Περιπέτεια για ζευγάρι που ταξίδευε με τροχόσπιτο ‑ Αφησε κατά λάθος τη σύζυγό του στον δρόμο
Ο άνδρας οδηγός αντελήφθη τι είχε συμβεί δύο ώρες μετά
Δημοσίευση 5/5/2025 | 17:27

Μια απίστευτη ιστορία από την επαρχία Φεράρα της Ιταλίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας με «πρωταγωνιστές» ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που ταξίδευε με το τροχόσπιτό του, όταν κάποια στιγμή ο άνδρας διαπίστωσε πως η σύζυγός του δεν ήταν μαζί του.
Όλα συνέβησαν στις 2 Μαΐου, γύρω στις 8:30 μ.μ, όταν το ζευγάρι, ηλικίας άνω των 70 ετών, ταξίδευε κατά μήκος της Strada Statale 309 Romea, στο τμήμα που διασχίζει τη Lidi Ferraresi, στην δημοτική περιοχή του Comacchio. Ο άνδρας οδηγούσε το τροχόσπιτο, ενώ η γυναίκα είχε αποφασίσει να κοιμηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Κάποια στιγμή ωστόσο, καθώς το τροχόσπιτο περνούσε κοντά απ’ το Πόρτο Γκαριμπάλντι, ο οδηγός του οχήματος αποφάσισε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου και να βγει έξω λόγω ενός τεχνικού προβλήματος.
Λίγα λεπτά μετά, ο άνδρας βρέθηκε ξανά πίσω απ’ το τιμόνι και έβαλε μπρος, έχοντας βεβαιωθεί πως δεν υπήρχε κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, όλα έδειχναν φυσιολογικά, αλλά… οι δυο τους δεν μπορούσαν να φανταστούν το τι θα ακολουθούσε.
Όσο ο άνδρας καταπιανόταν με το τεχνικό πρόβλημα, η σύζυγός του είχε βγει από την αντίθετη πλευρά του τροχόσπιτου και είχε ελαφρώς απομακρυνθεί. Όταν συνειδητοποίησε πως το τροχόσπιτο με οδηγό τον σύζυγό της απομακρυνόταν, πάτησε τις κραυγές στην προσπάθειά της να την ακούσει και να σταματήσει. Αλλά… μάταια!
Η γυναίκα φορώντας τη ρόμπα και τις παντόφλες της, δίχως καν το κινητό της τηλέφωνο ή κάποιο επίσημο έγγραφο μαζί της, έμεινε δίπλα στον ποταμό. Ωστόσο, η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη και ορισμένοι διερχόμενοι οδηγοί, εκτός από το ότι τη βοήθησαν, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία για να καταγγείλουν το περιστατικό.
Πράγματι άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο και δύο ώρες μετά, ο άνδρας οδηγός πληροφορήθηκε τι είχε γίνει. Πάγωσε, υποστήριξε πως δεν είχε ιδέα και αμέσως άλλαξε κατεύθυνση επιστρέφοντας στο Πόρτο Γκαριμπάλντι για να παραλάβει τη σύζυγό του, η οποία τον περίμενε μαζί με τους αστυνομικούς.