E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζένη Διαγούπη: «Δεν έχω συμβιώσει ποτέ με κανέναν»

Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις σκέψεις της σχετικά με την υιοθεσία ενός παιδιού

Δημοσίευση 10/5/2025 | 12:50

Τζένη Διαγούπη: «Δεν έχω συμβιώσει ποτέ με κανέναν»

Στην προσωπική της ζωή και στο γεγονός, πως δεν έχει συμβιώσει ποτέ με ένα άλλο πρόσωπο, αναφέρθηκε η Τζένη Διαγούπη, με την ηθοποιό να εξηγεί τον λόγο που κράτησε τη συγκεκριμένη στάση. Καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαΐου, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», μίλησε μεταξύ άλλων για τις σκέψεις της σχετικά με το ζήτημα της υιοθεσίας ενός παιδιού.

Αρχικά, για το κομμάτι της συμβίωσης, η ηθοποιός εξήγησε πως παρά την προτροπή των φίλων της, εκείνη αποφάσισε ότι προτιμάει να ζει μόνη της. Σε κάθε περίπτωση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεγαλώνοντας να έχει ένα πρόσωπο στο πλευρό της και να συγκατοικήσουν: «Δεν έχω συμβιώσει ποτέ με κανέναν. Είπα "δεν θα πάρω". Οι φίλοι μου λένε, ότι όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος είναι καλό να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του. Θα δούμε, πως θα εξελιχθεί αυτό. Γι αυτό θέλει σκέψη το να αποφασίσεις κατά πόσο θέλεις να κάνεις ένα παιδί, πρέπει να δεις πόσο έτοιμη είσαι...».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά με την υιοθεσία, η ηθοποιός σημείωσε πως στο παρελθόν είχε σκεφτεί να κινήσει σχετικές διαδικασίες για την απόκτηση ενός παιδιού. Όπως είπε, ενδέχεται στο μέλλον να τολμήσει αυτό το βήμα, καθώς έχει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά: «Το έχω σκεφτεί και παλιότερα τώρα το να υιοθετήσω ένα παιδί, δεν ξέρω τώρα αν μπορώ να το πράξω, είναι και λίγο δύσκολες οι συνθήκες. Θα ήθελα πολύ αν μπορέσω. Δεν το έχω ψάξει ακόμη. Σκέφτομαι, ότι ίσως το τολμήσω. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά, με αγαπάνε. Το βλέπω αυτό και στα ανίψια μου. Νομίζω, πως θα τα κατάφερνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου