E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καίτη Γαρμπή για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Μου έκανε μία άσεμνη χειρονομία και τον χαστούκισα, το θυμόταν για πολλά χρόνια»

«Ένας θεώρησε σωστό - μεγάλη φίρμα, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος - από έναν μικρό διάδρομο που περνούσαμε να μου κάνει μια άσεμνη χειρονομία»

Δημοσίευση 9/5/2025 | 11:18

Καίτη Γαρμπή για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Μου έκανε μία άσεμνη χειρονομία και τον χαστούκισα, το θυμόταν για πολλά χρόνια»

Στη «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη μίλησε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (8/5) η Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια σε έναν απολογισμό της έως τώρα προσωπικής και επαγγελματικής της πορείας, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της και αναφέρθηκε σε ένα ατυχές περιστατικό που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά της.

«Πορεύεσαι με ό,τι κουβαλάς από την οικογένειά σου, από το σπίτι σου. Αυτό το δικό μας ηθικό αξίωμα πάνω απ’ όλα έχει την αξιοπρέπεια, τον αυτοσεβασμό και τον σεβασμό στον κόσμο», δηλώνει η Καίτη Γαρμπή.

«Έχω συγκρουστεί με συνάδελφο. Εγώ ήμουν καινούρια με την αδελφή μου και, επειδή ήμασταν καλές τραγουδίστριες, κάναμε φωνητικά και σε άλλους καλλιτέχνες, μεγάλα ονόματα. Ένας λοιπόν θεώρησε σωστό – μεγάλη φίρμα, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος – από έναν μικρό διάδρομο που περνούσαμε να μου κάνει μια άσεμνη χειρονομία», περιέγραψε στην κάμερα του MEGA η τραγουδίστρια.

«Όπως έφυγε το δικό του χέρι, έτσι έφυγε και το δικό μου στο πρόσωπό του. Του έριξα χαστούκι. Και ήμουν μικρή. Και το θυμόταν για πολλά χρόνια, μετά ξεχάστηκε», καταλήγει στην ιστορία της η Καίτη Γαρμπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε αυτή τη χώρα κινδυνεύεις με φυλάκιση 5 ετών αν ξεχάσεις τα γενέθλια της συζύγου σου

Stories 05.04.2026
Ο νόμος υπάρχει για να διατηρηθεί η συζυγική αρμονία

Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Με φοβίζουν οι επαγγελματικές ανησυχίες του»

TV Buzz Χτες
Οι στιγμές στο σπίτι με τον σύντροφό της, τι λέει για Eurovision και την συνεργασία με τον πατέρα της

«Δεν γίνονται εξαιρέσεις στην εφαρμογή του αυτοφώρου»: Η απάντηση της Δημογλίδου για τη σύλληψη της Τούνη

Tabloid Χτες
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθαρίζει πως ο νόμος ισχύει για όλους, απαντώντας στις αντιδράσεις για τη σύλληψη της Ιωάννας Τούνη.

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο 24ωρο στο μαιευτήριο

Tabloid Χτες
Tα δάκρυα ευτυχίας του Κουτσουμπή και η αποκάλυψη για την πεθερά της

Δάκρυσε on air η Χρύσα Ρώπα: Μέσα μου ζει και ένα μικρό παιδί που δεν το αγάπησαν

Media Χτες
Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το τραγούδι «Το μωρό» να ηχεί, καθώς όπως δήλωσε οι στίχοι την εκφράζουν απόλυτα

Η 19χρονη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έκανε το ντεμπούτο της σε βιντεοκλίπ

Social Χτες
Η Σάιλο Τζολί εμφανίζεται στο «What`s a Girl to Do» της τραγουδίστριας Dayoung ως χορεύτρια

Σοφία Κουρτίδου: «Είμαι 100 κιλά, ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι»

Social Χτες
Η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές

Η Τούνη στο ίδιο μαγαζί με τον άνθρωπο που καταδικάστηκε για το revenge ρorn

Social Χτες
Ζήτησα πολλές φορές να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη ποτέ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family Χτες
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;