E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Έκανε spoiler μεγατόνων για τον Αγιο έρωτα

Η σχέση του με την θρησκεία, τα σχόλια και τα παρακάλια της Καινούργιου

Δημοσίευση 13/6/2025 | 14:49

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Έκανε spoiler μεγατόνων για τον Αγιο έρωτα

Το πρωί της Παρασκευής 13 Ιουνίου, στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, βρέθηκε ως καλεσμένος ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος μίλησε για την παράσταση που θα παίζει φέτος το καλοκαίρι, αλλά και για τον Άγιο έρωτα, που σε λίγες εβδομάδες ολοκληρώνεται για φέτος.

Η συνέντευξη του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στο Super Κατερίνα

«Παρακαλάω όλη τη χρονιά!», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου μόλις τον είδε, εξηγώντας πως προσπαθούσε να τον συναντήσει εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο δεν μπορούσε λόγω του φορτωμένου του προγράμματος, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πώς τα προλαβαίνει όλα:

«Προλαβαίνω με πειθαρχία, δε γίνεται διαφορετικά. Είναι επιλογή μου να δώσω προτεραιότητα σε κάποια πράγματα. Όλα μαζί δε γίνονται. Όταν έχεις πολύ μέτρο σε όλα, κάτι μέτριο συμβαίνει, οπότε εστιάζεις σε κάτι».

Έπειτα, με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά του ALPHA, εξομολογήθηκε: «Όλοι φέρουμε μέσα μας και το καλό και το κακό και το σκοτεινό. Ο πατέρας Νικόλαος έχει κακό, αλλά το πολεμάει. Στο φινάλε της σεζόν, δεν μπορώ να σας πω αν θα δούμε μαζί τη Χλόη και τον πατέρα Νικόλαο. Εγώ θέλω να είναι μαζί. Μπορώ να σας πω ότι θα κάνει όλες τις ενέργειες για να είναι μαζί, αλλά…».

Για τον κακό της υπόθεσης, που όλοι περιμένουν επιτέλους να τον δουν να πληρώνει για τις πράξεις του, αποκάλυψε: «Δεν μπορώ να σας πω αν θα μπει φυλακή φέτος. Θα πληρώσει με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο! Νομίζω θα συνεχίσει να υπάρχει του χρόνου. Αλλά σίγουρα το κοινό θα νιώσει μία ηθική δικαίωση».

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε εάν θα μαθευτεί ότι η Δώρα και η Χλόη είναι αδερφές, απάντησε: «Δεν μπορώ να το πω. Αν μιλήσω γίνεται καταστροφή. Οπότε προτιμώ να μη μιλάω, γιατί είναι σαν να προδίδω τη δουλειά πολλών ανθρώπων» – δείτε εδώ ωστόσο το αποκλειστικό μας για το μέλλον της Χριστίνας στο σίριαλ.

Και έπειτα ανέφερε: «Δεν άλλαξε η σχέση μου με τη θρησκεία λόγω της σειράς. Πηγαίνω στην εκκλησία τα Χριστούγεννα, τον 15 Αύγουστο, τη μεγάλη εβδομάδα. Πιστεύω πάρα πολύ ότι δεν είμαστε μόνοι μας και ανεξάρτητα όντα που δεν έχουν σχέση με κανέναν άλλο. Είμαστε κύτταρα, κοινά, ενός ανώτερου όλου. Αν θέλουμε να το πούμε Θεό, σύμπαν… είναι κάτι κοινό, το οποίο υπάρχει παντού».

Όσον αφορά στα σχόλια που μπορεί να γράφουν για εκείνον στα social media, δήλωσε: «Δε διαβάζω σχόλια στα social media. Δεν έχω X/Twitter γιατί είναι απρόσωπο και δίνει ο καθένας όσκαρ στον εαυτό του. Δεν έχω και τον χρόνο. Με ενδιαφέρει να κάνω καλά τη δουλειά μου και να νιώθει ο τηλεθεατής ότι αξίζει τον χρόνο μου. Με ευχαριστούν που τους κρατάω παρέα και μου λένε ότι με αγαπάνε. Με φωνάζουν πάτερ».

Και με αφορμή την επιτυχία της σειράς, σημείωσε: «Ο Άγιος έρωτας ήταν να βγαίνει 3 φορές την εβδομάδα και βγαίνει 5. Δεν έγινε καμία έκπτωση, μπήκε και 3ο συνεργείο».

Στο τέλος, δήλωσε για την υποκριτική γενικότερα: «Δεν υπάρχει τηλεόραση χωρίς θέατρο για έναν ηθοποιό. Αν εφησυχαστείς, παίζεις λίγο αυτιστικά. Αν πεις ότι “το έχω”, πάει τελείωσε!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η σύντροφος της Rosalía είναι ένα πανέμορφο μοντέλο

Celebrity Stories 31.03.2026
Ήταν άγνωστη τώρα πια, fashion icon

Στράτος Τζώρτζογλου: Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στο να ερωτευτώ

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό από τη Σοφία Μαριόλα

Ζόζεφιν για Νίνο: Έκανα το πρώτο βήμα μετά τον χωρισμό μας, του είπα ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον

Tabloid Χτες
Μην με βλέπεις έτσι ήρεμη, έχω και εγώ τα δικά μου, εκείνος είναι νορμάλ, δήλωσε η τραγουδίστρια

Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: Ξέρω πως δεν θα `ρθεις ξανά, άλλη φορά δεν θα σε δω

Social Χτες
Ο καλλιτέχνης αποχαιρέτισε τη σπουδαία ερμηνεύτρια με τους στίχους ενός κομματιού της

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για πιθανή κουμπαριά με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Ακούω κάποια fake news»

Tabloid Χτες
«Κάτσε να γεννηθεί πρώτα», πρόσθεσε για το μωράκι που περιμένει με την Αλεξάνδρα Νίκα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είχα προτείνει τον Ορφέα Αυγουστίδη στον `Σασμό` και τελικά έμεινα εγώ εκτός»

Tabloid Χτες
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ψυχαγωγία… Κυριακάτικα», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άνοιξε τα χαρτιά του για την πορεία του

Ζόζεφιν: Κατάθεση ψυχής για τον Νίνο – Αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί χώρισαν και ποιος έφταιγε

Tabloid Χτες
H Ζόζεφιν σήμερα, Δευτέρα 30 Μαρτίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Έξαλλη η Έφη Θώδη με την Αντζελα: «Moυ την είπε! Με ενόχλησε»

TV Buzz Χτες
Πώς απαντά η Έφη Θώδη στην κόντρα της με την Αντζελα Δημητρίου

Μαρινέλλα: Τα 3 μοναδικά άτομα που την έβλεπαν

Tabloid Χτες
Ο λόγος που δεν επέτρεπαν σε κανέναν άλλον

«Λύγισε» ο Γιώργος Θεοφάνους για την Μαρινέλλα

Tabloid Χτες
Αν ήταν εδώ θα μου έλεγε σήκωσε το κεφάλι και πάμε

Θυμάσαι την πιο απρόσμενη ανακάλυψη στο αρχείο του Μπιν Λάντεν; Μια ποπ εικόνα που κανείς δεν περίμενε

Tabloid Χτες
Ανάμεσα σε ταινίες, videogames και δυτική ποπ κουλτούρα, ένα αρχείο με εικόνες προκαλεί ακόμη ερωτήματα