E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: «Ξαφνικά μη λέμε τώρα ότι είναι ηθοποιός, δεν ήταν η Κατίνα Παξινού»

«Ηθοποιός δηλώνει αλλά έκανε επιτυχημένη πορεία ως παρουσιάστρια. Να μη λέμε αρλούμπες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Δημοσίευση 9/5/2025 | 13:38

Γιώργος Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: «Ξαφνικά μη λέμε τώρα ότι είναι ηθοποιός, δεν ήταν η Κατίνα Παξινού»

Για τη Δανάη Μπάρκα, το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη», αλλά και τη νέα θεατρική της δουλειά μίλησαν σήμερα στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του.

«Προφανώς έχουν καταλάβει ότι μία τηλεοπτική κάμερα βρίσκεται εκεί και οι συνάδελφοί της κάνουν αυτό το τοίχος που συνήθως βλέπουμε στα γήπεδα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, όταν τραυματίζεται ένας ποδοσφαιριστής, για να εμποδίσουν τα πλάνα της κάμερας», είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε από την πλευρά του: «Είναι φυσιολογικό. Η γυναίκα δεν θέλει να μιλήσει, θα μιλήσει όταν θέλει να μιλήσει. Μπορεί να αισθάνεται άβολα και οι συνάδελφοί της καλά έκαναν και την προστάτεψαν».

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε ότι ήρθε σε επικοινωνία με μία σπουδαία ηθοποιός και θυσιάρχης, η οποία της είπε ότι πολύ σύντομα η Δανάη Μπάρκα θα έχει πρόταση για τον ερχόμενο χειμώνα που θα έχει τραγούδι και ερμηνεία.

Γ.Λ.: Αν αφιερωθεί στο θέατρο για έναν χρόνο, μπορεί να μην κάνει τηλεόραση.

Ε.Β.: Η επιστροφή της στο θέατρο είναι γνώριμα λημέρια για τη Δανάη.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Ώπα, κάπου ώπα. Να μη λέμε βλακείες στον κόσμο. Αν περπατήσει η Δανάη στον δρόμο, ο κόσμος τι λέει; Να μία παρουσιάστρια ή να μία ηθοποιός; Από που την έμαθε ο κόσμος; Η μάνα της είναι ηθοποιός. Η Δανάη δεν είχε κάνει καμιά μεγάλη καριέρα ως ηθοποιός, να λέμε ότι είναι ηθοποιός. Η γυναίκα έκανε επιτυχία ως παρουσιάστρια.

Ξαφνικά μη λέμε τώρα ότι είναι ηθοποιός, δεν ήταν η Κατίνα Παξινού. Άρα στο πλαίσιο να στηρίξουμε έναν άνθρωπο, να μη λέμε αρλούμπες. Παρουσιάστρια είναι η Δανάη Μπάρκα. Ηθοποιός δηλώνει αλλά έκανε επιτυχημένη πορεία ως παρουσιάστρια. Να μη λέμε αρλούμπες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε σε καντίνα παραλίας στη Λήμνο ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, η «Αγάπη Μου Επικίνδυνη» και το «Υπάρχω»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε εμφάνισή του λόγω προβλήματος υγείας – Τι συμβαίνει

E-Daily 3.Left Χτες
Το live στους Αγίους Θεοδώρους δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν για επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινητικό αντίο στη φίλη που έχασε στο Μάτι – Τι έγραψε 8 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός αναπολεί τη Χρύσα Σπηλιώτη, την αγαπημένη του φίλη και ηθοποιό που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά του Ματιού το 2018.

Πέθανε η μητέρα του Μπεν Αφλεκ – Τι αποκάλυψε η οικογένεια

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Αν Αφλεκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες μόνο μέρες αφού πρόλαβε να παρευρεθεί στην αποφοίτηση του εγγονού της.

Πάγωσαν οι θεατές: Ο Τζον Μπον Τζόβι αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 64χρονος ροκ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Σκρουτζ στο τρέιλερ της ταινίας «Ebenezer»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό ήρωα του Καρόλου Ντίκενς στη σκοτεινή χριστουγεννιάτικη ταινία του σκηνοθέτη Τι Γουέστ

Ακης Παυλόπουλος: Δάκρυα και συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Το αντίο σε κοινό και συνεργάτες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία