E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζένη Διαγούπη: «Δεν έχω συμβιώσει ποτέ με κανέναν»

Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις σκέψεις της σχετικά με την υιοθεσία ενός παιδιού

Δημοσίευση 10/5/2025 | 12:50

Τζένη Διαγούπη: «Δεν έχω συμβιώσει ποτέ με κανέναν»

Στην προσωπική της ζωή και στο γεγονός, πως δεν έχει συμβιώσει ποτέ με ένα άλλο πρόσωπο, αναφέρθηκε η Τζένη Διαγούπη, με την ηθοποιό να εξηγεί τον λόγο που κράτησε τη συγκεκριμένη στάση. Καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαΐου, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», μίλησε μεταξύ άλλων για τις σκέψεις της σχετικά με το ζήτημα της υιοθεσίας ενός παιδιού.

Αρχικά, για το κομμάτι της συμβίωσης, η ηθοποιός εξήγησε πως παρά την προτροπή των φίλων της, εκείνη αποφάσισε ότι προτιμάει να ζει μόνη της. Σε κάθε περίπτωση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεγαλώνοντας να έχει ένα πρόσωπο στο πλευρό της και να συγκατοικήσουν: «Δεν έχω συμβιώσει ποτέ με κανέναν. Είπα "δεν θα πάρω". Οι φίλοι μου λένε, ότι όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος είναι καλό να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του. Θα δούμε, πως θα εξελιχθεί αυτό. Γι αυτό θέλει σκέψη το να αποφασίσεις κατά πόσο θέλεις να κάνεις ένα παιδί, πρέπει να δεις πόσο έτοιμη είσαι...».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά με την υιοθεσία, η ηθοποιός σημείωσε πως στο παρελθόν είχε σκεφτεί να κινήσει σχετικές διαδικασίες για την απόκτηση ενός παιδιού. Όπως είπε, ενδέχεται στο μέλλον να τολμήσει αυτό το βήμα, καθώς έχει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά: «Το έχω σκεφτεί και παλιότερα τώρα το να υιοθετήσω ένα παιδί, δεν ξέρω τώρα αν μπορώ να το πράξω, είναι και λίγο δύσκολες οι συνθήκες. Θα ήθελα πολύ αν μπορέσω. Δεν το έχω ψάξει ακόμη. Σκέφτομαι, ότι ίσως το τολμήσω. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά, με αγαπάνε. Το βλέπω αυτό και στα ανίψια μου. Νομίζω, πως θα τα κατάφερνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Helena Bonham Carter κουβαλά μια τραγωδία που λίγοι γνωρίζουν ‑ Το τρομερό δυστύχημα πριν 18 χρόνια

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το δράμα που έζησε η Helena Bonham Carter μακριά από τα φώτα του Χόλιγουντ

Η επιστήμη έλυσε το μεγαλύτερο αίνιγμα όλων των εποχών – Πρώτα η κότα ή το αυγό;

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το ερώτημα που βασάνιζε γενιές ανθρώπων βρήκε επιτέλους απάντηση

Όλα όσα ξέρουμε για τη σχέση της Cara Delevingne με την Amber Heard που «έσκασε σα βόμβα»

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Μετά από χρόνια φημών, η Cara Delevingne αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη με την Amber Heard

Ποιος διάσημος σταρ τραγούδησε αυθόρμητα με έναν μουσικό του δρόμου στη Σεβίλλη;

E-Daily 3.Left Χτες
Έκανε βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Σεβίλλης και άφησε άφωνους τουρίστες και περαστικούς με μια εντελώς απρόσμενη εμφάνιση.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ μετά από 5 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο του «Στούντιο 4» αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους τηλεθεατές και την ομάδα της ΕΡΤ, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα για νέα αρχή.

Η Κιάρα Φεράνι έκανε ανάρτηση στα ελληνικά: Ελλάδα σ` αγαπώ, έγραψε

Social Χτες
Η Ιταλίδα influencer ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της και δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει

Η απουσία της Βάσως Λασκαράκη από το τριήμερο πάρτι για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid Χτες
Οι δύο γυναίκες υπήρξαν για χρόνια φίλες, ενώ η Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της Οικονομάκου

Μαντόνα: Ποζάρει στα 67 της για τη Vogue Italia και εντυπωσιάζει με τη νέα της φωτογράφιση

E-Daily 3.Left Χτες
Η «Βασίλισσα της pop» πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού

Η Κάρα Ντελεβίν επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με την Αμπερ Χερντ

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και για τον Έλον Μασκ.