E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παιδί 12 ετών συνελήφθη για ξυλοδαρμό δύο αστυνομικών

Η αστυνομία πιστεύει ότι έδινε εντολές σε μεγαλύτερους του

Δημοσίευση 6/5/2025 | 20:36

Παιδί 12 ετών συνελήφθη για ξυλοδαρμό δύο αστυνομικών

Ένα παιδί σε ηλικία 12 ετών έχει σοβαρά προβλήματα με τον νόμο, καθώς κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό δύο αστυνομικών, αλλά και ότι είναι αρχηγός σε παρακλάδι μιας γνωστής και σκληρής συμμορίας.

Το όνομα του αγοριού δεν αποκαλύπτεται επειδή είναι ανήλικο, αλλά φωτογραφία που δείχνει το πρόσωπο του κάνει το γύρο του διαδικτύου από τον περασμένο Αύγουστο, όταν και συνελήφθη πρώτη φορά.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε τότε:

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, το περασμένο καλοκαίρι σε ηλικία 11 ετών συνελήφθη μαζί με άλλους τρεις ανηλίκους -έναν συνομήλικο και δύο έφηβους 16 και 17 ετών-, κατηγορούμενοι για επίθεση σε δύο αστυνομικούς.

Τότε, ένα ζευγάρι στην Times Square έπεσε θύμα ληστείας, με δράστες τον 11χρονο και τους άλλους τέσσερις ανηλίκους. Οι αστυνομικοί αναζητώντας τους ληστές συνάντησαν τυχαία τους ανήλικους, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι αυτοί ήταν οι δράστες. Από την πλευρά τους, οι τέσσερις ανήλικοι νόμιζαν ότι η αστυνομία ήξερε για την κλοπή που διέπραξαν, οπότε τους επιτέθηκαν.

Ξεκίνησαν με μπουνιές και κλωτσιές και κατέληξαν να εκτοξεύουν διάφορα αντικείμενα, από ποτήρια καφέ, μέχρι μια μπάλα του μπάσκετ. Μάλιστα, ορισμένοι περαστικοί έλαβαν μέρος στο ξυλοδαρμό, με τις ενισχύσεις της αστυνομίας να εντοπίζουν 12 άτομα, εκ των οποίων συνέλαβαν τα τέσσερα που ήταν οι αρχικοί δράστες.

Στο κρατητήριο οι ανήλικοι τράβηξαν φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις συνόδευσαν με σχόλια που έγραφαν πως «έχουν σκληρό χαρακτήρα».

Μία από τις εικόνες που δημοσίευσαν οι ανήλικοι μέσα από το κρατητήριο
Έκτοτε, είναι άγνωστο τι ακολούθησε, καθώς οι ανήλικοι ήταν μετανάστες και δικάστηκαν σε ειδικό δικαστήριο που έχει συσταθεί για αυτό τον σκοπό. Πριν λίγες μέρες όμως, το παιδί -σήμερα 12 ετών- συνελήφθη και πάλι, επειδή κατηγορείται ως αρχηγός σε παρακλάδι σκληρής συμμορίας.

Το αμερικανικό δημοσίευμα επικαλούμενο αστυνομικές πηγές της Νέας Υόρκης έγραψε ότι το παιδί θεωρείται «εγκέφαλος» της «Diablos de la 42», παρακλάδι της βίαιης συμμορίας «Tren de Aragua» από τη Βενεζουέλα, με στόχο να στρατολογεί κακοποιούς νεαρούς σε ηλικία.

Επίσης, το παιδί φέρεται να ευθύνεται για πολλές ληστείες στο Σέντραλ Παρκ, τις οποίες είτε διέπραττε, είτε έδινε εντολή σε άλλους, ακόμα και σε ανηλίκους μεγαλύτερους σε ηλικία.

Αστυνομικός που μίλησε ανώνυμα χαρακτήρισε το αγόρι «σκληρό κακοποιό με αγγελικό πρόσωπο», υποστηρίζοντας ότι «πρέπει να μπει στη φυλακή και όχι να κυκλοφορεί ελεύθερο, επειδή είναι παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γλυφάδα: Ανδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε κάδο ανακύκλωσης

Ελλάδα 18.09.2025
Τα ξημερώματα εντοπίστηκε ο άνδρας μέσα σε κάδο ανακύκλωσης

Champions League: Συναρπαστική 2η αγωνιστική με γκολ, ανατροπές και ένταση (17/9)

Αθλητικά Νέα 18.09.2025
Η δεύτερη στροφή της League Phase πρόσφερε δυνατές μάχες, καθοριστικά αποτελέσματα και σημεία που αλλάζουν τις ισορροπίες

Σοκ στις ΗΠΑ: Το ABC αποσύρει την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ «επ’ αόριστον» μετά από σχόλια για τον Τσάρλι Κερκ

Κόσμος 18.09.2025
Τραμπ για διακοπή εκπομπής Κίλεμ: Εξαίρετη είδηση για την Αμερική

Ολυμπιακός – Πάφος 0‑0: Πρεμιέρα με γκέλα, χωρίς λύση στο αριθμητικό πλεονέκτημα

Αθλητικά Νέα Χτες
Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνας

Ολυμπιακός – Πάφος 0‑0: Πρεμιέρα με γκέλα στο Champions League

Αθλητικά Νέα Χτες
Με 10 από νωρίς οι Κύπριοι

Πολωνία: Διεκδικεί 1,3 τρισ. ευρώ πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία

Κόσμος Χτες
Το θέμα έχει λήξει λέει το Βερολίνο

«Έξω τα εκτρώματα από την Πινακοθήκη»: Νέα συγκέντρωση μετά από κάλεσμα του πρώην βουλευτή Νικόλαου Παπαδόπουλου

Ελλάδα Χτες
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για την επιστροφή των έργων που είχαν βανδαλιστεί αλλά στοχοποίησαν και τους ΛΟΑΤΚΙ, τα εμβόλια, και τους μετανάστες

Παναθηναϊκός – Athens Kallithea 1‑0: «Χρυσός» Ντέσερς και restart στη Λεωφόρο

Αθλητικά Νέα Χτες
Γκολ του Σίριλ Ντέσερς στο 30’, υπηρεσιακός ο Δημήτρης Κοροπούλης, πολλές φάσεις εκατέρωθεν και πέναλτι που ακυρώθηκε μετά από VAR.

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 4‑1: Θρίαμβος στη Λιβαδειά και βαρύ «κάζο» στην πρεμιέρα του Κυπέλλου

Αθλητικά Νέα Χτες
Με εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ (4-1) στην πρεμιέρα της League Phase