολικό να την πάρει αλλά θα το καλούσε η ίδια…».

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως η Κυριακή είχε αναφέρει ξεκάθαρα στους αστυνομικούς ότι φοβόταν τον πρώην σύντροφό της, ότι φοβόταν ότι θα της κάνει κακό. «Η Κυριακή τον αγαπούσε» είπε ο ίδιος λίγο αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2‑1: Τον γκρέμισε από την κορυφή και… ανέβασε τον Ολυμπιακό

Αθλητικά Νέα Χτες
Μείωσαν τη διαφορά από την 1η θέση οι «πράσινοι»

Σοκαριστική σύγκρουση τρένων στη Σλοβακία: Πολλοί τραυματίες, στο σημείο όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης

Κόσμος Χτες
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πιο σοβαροί τραυματισμοί εντοπίζονται στο πρώτο βαγόνι

Τουρκική πρόκληση στην νεκρή ζώνη στην Κύπρο ‑ Τούρκοι στρατιώτες απομάκρυναν Ελληνοκύπριους γεωργούς

Κόσμος Χτες
Αρνητική εξέλιξη η νέα τουρκική πρόκληση λέει ο Χριστοδουλίδης

Η στιγμή της συντριβής ελικοπτέρου στο Νταγκεστάν ‑ 4 νεκροί

Κόσμος Χτες
Ο πιλότος προσπάθησε αρχικά να το προσγειώσει σε μια παραλία, όμως τελικά το Ka-226 κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή

Καιρός: Δύσκολο το επόμενο 24ωρο με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Καιρός Χτες
Η κακοκαιρία θα επιμείνει μέχρι την Τρίτη σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων

«Ήσουν πρεζάκιας και τώρα τρέχεις Μαραθώνιο» έλεγα στον εαυτό μου ‑ Η ιστορία δεύτερης ευκαιρίας του Παναγιώτη Καραΐσκου

Ελλάδα Χτες
Αποκάλυψε πως στο παρελθόν όταν έβλεπε κάποιον να τρέχει στον δρόμο έλεγε «είναι τρελός»

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και οι αγώνες Ολυμπιακού, ΑΕΚ

Αθλητικά Νέα Χτες
Κυριακή με κρίσιμες αναμετρήσεις και αμφίρροπα παιχνίδια

Εγκαινιάστηκε νέο ρομποτικό μηχάνημα στο Αγία Όλγα με δωρεά της Δήμητρας Κατσαφάδου

Πολιτική Χτες
Παρουσία του Αδωνι Γεωργιάδη και δωρεά της La vie en Rose by Dimitra Katsafadou

Ο Λευκός Πύργος το πρώτο ελληνικό μνημείο στους «Θησαυρούς της Ευρωπαϊκής Κινηματογραφικής Κληρονομιάς»

Ελλάδα Προχτές
Με τη διάκριση για τον Λευκό Πύργο, επιβεβαιώνει η σχέση της Θεσσαλονίκης με την έβδομη τέχνη

Παναθηναϊκός, Αταμάν για Λεσόρ: «Θα αποφασίσει με την ομάδα τι θεραπεία ή χειρουργείο θα κάνει»

Αθλητικά Νέα Προχτές
Ο Εργκίν Αταμαν αποκάλυψε το ενδεχόμενο ο Ματίας Λεσόρ να χρειαστεί κι άλλο χειρουργείο