ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιαννακόπουλος: Ο Μπαρτζώκας είπε στη Δέσποινα «άσε μας κοριτσάκι μου» ‑ Πόσο τυχερός είσαι που δεν είμαι εκεί

Σε story του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε σε συνομιλία που είχε η κόρη του, Δέσποινα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά το τέλος του ημιχρόνου του τρίτου τελικού μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

 
Δημοσίευση 7/6/2025 | 10:07
Γιαννακόπουλος: Ο Μπαρτζώκας είπε στη Δέσποινα «άσε μας κοριτσάκι μου» ‑ Πόσο τυχερός είσαι που δεν είμαι εκεί

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με story που δημοσίευσε στο instagram, ανέφερε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε συνομιλία με την κόρη του, Δέσποινα Γιαννακοπούλου, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πήγαινε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ημιχρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφέρει:
«Περνώντας από τη φυσούνα οι αθλητές του Ολυμπιακού, η Δέσποινα έχοντας ακούσει ότι άκουσε στο ΣΕΦ γύρισε και είπε να χαίρεστε τους οπαδούς σας και ενώ ο Μπαρτζώκας είναι αρκετά μέτρα μπροστά επέστρεψε και της ειπε στη μούρη της άσε μας από εδώ ρε κοριτ΄σακι μου. Πόσο τυχερός είσαι που δεν είμαι εκεί».

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ