E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καίτη Γαρμπή για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Μου έκανε μία άσεμνη χειρονομία και τον χαστούκισα, το θυμόταν για πολλά χρόνια»

Ένας λοιπόν θεώρησε σωστό - μεγάλη φίρμα, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος - από έναν μικρό διάδρομο που περνούσαμε να μου κάνει μια άσεμνη χειρονομία.

Δημοσίευση 9/5/2025 | 09:48

Καίτη Γαρμπή για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Μου έκανε μία άσεμνη χειρονομία και τον χαστούκισα, το θυμόταν για πολλά χρόνια»

Στη «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη μίλησε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (8/5) η Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια σε έναν απολογισμό της έως τώρα προσωπικής και επαγγελματικής της πορείας, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της και αναφέρθηκε σε ένα ατυχές περιστατικό που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά της.

«Πορεύεσαι με ό,τι κουβαλάς από την οικογένειά σου, από το σπίτι σου. Αυτό το δικό μας ηθικό αξίωμα πάνω απ’ όλα έχει την αξιοπρέπεια, τον αυτοσεβασμό και τον σεβασμό στον κόσμο», δηλώνει η Καίτη Γαρμπή.

«Έχω συγκρουστεί με συνάδελφο. Εγώ ήμουν καινούρια με την αδελφή μου και, επειδή ήμασταν καλές τραγουδίστριες, κάναμε φωνητικά και σε άλλους καλλιτέχνες, μεγάλα ονόματα. Ένας λοιπόν θεώρησε σωστό – μεγάλη φίρμα, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος – από έναν μικρό διάδρομο που περνούσαμε να μου κάνει μια άσεμνη χειρονομία», περιέγραψε στην κάμερα του MEGA η τραγουδίστρια.

«Όπως έφυγε το δικό του χέρι, έτσι έφυγε και το δικό μου στο πρόσωπό του. Του έριξα χαστούκι. Και ήμουν μικρή. Και το θυμόταν για πολλά χρόνια, μετά ξεχάστηκε», καταλήγει στην ιστορία της η Καίτη Γαρμπή.

«Την μικρή Καίτη θα την συμβούλευα να είναι λιγότερο ευκολόπιστη. Έχω αποδεχτεί ότι ίσως η φωνή μου κάποτε με αφήσει, θα με πονέσει αν χάσω την αγάπη του κόσμου», εξομολογείται η Καίτη Γαρμπή στη Νίκη Λυμπεράκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Harry Styles ‑ Zoe Kravitz: Όλα όσα ξέρουμε για το πιο hot ζευγάρι του 2026

Tabloid 27.04.2026
Όλα φαίνεται να ξεκινούν στα τέλη του 2025

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Παίκτρια του κροατικού Your Face Sounds Familiar μεταμορφώθηκε σε Αννα Βίσση και εντυπωσίασε ‑Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Nora Ćurković «έκλεψε» την παράσταση και κατέκτησε τη νίκη στο show

Φιναλίστ του X Factor κατηγορείται για τον θάνατο γνωστής influencer έξω από κλαμπ στο Λονδίνο

E-Daily 3.Left Χτες
Κατηγορίες για φόνο αντιμετωπίζει η Γκαμπριέλ Καρίνγκτον. Υπέκυψε στα τραύματά της η 32χρονη influencer που είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό της

Τζολί – Πιτ: H καθυστέρηση της δίκης, οι ισχυρισμοί και η νομική μάχη των 164 εκατ. δολαρίων

E-Daily 3.Left Χτες
Η Angelina Jolie εμφανίζεται πρόθυμη να δεχτεί νέα καθυστέρηση στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt για το γαλλικό οινοποιείο Château Miraval

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

E-Daily 3.Left Χτες
Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left Προχτές
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Προχτές
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά