E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

«Η πιο δυνατή μέρα της ζωής μου»

Δημοσίευση 15/7/2025 | 18:05

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο
instagram

Φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της μέσα από το μαιευτήριο μοιράστηκε στα social media η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η αθλητικογράφος περιέγραψε τη γέννηση του πρώτου της παιδιού ως την «πιο δυνατή μέρα της ζωής της», εκφράζοντας ταυτόχρονα την αγάπη και τον ενθουσιασμό για τον σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν, τον οποίο ερωτεύτηκε -όπως έγραψε- ξανά από την αρχή, βλέποντάς τον να γίνεται πατέρας.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφερε στον κόσμο τον γιο της την Παρασκευή 11 Ιουλίου. Μέσα από την ίδια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε του ιατρούς της.

Μεταξύ άλλων η αθλητικογράφος έγραψε στη δημοσίευσή της: «Η πιο δυνατή μέρα της ζωής μου. Η μέρα που σε κράτησα για πρώτη φορά και όλα μέσα μου άλλαξαν. Μια καρδιά που χτυπά πια έξω απ’ το σώμα μου… και είσαι εσύ γιε μου. Γρηγόρη, σε είδα να γίνεσαι πατέρας… και σε ερωτεύτηκα ξανά από την αρχή. Ήσουν δίπλα μου σε κάθε αναπνοή μου, σε κάθε μου φόβο και μου κρατούσες το χέρι σφιχτά. Ο γιος μας έχει τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου. Κι εγώ, τον πιο σπουδαίο άνθρωπο δίπλα μου», γράφοντας στη συνέχεια: «Αυτή είναι η αρχή της πιο όμορφης ιστορίας μας. Μιας ιστορίας που τώρα γράφεται με την πιο γλυκιά λέξη… Οικογένεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουτίδου: Η ανάρτησή της μετά τον σάλο με τον Γκλέτσο στο Real View – «Αθώες ψυχές παιδιών»

Tabloid 05.11.2025
Eκανε μια αιχμηρή ανάρτηση – σπόντα για τον καλεσμένο τους

Σάρα Γανωτή: Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν βαθιά ευγενής, ένας άνθρωπος που άκουγε πάρα πολύ τους γύρω του

Tabloid Χτες
Μαζί με εμάς που ήμασταν οι νεότεροι τότε στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», γινόταν πάλι κι αυτός έφηβος, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η γερμανική αστυνομία «συλλαμβάνει» κύκνο και το βίντεο γίνεται viral

Social Χτες
Αστυνομικοί εντόπισαν έναν χαμένο κύκνο κοντά σε αυτοκινητόδρομο και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έλαβε τον τίτλο του ιππότη από τον Βασιλιά Κάρολο

Tabloid Χτες
Υπερήφανη σύζυγος η Βικτόρια Μπέκαμ

O πιο σeξι άνδρας για το 2025

Celebrity Stories Χτες
Ο Τζόναθαν Μπέιλι πήρε τη σκυτάλη από τον σταρ του «The Office» και «Jack Ryan», Τζον Κραζίνσκι

Κατερίνα Καινούργιου: Το ροζ μπαλόνι και η ατάκα όλο νόημα – «Αυτό θα μείνει εδώ για πολύ καιρό»

Tabloid Χτες
Ο Γιάννης Γιαννουσάκης, ο γιος της Αλέκας Κανελλίδου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή την διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Ροζ»