E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπαρτσελόνα – Ίντερ 3‑3: Ματσάρα στη Βαρκελώνη, στο Μιλάνο κρίνεται η πρόκριση στον τελικό

Γκολ και θέαμα στον πρώτο ημιτελικό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/5/2025 | 09:22

Μπαρτσελόνα – Ίντερ 3‑3: Ματσάρα στη Βαρκελώνη, στο Μιλάνο κρίνεται η πρόκριση στον τελικό
Firstview

Στη ρεβάνς του Μεάτσα θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό του Champions League, καθώς στον πρώτο ημιτελικό, ο οποίος ήταν γεμάτος θέαμα, η Μπαρτσελόνα και η Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3.

Ότι θα ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά, φάνηκε από το πώς ξεκίνησε: Σέντρα του Ντούμφρις από δεξιά, εκπληκτικό τακουνάκι του Τουράμ και 0-1 στα 30 δευτερόλεπτα! Ονειρική αρχή για τους Ιταλούς, οι οποίοι στη συνέχεια δέχθηκαν πολύ πίεση αλλά κράτησαν το προβάδισμα και στο 21′ το διεύρυναν, με τον Ντούμφρις από δημιουργός να γίνεται σκόρερ.

Ο Ολλανδός με ωραίο γυριστό σουτ μετά την κεφαλιά του Ατσέρμπι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 0-2 αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί όσο θα ήθελε. Γιατί; Επειδή στο 24′ ο Γιαμάλ με υπέροχη ατομική ενέργεια και πλασέ μείωσε σε 1-2, για να ακολουθήσει στο 27′ το δοκάρι του ίδιου παίκτη σε νέα μαγική προσπάθεια.

Οι Ισπανοί ήταν συνεχώς στην επίθεση και πίεζαν πολύ για την ισοφάριση, στην οποία έφτασαν στο 38′, όταν ο Πέδρι βρήκε ωραία τον Ραφίνια και αυτός με το κεφάλι έδωσε στον Φεράν Τόρες που νίκησε από κοντά τον Ζόμερ για το 2-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δεύτερου, στο 49′, οι «νερατζούρι» είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ντιμάρκο για να προηγηθούν ξανά αλλά αστόχησε με σουτ εντός περιοχής, για να έρθει τελικά το 2-3 στο 63′: Κόρνερ του Τσαλχάνογλου και δεύτερο γκολ του Ντούμφρις, με κεφαλιά αυτή τη φορά, για το 2-3. Σκορ, όμως, που δεν έμεινε για πολύ.

Στο 65′ ο Ραφίνια με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και χτύπησε στην πλάτη του Ζόμερ, ο οποίος χρεώθηκε έτσι με αυτογκόλ, για να καταλήξει στα δίχτυα και να γίνει το 3-3. Αυτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα δηλαδή, καθώς στο 87′ ο Γιαμάλ πήγε ξανά για γκολάρα με λόμπα αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Μπαρτσελόνα: Σέζνι, Μαρτίν (46′ Αραούχο), Μαρτίνεθ, Κουμπαρσί (83′ Κρίστενσεν), Κουντέ (42′ Ερικ Γκαρσία), Πέδρι (83′ Γκάβι), Ντε Γιόνγκ, Γιαμάλ, Όλμο (68′ Φερμίν), Ραφίνια, Τόρες.

Ιντερ: Ζόμερ, Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντούμφρις (81′ Νταρμιάν), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (71′ Φρατέζι), Μικιταριάν, Ντιμάρκο (55′ Αουγκούστο), Τουράμ (81′ Ζιελίνσκι), Λαουτάρο (46′ Ταρέμι).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρόκληση από συνεργάτη του Ερντογάν: Ζητάει προσάρτηση της Κύπρου στην Τουρκία

Κόσμος Χτες
Ακραία ανάρτηση στα social media από τον Ισμαήλ Οζντεμίρ, αναπληρωτή πρόεδρο του MHP και κυβερνητικό εταίρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

12χρονος πληρωμένος δολοφόνος στη Σουηδία πήρε αμοιβή 20.000 ευρώ και σκότωσε λάθος άτομο

Κόσμος Χτες
Ο 12χρονος φαίνεται να στόχευε το άλλο άτομο που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο αλλά να σκότωσε καταλάθος τον 21χρονο

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Η έκπληξη με τον Αλέξη Τσίπρα

Πολιτική Χτες
Στις 12,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Μπλόκα αγροτών στις Βρυξέλλες: Επεισόδια με συγκρούσεις και χημικά ‑ Έκαψαν χριστουγεννιάτικο δέντρο

Κόσμος Χτες
Σοβαρά επεισόδια στις Βρυξέλλες ανάμεσα σε αγρότες και αστυνομία - Οι παραγωγοί έστειλαν μήνυμα αγανάκτησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Νίκος Παππάς: «Δεν κρύβομαι» ‑ Βρίσκεται στην Ελλάδα σύμφωνα με το περιβάλλον του

Πολιτική Χτες
Ο Νίκος Παππάς παραμένει ασύλληπτος μετά την επίθεση στον δημοσιογράφο - Αγνωστες οι επόμενες κινήσεις του

Συντριβή αεροσκάφους στη Βόρεια Καρολίνα: Aναφορές για νεκρούς

Κόσμος Χτες
Συναγερμός έχει σημάνει στις αμερικανικές αρχές

Τέλος στην υπόθεση της δολοφονίας Ούλοφ Πάλμε: Δεν υπάρχουν στοιχεία, δεν θα ανοίξει ξανά η έρευνα, λέει η εισαγγελία

Κόσμος Χτες
Ανεξιχνίαστο παραμένει εδώ και 40 χρόνια το έγκλημα που σόκαρε τη χώρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δεν αποδεικνύεται ότι οδηγούσε ο πατέρας του

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται πως δεν παρουσίασε στοιχείο που να αποδείκνυε πως ήταν στο εξωτερικό το βράδυ της παράβασης

Αντετοκούνμπο και Καραλής υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς στην Ελλάδα

Αθλητικά Νέα Χτες
Μάχη πόλο και μπάσκετ στις περισσότερες κατηγορίες - Την Δευτέρα η εκδήλωση του ΠΣΑΤ στην οποία θα ανακοινωθούν οι νικητές