Αυτό το σκάφος είναι συνώνυμο της απόλυτης χλιδής
Έχει πισίνα, χαμάμ, γυμναστήριο και εσωτερικό γκαράζ
Δημοσίευση 8/10/2014 | 00:00

Με πισίνα, ενυδρείο, τζακούζι και ένα εσωτερικό γκαράζ, το σκάφος που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες συγκαταλέγεται σίγουρα στη λίστα των πιο πολυτελών και όμορφων στον κόσμο.

Σχεδιασμένο από την ιταλική εταιρεία CRN, το μήκους 60 μέτρων σκάφος «J'ade» ήταν φέτος υποψήφιο για το βραβείο Καλύτερο Εσωτερικού στην έκθεση πολυτελών σκαφών του Μονακό.
Η αλήθεια είναι το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, στο εσωτερικό του ένα ταχύπλοο μήκους οκτώ μέτρων με απόλυτη άνεση, ενώ όταν το γκαράζ του είναι άδειο, μπορεί να μετατραπεί σε μια ιδιωτική, φυσική πισίνα!

Το ιδιόκτητο σκάφος δημιουργήθηκε από το «Studio Zuccon International Project» και στόχος των σχεδιαστών του ήταν να μπορούν να νιώθουν οι επιβάτες του «ένα με τη θάλασσα».
Μάλιστα, το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει άνετα δέκα άτομα σε τέσσερις καμπίνες και στη σουίτα του ιδιοκτήτη, καθώς και 13 μέλη πληρώματος.


Μάλιστα, εκτός από το πανέμορφο θαλάσσιο γκαράζ, το «J'ade» έχει επίσης ένα γυμναστήριο και μια αίθουσα χαμάμ, για να νιώθουν οι επιβάτες όσο πιο άνετα και όμορφα γίνεται!
Τέλος, στα τέσσερα καταστρώματά του, το υλικό των εσωτερικών χώρων αποτελείται από ξύλο καρυδιάς Canaletto, αλλά και ξύλο τριανταφυλλιάς!



Από φτώχεια και πείνα στις μεγαλύτερες γκαλερί του κόσμου: Το θαύμα της γυναίκας που τόλμησε στα 78
«Fat Prisons»: Όταν η απώλεια βάρους μοιάζει με στρατιωτική αποστολή
King Kazu: Ο άνθρωπος που νίκησε τον χρόνο υπογράφει το 40ό του επαγγελματικό συμβόλαιο!
Διάστημα, πόλεμοι, Μουντιάλ και περιβάλλον – Τι μας περιμένει πραγματικά το 2026
Γιατί όλοι μιλάνε για το Soft Life; Το trend που φέρνει ηρεμία στην καθημερινότητα
Ο κανόνας ‑ παγίδα που κρίνει τη ζωή σου στη φυλακή ‑ όπως τον εξήγησε ο πιο σκληρός άντρας του Χόλιγουντ
Η ιστορία του πρώτου δισεκατομμυριούχου της Gen Z – πώς έστησε εταιρεία στο μπάνιο του
Πώς η Ιαπωνία ανέτρεψε όλους τους κανόνες της εκπαίδευσης και πέτυχε
Πώς είναι η ζωή για μια Ελληνίδα μαμά στο εξωτερικό
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Stories Χτες






