E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Αντζελες: Μυστήριο με τις συνθήκες θανάτου της

Είχε πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 200 ερωτικές ταινίες αλλά και σε ντοκιμαντέρ του Netflix για τη βιομηχανία του πορνό

Δημοσίευση 2/7/2025 | 07:35

Πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Αντζελες: Μυστήριο με τις συνθήκες θανάτου της

Νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η 28χρονη πορνοστάρ Κάιλι Πέιτζ με τις αρχές να μην έχουν ακόμα καταλήξει στην αιτία θανάτου της ηθοποιού ταινιών για ενήλικες που είχε γεννηθεί στην Τούλσα της Οκλαχόμα.

Το πτώμα της Πέιτζ βρέθηκε στο σπίτι της στις 25 Ιουνίου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Η Πέιτζ, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Κάιλι Πίλαντ, ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο των ερωtικών ταινιών το 2016 και πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 200 ταινίες.

Το 2017, εμφανίστηκε στη σειρά του Netflix «Hot Girls Wanted: Turned On», που καταγράφει τη ζωή ανδρών και γυναικών που ασχολούνται με την βιομηχανία του πορνό. Η ίδια είχε μιλήσει τότε ανοιχτά για τους αγώνες της με τα ναρκωτικά.

Η 28χρονη είχε συνεργαστεί με «γίγαντες» της βιομηχανίας ταινιών για ενήλικες, όπως η Vixen Media Group και ο ιστότοπος Brazzers.

«Η ομάδα της Brazzers είναι βαθιά συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου της Kylie Page. θα μείνει στη μνήμη μας για το γέλιο της, την καλοσύνη της και το φως που έφερνε όπου κι αν πήγαινε. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» ανέφερε ανακοίνωση της ιστοσελίδας.

Η οικογένεια της 28χρονης δημιούργησε σελίδα στην πλατφόρμα GoFundMe για να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της σορού της στην Οκλαχόμα και την κηδεία της.

«Η Κάιλι ήταν μια κόρη που αγαπούσε πολύ, μια αδελφή που δεν εγκατέλειπε ποτέ και μια φίλη που ήταν πάντα παρούσα. Ήταν το είδος του ανθρώπου που σε έκανε να νιώθεις σαν μέλος της οικογένειας, ανεξάρτητα από το ποιος ήσουν. Την χάσαμε πολύ νωρίς και τώρα η οικογένειά της προσπαθεί να την φέρει από την Καλιφόρνια στο Midwest, για να την θάψει παρουσία των φίλων και των συγγενών της» αναφέρεται στην ειδική σελίδα για την 28χρονη πορνοστάρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλμυρος: Θύμα απάτης 59χρονη ‑ Της άρπαξαν 24.000 ευρώ

Ελλάδα 05.11.2025
Οι κατηγορούμενοι έχουν καταγωγή από τα Χανιά, το Πέραμα, τον Πειραιά και από την Αθήνα

Ιαπωνία: Παίρνει θέση ο στρατός στην μάχη με τις... αρκούδες ‑ Περισσότερες από 100 επιθέσεις

Κόσμος 05.11.2025
Έχουν σημειωθεί περισσότερες από 100 επιθέσεις από αρκούδες που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε αριθμό ρεκόρ 12 ανθρώπων σε όλη την Ιαπωνία από τον Απρίλιο, σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος.

«Με μαστίγωσαν παντού»: 38χρονη μιλά για την ομηρεία της στο Ιράκ

Κόσμος 05.11.2025
Αποκαλύπτει πώς γλίτωσε με κωδικοποιημένα μηνύματα σε βίντεο

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 47χρονο που σκότωσε την πρώην σύζυγό του

Ελλάδα 05.11.2025
Eπειδή «υποπτευόταν ότι είχε σχέση με τον γιο της»

Λούβρο: Διάσημος Youtuber ανάμεσα στους συλληφθέντες για τη ληστεία ‑ Η ύποπτη «κίνηση»

Κόσμος 05.11.2025
Youtuber του μοτοκρός βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες για τη ληστεία στο Λούβρ.

Xάος στο opening του Shein στο Παρίσι: Ουρές πελατών, πλήθη διαδηλωτών

Κόσμος 05.11.2025
Αμφιλεγόμενα τα εγκαίνια της πολυεθνικής Shein στην Πόλη του Φωτός.

«Η Γερμανία είναι ο οίκος ανοχής της Ευρώπης», δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής – Ζήτησε απαγόρευση της πορνείας

Κόσμος 05.11.2025
«Οι βίαιες επιθέσεις, η συντριπτική δύναμη των ανδρών και η έλλειψη συναίνεσης επιμένουν»

Βορίζια: Συνελήφθη ο γαμπρός του Φανούρη Καργάκη ‑Βρέθηκε καραμπίνα σε σπηλιά ιδιοκτησίας του

Ελλάδα 05.11.2025
Χειροπέδες στον γαμπρό του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, θύμα του μακελειού στα Βορίζια Ηρακλείου, πέρασαν πριν από λίγο οι αστυνομικές Αρχές