E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παντρεύεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το βίντεο με το εντυπωσιακό μονόπετρο

Δημοσίευση 19/6/2025 | 11:14

Παντρεύεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παντρεύεται για δεύτερη φορά με τον αρχιτέκτονα, Γιάννη Καραβασάνη. Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Πέμπτης 19 Ιουνίου μέσα από ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρο και πίσω διακρίνονται οι συνεργάτες της.

Όπως θα δεις στη λεζάντα της ανάρτησης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γράφει: «Σκόπευα να ανακοινώσω τον αρραβώνα μου; Πίστευα όχι. Αλλά να ’μαστε! Πιάστηκα στα πράσα on camera καθ’ οδόν προς το στούντιο, και ήθελα να κρυφτώ, αλλά η χαρά δε με άφησε. Οπότε πριν το δείτε να παίζει, σας το λέω εγώ πρώτη! Και ναι, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το «πότε θα γίνει ο γάμος;» game. Ραφτείτε», με τις ευχές από διάσημους και μη φίλους της να «πλημμυρίζουν» τον λογαριασμό της.

Το ζευγάρι έχει πραγματοποιήσει ακόμα έναν γάμο το 2015 στο Λος Άντζελες, στην πορεία χώρισαν και επανασυνδέθηκαν το 2022. Φέτος ετοιμάζονται να ξαναζήσουν το μυστήριο του γάμου!

Δες την ανάρτησή της:

«Θέλω να πιστεύω ότι έχω συναντήσει τον πρίγκιπά μου. Βέβαια, εξαρτάται και από την πριγκίπισσα πώς θα εξελιχθεί το παραμύθι και αν θα έχει happy end. Πιστεύω στο καλό τέλος σε όλα. Θεωρώ ότι εσύ το διαμορφώνεις είτε θετικά είτε αρνητικά, αν το βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο καλά θα τελειώσει η ιστορία. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που χάνεις στην πορεία, αλλά πρέπει να βλέπεις θετικά το πράγμα.

Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να συζητήσω με πολύ κόσμο, αλλά πλέον έχω έναν άνθρωπο στο σπίτι μου που μπορώ να δείξω την ευάλωτη πλευρά μου. Μπορεί να δει την πραγματικότητα, όσο άσχημη μπορεί να γίνει μερικές φορές. Έχω έτσι μια βοήθεια να ζήσω μια λύτρωση, μια απελευθέρωση» είχε εξομολογηθεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση της με τον γοητευτικό αρχιτέκτονα.

Ποιος είναι ο Γιάννης Καραβασάνης

Ο Γιάννης Καραβασάνης είναι αρχιτέκτονας από τον Βόλο. Μένει στην Αθήνα, είναι επικεφαλής του αρχιτεκτονικού γραφείου A for Architecture και έχει πάθος με τη δουλειά του, του αρέσουν πολύ τα ταξίδια και η φωτογραφία.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010, όταν η Ηλιάνα ζούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, και παντρεύτηκαν το 2015 στο Los Angeles, με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Η διεθνής καριέρα της, ωστόσο, είχε κάνει την απόσταση ανυπέρβλητη για τον γάμο τους και έτσι οι δυο τους πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λένα Ζευγάρα: Η φωτογραφία της μέσα από την πισίνα

Tabloid 11.07.2025
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στιγμιότυπά της από το Ηράκλειο Κρήτης

Σοφία Βεργκάρα: Γιόρτασε με λευκό μπικίνι τα 53α γενέθλιά της

Tabloid 11.07.2025
Η Λατίνα ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες από τους εορτασμούς για την ίδια στη Σαρδηνία μαζί με φίλους

Τα μυστικά της Sofia Vergara για fit σώμα

Tabloid 11.07.2025
Δουλεύει σκληρά… αλλά απολαμβάνει κιόλας

Ποιος διάσημος του Hollywood έχει παντρευτεί τις περισσότερες φορές;

Celebrity Stories 11.07.2025
Η λίστα με τους φανατικούς του γάμου

O Έλληνας ηθοποιός που πυροβόλησε 3 φορές την ερωμένη του

Celebrity Stories 11.07.2025
Μια παθιασμένη σχέση με φόντο τη ζήλια, μια απόπειρα δολοφονίας και μια κρυφή σύνδεση με τον πιο επιτυχημένο στιχουργό της ελληνικής ποπ μουσικής

Τουρίστας 1024 καρατίων στη Μύκονο έγινε viral: Έμφανίστηκε «σαν λατέρνα» και έκανε… αυτά στη παραλία

Tabloid Χτες
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι – Ο τουρίστας που μετατράπηκε σε… αξιοθέατο!

Θυμάσαι την Όλια από τη «Λένη»; Δες πώς έγινε σήμερα και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό!

Tabloid Χτες
Πλέον είναι ολόκληρη γυναίκα και δεν την γνωρίζει ούτε η Δανδουλάκη

Βαρύ πένθoς για την Καίτη Φίνου – «Έφυγε! Πήγε να τη βρει…»

Tabloid Χτες
Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

Νίκος Γκέλια για Δημήτρη Λάλο: «Ο άνθρωπος είναι σούργελο»

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για τη συνεργασία τους

Αποχώρησε η Σάσα Σταμάτη από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Tabloid Χτες
Παραιτήθηκε η Σάσα Σταμάτη από το «Πρωινό»

Βαρύ πένθος για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Tabloid Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση