E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνελήφθη 66χρονη για τη δολοφονία σκηνοθέτριας στο Λονδίνο

Το Rolex «κλειδί» που οι Αρχές συνδέουν με την υπόθεση

Δημοσίευση 19/6/2025 | 21:18

Συνελήφθη 66χρονη για τη δολοφονία σκηνοθέτριας στο Λονδίνο

Η 69χρονη Τζένιφερ Άμποτ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Κάμντεν του βόρειου Λονδίνου, το απόγευμα της 13ης Ιουνίου. Η αιτία θανάτου ήταν τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.

Μια 66χρονη γυναίκα συνελήφθη ως ύποπτη για τη δολοφονία της 69χρονης σκηνοθέτριας Τζένιφερ Άμποτ – γνωστής και ως Σάρα Στάινμπεργκ – σε υπόθεση που η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει συνδέσει με την κλοπή ενός ρολογιού Rolex.

Η 69χρονη Άμποτ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Μόρνινγκτον Πλέις, στο Κάμντεν του βόρειου Λονδίνου, το απόγευμα της 13ης Ιουνίου. Σύμφωνα με τον Independent, το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε από την ανιψιά της, τυλιγμένο σε κουβέρτα πάνω στο κρεβάτι και με ταινία στο στόμα στο σπίτι της σκηνοθέτιδας.

Η γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 10 Ιουνίου, όποτε εθεάθη τελευταία φορά να κάνει βόλτα με τον σκύλο της στην περιοχή. Η νεκροψία που διενεργήθηκε επιβεβαίωσε ότι η αιτία θανάτου ήταν τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο. Ο σκύλος της εντοπίστηκε ζωντανός, αν και είχε παραμείνει κλειδωμένος στο μπάνιο για τρεις ημέρες, ενώ το Rolex της, το οποίο φορούσε συχνά είχε κλαπεί.

Η Τζένιφερ Άμποτ είχε καταγωγή από την Αριζόνα και είχε σπουδάσει Τέχνες και Επιστήμες στο Merton Technical College στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Αργότερα μετακόμισε στο Λος Άντζελες, όπου δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του κινηματογράφου ως παραγωγός, ενώ είχε επίσης γράψει αρκετά μυθιστορήματα.

Οι ταινίες της πραγματεύονταν κοινωνικά ζητήματα και θέματα οικολογίας, με ορισμένες από αυτές να έχουν αποσπάσει βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ, όπως η ταινία «The Corporation», που θεωρείται από τις πιο γνωστές της.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, η Άμποτ είχε αναρτήσει φωτογραφίες με πολλές διάσημες προσωπικότητες, όπως η Paris Hilton και η Kate Hudson.

Η αστυνομία έχει ενισχύσει την παρουσία της στην περιοχή και ζητά από τους κατοίκους να παραμείνουν σε επαγρύπνηση, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόδειξη θανάτου: Ξέθαψε την αδερφή του και πήγε με τον σκελετό της στην τράπεζα για ανάληψη

E-Daily 2.TopNews 28.04.2026
Ο άνδρας ως αναλφάβητος, δεν μπορούσε να κατανοήσει τη διαδικασία που απαιτείται όταν πεθάνει ο δικαιούχος ενός τραπεζικού λογαριασμού και έπραξε κατά γράμμα αυτό που του ζήτησαν

Σεισμός τώρα: 4,6 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Σκιάθου

Ελλάδα 28.04.2026
Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην Αττική

ΕΦΚΑ: Η στιγμή που ο 89χρονος με την καραμπίνα βγαίνει από το υποκατάστημα ενώ έχει πυροβολήσει

E-Daily 2.TopNews 28.04.2026
Ο ηλικιωμένος παραμένει ασύλληπτος ενώ πραγματοποίησε και δεύτερη επίθεση λίγο αργότερα στο Εφετείο Αθηνών

Προφυλακίστηκε ο 20χρονος για τη δολοφονία του 27χρονου – «Δεν ήθελε να τον σκοτώσει, επιχείρησε να αυτοκτονήσει»

Ελλάδα 28.04.2026
Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια σήμερα στο Ναυτοδικείο Πειραιά

Πέθανε η ηθοποιός, Ελπίδα Μαζαράκη

E-Daily 2.TopNews 28.04.2026
Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας

Ξεκινά το πρόγραμμα «Chios Pass 2026» και «Kythira Pass 2026» για την ενίσχυση του τουρισμού – Πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση

E-Daily 2.TopNews 28.04.2026
Το πρόγραμμα προβλέπει τη χορήγηση άυλων ψηφιακών χρεωστικών καρτών στους δικαιούχους

Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – Διεθνής διαιτητής της UEFA κατηγορείται για σeξουαλική επίθεση σε ανήλικο

Κόσμος 28.04.2026
Διεθνής διαιτητής και αστυνομικές αρχές βρίσκονται στο επίκεντρο σοβαρής έρευνας μετά από καταγγελίες για σeξουαλική επίθεση σε έφηβο

Διεκόπη η δίκη για τα Τέμπη ‑ Στις 27 Μαΐου η επόμενη δικάσιμος

Ελλάδα 28.04.2026
Η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου

Δίκη για τα Τέμπη: Μήνυση σε Κυρανάκη καταθέτει ο κατηγορούμενος Νικολάου

Ελλάδα 28.04.2026
Για τον πρώην επιθεωρητή του ΟΣΕ, το Ελληνικό Δημόσιο όπως και για τρεις ακόμη κατηγορούμενους έχει υποβάλλει δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λάρισα