E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνα: H πατρίδα μου μόνο με πληγώνει

«Η Κύπρος ποτέ δεν μέτρησε αυτά που έχω κάνει»

Δημοσίευση 4/6/2025 | 14:04

Κωνσταντίνα: H πατρίδα μου μόνο με πληγώνει

H Κωνσταντίνα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24. Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έγινε κούρεμα καταθέσεων στην Κύπρο με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η φωνή της από τη στεναχώρια. Μάλιστα, ανέφερε ότι η πατρίδα της μόνο την πληγώνει.

«Αμείφθηκα ικανοποιητικά για τη δουλειά μου, έκανα και πολύ καλή ζωή. Είχα ό,τι ήθελα, έκανα επένδυση στη δουλειά μου. Πήγαινα στο εξωτερικό και αγόραζα ρούχα για όλη τη σεζόν, ζούσα σε ένα πολύ όμορφο σπίτι, είχα και τα αυτοκίνητά μου. Έκανα μια πολύ καλή ζώη και το απόλαυσα. Τώρα όμως βρίσκομαι σε μια άλλη θέση, γιατί βρέθηκαν κάποιοι έξυπνοι που είπαν “α, έχετε λεφτά, εμείς ως τράπεζα πρέπει να τα πάρουμε για να σώσουμε το κράτος”» είπε αρχικά.

«Ήταν δραματική η κατάσταση, γιατί με ανάγκασε να αλλάξω τρόπο ζωής σε μια ηλικία που έπρεπε να απολαμβάνω τους κόπους μου. Μου άλλαξε τη ζωή μου. Στην αρχή ήταν να γίνει κούρεμα σε όλες τις τράπεζες της Κύπρου, αλλά μετά πάρθηκε η απόφαση να γίνει μόνο στις δύο κρατικές. Στη Λαϊκή τράπεζα που είχα τα δικά μου χρήματα, μας πήραν όλα μας τα λεφτά και μας έδωσαν τα χρήματα που γράφουν τα μικρά γραμματάκια. Αυτό δεν είναι κούρεμα, μας πήρανε όλα τα λεφτά. Μηδενίστηκε ο λογαριασμός μου» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

«Ήμουν σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να λειτουργήσω, δεν ήξερα προς τα πού να τρέξω και τι να κάνω. Απλά ξύπνησα μια ημέρα και είπα θα το παλέψω όχι μόνο για μένα, αλλά για μένα και για την κόρη μου. Προσπάθησα να διαχειριστώ όλα τα υπόλοιπα αλλάζοντας τρόπο ζωής, αλλά να έχω και την αξιοπρέπειά μου. Δεν έμεινα χωρίς σπίτι και χωρίς αυτοκίνητο, αλλά άλλαξα τρόπο ζωής. Νομίζω δεν μου άξιζε αυτό, αλλά μπορεί να μου έκανε και καλό», σημείωσε.

«H πατρίδα μου μόνο με πληγώνει. Μόνο πληγές έχω δει, αλλά την αγαπώ γιατί είναι οι ρίζες μου. Μόνο πόνο μου έχω δώσει. Μεγάλες χαρές δεν μου έχει δώσει. Η καριέρα που έχω χτίσει, η δουλειά που έχω κάνει, όλα αυτά τα πέτυχα εδώ. Δεν συμβαίνει μόνο σε μένα και δεν το παίρνω προσωπικά. Η Κύπρος ποτέ δεν μέτρησε αυτό που έχω κάνει στο σημείο που έπρεπε να το εκτιμήσει», σημείωσε η τραγουδίστρια.

Η Κωνσταντίνα εξομολογήθηκε επίσης πως «όταν έπαθα μια πολύ μεγάλη ζημιά και στεναχωρέθηκα και ήταν οικονομική, έπαθα τη μεγαλύτερη ζημιά στον λαιμό και χτύπησε τον λαιμό μου. Πήγα στον ΩΡΛ και μου είπε ότι είναι ψυχολογικό, με έστειλε σε φωνολόγο που με βοήθησε αφάνταστατα. Μου έδειξε πώς να τοποθετώ τη φωνή μου εκεί που πρέπει όποτε είμαι σε κατάσταση λύπης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Μαριόλα: Απαντά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου

Tabloid 07.02.2026
«Δεν είμαι απεγνωσμένη για παιδί και οικογένεια»

Η Bianca Censori σπάει τη σιωπή της για το σκάνδαλο στο σκάφος στη Βενετία

Tabloid 07.02.2026
Τι λέει εκείνη, τι δείχνουν οι εικόνες

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος σε καρέκλα ο ηθοποιός – Η μάχη με την παχυσαρκία

Tabloid 07.02.2026
Εγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκε τη δεκαετία του ΄80

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories 07.02.2026
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid 07.02.2026
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz Χτες
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor

Ναταλία Λιονάκη: Είναι κοντά στον Θεό και φέρεται έτσι στους γονείς της;

Tabloid Χτες
Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία του πατέρα της, είπε η μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε παρατήρηση στη Σαουδική Αραβία για την ενδυμασία της

Social Χτες
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η influencer στα social media

Αλέξανδρος Παρθένης: Η βουτιά από βράχο που του παρέλυσε την αριστερή πλευρά και το χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει

Tabloid Χτες
«Ήταν ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, ήταν και πάρα πολλές οι ώρες του χειρουργείου - Είχε αρκετά μεγάλη επικινδυνότητα, γιατί είχε να κάνει με τον αυχένα μου»

Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»

TV Buzz Χτες
«Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα πράγματα με ελαφρότητα, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδί μας», σχολίασε η ηθοποιός