Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά στη Ριτσώνα
Μήνυμα του 112 για επικίνδυνους καπνούς
Δημοσίευση 12/7/2025 | 10:00

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί του Σαββάτου στην Πυροσβεστική για φωτιά σε εργοστάσιο στη Ριτσώνα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην αποθήκη του εργοστασίου που παράγει και αποθηκεύει πλαστικά είδη.
Η πυρκαγιά πήρε αμέσως διαστάσεις και αυτή την ώρα κατακαίει ολοσχερώς τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.
⚠️ Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣
— 112 Greece (@112Greece) July 12, 2025
🆘 Πυρκαγιά σε εργοστάσιο πλαστικών στην βιομηχανική ζώνη #Ριτσώνας της Περιφερειακής Ενότητας #Εύβοιας
‼️ Επικίνδυνοι καπνοί, παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα
‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών@pyrosvestiki…
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής από Χαλκίδα και Θήβα έσπευσαν άμεσα στο σημείο, δίνοντας μάχη με τις φλόγες για να περιορίσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς. Στο σημείο επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ μεταβαίνει ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Μήνυμα στους κατοίκους των γύρω περιοχών έστειλε και το 112 προτρέποντας τον κόσμο να παραμείνει σε κλειστούς χώρους και να κλείσει πόρτες και παράθυρα λόγω επικίνδυνων καπνών.