E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Eurovision: Πάρτι στο X μετά την δεύτερη πρόβα της Klavdia! «Τα περιστέρια φαίνονται ChatGPT – Θα τους ταράξουμε στον πολιτισμό»

Δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/5/2025 | 10:55

Eurovision: Πάρτι στο X μετά την δεύτερη πρόβα της Klavdia! «Τα περιστέρια φαίνονται ChatGPT – Θα τους ταράξουμε στον πολιτισμό»

Χτες, Πέμπτη 8 Μαΐου, η Klavdia πραγματοποίησε τη δεύτερη πρόβα της σκηνή της Eurovision. Η τραγουδίστρια ξεκινάει την παρουσία της στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού πάνω σε μία προβλήτα. Η κίνησή της, που ακολουθεί προς έναν βράχο, συμβολίζει την πύρινη διαδρομή κάθε ανθρώπου προς το φως.

Η παρουσία δεύτερου ατόμου, σε συνδυασμό με την κίνηση του σκηνικού, υποδηλώνουν τον αποχωρισμό για τον οποίο μιλάει η Αστερομάτα. Η Klavdia φοράει ένα μακρύ, μαύρο φόρεμα, με λάμψεις μπλε της νύχτας που έχει ένας ουρανός. Την ενδυματολογική εμφάνιση έχουν επιμεληθεί οι fashion designers Deux Hommes, συνδυάζοντας στοιχεία της παράδοσης σε μία σύγχρονη απόδοση.

Σε γενικές γραμμές, όλα πήγαν καλά στη δεύτερη πρόβα, ωστόσο υπήρξε και ένα μικρό λάθος. Συγκεκριμένα, σε κάποιο σημείο, όταν ανοίγει το πλάνο, φαίνεται ένα καλώδιο στη σκηνή, το οποίο δίνει ρεύμα στον βράχο που στέκεται η Klavdia κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της.

Τα σχόλια στο X μετά τη δεύτερη πρόβα της Klavdia στη σκηνή της Eurovision
Μετά τη δημοσίευση του βίντεο των 30 δευτερολέπτων από τη δεύτερη πρόβα της Klavdia, οι χρήστες του X (πρώην Twitter) δεν άφησαν ασχολίαστο αυτό που είδαν. Οι περισσότεροι ενθουσιάστηκαν με αυτό που πρόκειται να παρουσιάσει η ελληνική αποστολή στον δεύτερο ημιτελικό, ενώ λίγοι ήταν εκείνοι που το σχολίασαν αρνητικά.

Διαβάστε παρακάτω κάποια από τα σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O Θοδωρής Μαραντίνης εντάσσεται στο δυναμικό του ΡΥΘΜΟΥ 9.49!

Media 27.01.2026
Ο Θοδωρής μπαίνει στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού κι έρχεται στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 9.49 για μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική!

Ο Βενσάλ Κασέλ πιάστηκε να χαζεύει τα πόδια της Κάρλα Μπρούνι

Tabloid 27.01.2026
Δίπλα στον Γάλλο ηθοποιό ήταν η σύντροφός του, Νάρα Μπαπτίστα - Δείτε το βίντεο

Τσιμτσιλή για Μουτσινά: «Έχει βγάλει πολλά χρήματα από την τηλεόραση! Δηλαδή κλαίνε οι χήρες…»

Tabloid 27.01.2026
Όσα είπε μετά τις δηλώσεις Μουτσινά για την τηλεόραση

MasterChef: Οι δύο πρώτοι παίκτες που αποχώρησαν και η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Media 27.01.2026
«Μία κακή ημέρα μπορεί δυστυχώς να σας κοστίσει τη θέση σας στον διαγωνισμό», σχολίασε μεταξύ άλλων ο σεφ

Σίντνεϊ Σουίνι: «Έρχομαι για εσάς» ‑ Το σeξι teaser με τα εσώρουχα

Social 27.01.2026
Η 28χρονη ηθοποιός δίνει ραντεβού με τους followers της για την 28η Ιανουαρίου

«Είχα εμμονή μαζί της»: Η αποκάλυψη του Jacob Elordi για συμπρωταγωνίστριά του

Celebrity Stories 27.01.2026
Η χημεία τους που αναμένεται να καθηλώσει – «Ήθελα πάντα να είμαι δίπλα της»

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Από μικρή ήμουν κατά του γάμου – Θα άλλαζα κάποιες ερωτικές επιλογές μου»

Tabloid Χτες
Για τις πεποιθήσεις της, τις προσωπικές της επιλογές αλλά και για το τι θα άλλαζε στην ζωή της, μίλησε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Λίλα Μπακλέση: «Πήγαινα στο σούπερ μάρκετ και ήθελα να πεθάνω μετά το Ταμάμ, πάθαινα κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον»