E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλλιθέα: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στην 7χρονη Αγγελίνα

«Σήμερα η πόρτα του σχολείου δεν άνοιξε για σένα»

Δημοσίευση 30/5/2025 | 14:15

Καλλιθέα: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στην 7χρονη Αγγελίνα

To τελευταίο «αντίο» στην 7χρονη Αγγελίνα, που τραυματίστηκε θανάσιμα την περασμένη Τρίτη στην Καλλιθέα, όταν πέρασε μέσα από την τζαμαρία μιας μπαλκονόπορτας, είπαν σήμερα (30.05.2025) στο κοιμητήριο της Καλλιθέας οι γονείς της και πλήθος κόσμου.

Με ένα γιατί αλλά και με τα δάκρυα να κυλούν στα πρόσωπα τους, κανείς τους δεν μπορούσε να πιστέψει τον άδικο χαμό του κοριτσιού… της Αγγελίνας που πάντα σκόρπιζε χαρά στους γονείς της, τους συγγενείς της αλλά και στους συμμαθητές της μέχρι τη στιγμή που κόπηκε το νήμα της ζωής της λόγω του δυστυχήματος με την τζαμαρία στην Καλλιθέα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της οι οποίοι συντετριμμένοι βρέθηκαν στο κοιμητήριο της Καλλιθέας. Με λευκά μπαλκόνια στα χέρια τα μικρά παιδιά και με λουλούδια οι μεγαλύτεροι, βρέθηκαν όλοι εκεί προκειμένου να αποχαιρετήσουν την Αγγελίνα τους.

O πόνος αβάστακτος και βουβός, με τη μητέρα του κοριτσιού να λιποθυμάει και τους συγγενείς της να στέκονται στο πλευρό της. Οι επικήδειοι λύγισαν ακόμα και τους πιο σκληρούς χαρακτήρες.

«Αγγελίνα μας. Καλό ταξίδι μικρή μας. Σήμερα η πόρτα του σχολείου δεν άνοιξε για σένα. Όλη η Ελλάδα πενθεί για τον άγγελο μας», είπε εκπαιδευτικός του σχολείου της.

Την ίδια στιγμή συγκλόνισαν τα λόγια στενού συγγενή της οικογένειας ο οποίος στον επικήδειο του είπε:

«Από την Τρίτη έχει παγώσει ο χρόνος. Δεν θα γυρίσεις ποτέ. Ένα μεγάλο συγνώμη, συγνώμη γιατί δεν προλάβαμε να σε σώσουμε».

Το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (27/5/2025) κι ενώ η 7χρονη βρίσκονταν μαζί την θεία της στο σπίτι στην Καλλιθέα. Το αγγελούδι έπαιζε και κάποια στιγμή άρχισε να τρέχει προς την μπαλκονόπορτα, νομίζοντας ότι ήταν ανοιχτή. Χτύπησε στην τζαμαρία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο νοσοκομείο Παίδων που μεταφέρθηκε, οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο μετά από 40 λεπτά η Αγγελίνα έχασε τη μάχη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηρακλής: Ολοταχώς για sold out το «Ιβανώφειο», έφυγαν ήδη 1.000 εισιτήρια διαρκείας

Αθλητικά Νέα 31.05.2025
Η έδρα του Ηρακλή θα είναι κατάμεστη, τη νέα αγωνιστική σεζόν

Πένθος στην Ίντερ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος Πελεγκρίνι πριν τον τελικό του Champions League

Αθλητικά Νέα 31.05.2025
Με μαύρα περιβραχιόνια θα παραταχθούν οι «νερατζούρι»

Θεσσαλονίκη: Το κρησφύγετο του Τούρκου μαφιόζου που πυροβόλησε στελέχη της ΕΥΠ

Ελλάδα 31.05.2025
Συνελήφθη σε χωριό του ορεινού όγκου της Ροδόπης

Hellenic Train: Επανέρχονται τα δρομολόγια στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο

Ελλάδα 31.05.2025
Η ανακοίνωση της Hellenic Train για την επανέναρξη των δρομολογίων στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο (Διακοπτό – Καλάβρυτα).

Απαγορεύεται η πώληση καπνού και αλκοόλ στους ανήλικους

Ελλάδα 31.05.2025
Με ταυτότητα θα αγοράζουν οι ενήλικοι

Πέθανε η Valerie Mahaffey: Θλίψη για την απώλεια της αγαπημένης ηθοποιού

Πολιτισμός 31.05.2025
Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στην ταινία The 8th Day, που κυκλοφόρησε μόλις τον Μάρτιο

Στα άκρα η Αμερική για τη συμμετοχή τρανς αθλήτριας σε σχολικούς αγώνες

Κόσμος 31.05.2025
«Το παιδί μου δεν είναι απειλή, είναι φως» απαντά η μητέρα της στον Τραμπ

Κρήτη: Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε ο 87χρονος προτού σκοτώσει την καρκινοπαθή σύζυγό του στο Ρέθυμνο

Ελλάδα 31.05.2025
Αφότου σιγουρεύτηκε πως ο εγγονός του είχε φύγει από το νοσοκομείο, στη συνέχεια κλείδωσε τον γιο του στο μπαλκόνι και προχώρησε στην πράξη που είχε αποφασίσει

Αγγελόπουλοι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Να εμφανιστεί η ομάδα την Κυριακή, γιατί η υπομονή μας τελειώνει»

Αθλητικά Νέα 31.05.2025
Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησαν σε δήλωση μετά το Game 1 του ΟΑΚΑ, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για την εικόνα της ομάδας του Πειραιά

Φόνος μέσα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και πήγε να αυτοκτονήσει

Ελλάδα 31.05.2025
Η γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα και κατέληξε ακαριαία