E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/4/2025 | 19:39

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Διέψευσε όσα έχουν ακουστεί γύρω από το όνομα της η 26χρονη αστυνομικός που φέρεται να ερευνάται για χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι.

Η γυναίκα μαζί με τη δικηγόρο της δήλωσαν ότι δεν έχει γίνει καμία καταγγελία, ούτε έχει ξεκινήσει κάποια έρευνα, παρά τα διάφορα δημοσιεύματα που υποστήριξαν ότι έγινε ανώνυμη καταγγελία.

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως κατηγορία σε αυτό το στάδιο και μπορεί να μην υπάρξει καθόλου. Όλα αυτά είναι στο επίπεδο κουτσομπολιού. Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει ανώνυμη καταγγελία, δεν έχει κληθεί η εντολέας μου», είπε στο «Open Τώρα» η δικηγόρος της 26χρονης, Εβίτα Βαρελά.

Από την πλευρά της, η αστυνομικός σημείωσε πως «ό,τι αναφέρεται για μένα είναι ψευδές. Έχω διασυρθεί πανελληνίως και εγώ και η οικογένεια μου χωρίς λόγο. Θα ήθελα να σταματήσει όλο αυτό, να σταματήσουν τα κανάλια και τα site να γράφουν για μένα ψέματα».

«Δεν το αντέχω όλο αυτό. Είναι ένας τρομερός διασυρμός. Η ψυχολογική μου κατάσταση είναι χάλια. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο. Δεν ξέρω τίποτα, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Μπορεί κάποιος να το έκανε εκδικητικά, μπορεί και όχι, δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι χάλια ψυχολογικά. Θέλω να σταματήσουν να ακούγονται όλα αυτά για μένα. Μόνο αυτό θέλω, γιατί είμαι χάλια. Δεν είμαι καλά με αυτά που γίνονται και να σταματήσετε να ανεβάζετε προσωπικές μου στιγμές και να τις κατονομάζετε ως “απόδειξη” σε κάτι που δεν ισχύει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βραβεία GRAMMY: Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί

Tabloid 02.02.2026
Διάλεξε την αγαπημένη σου!

Ελένη Βουλγαράκη – Ανάρτηση «κόλαφος» για Δημήτρη Παπανώτα

Tabloid 02.02.2026
«Ντροπιαστικό είναι να εκφράζεις δημόσια μισογυνιστικές απόψεις»

Η Χάιντι Κλουμ φόρεσε το... κορμί της στα Grammy, δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Tabloid 02.02.2026
Αλλη μια ιδιαίτερη εμφάνιση από το μοντέλο από τη Γερμανία

Μιγκ Τζάγκερ: Νεκρός στη θάλασσα ο σύντροφος της εγγονής του, μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή του

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με την αστυνομία δεν αν και δεν έχει γίνει ακόμα ταυτοποίηση, πρόκειται για τον 37χρονο Κι, ενώ ο θάνατός τους δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος

Αγκαλιά με μία γυναίκα ο σκηνοθέτης του Melania σε φωτογραφία των αρχείων Επστάιν

Tabloid Χτες
Ο Μπρετ Ράτνερ, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης τις ταινίες Rush Hour και X-Men: The Last Stand, φαίνεται να κάθεται σε έναν καναπέ δίπλα στον Τζέφρι Επστάιν και δύο γυναίκες

Κάτια Δανδουλάκη – Το τελευταίο τηλεφώνημα στον Νίκο Γαλανό και ο αρραβώνας: «Ήταν η πρώτη μου σχέση»

Tabloid Χτες
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στο «Τετ-α-Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Έχω μετανιώσει για συμπεριφορές, έχω υπάρξει άδικος σε συνεργασίες»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα, είπαμε;»

Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη μήνυση στον Αδωνι Γεωργιάδη: «Από παλικαρισμούς και νταηλίκια χορτάσαμε»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε σε ζωντανή σύνδεση η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ποιος είναι ο Κρητικό πιλότος που έγινε viral χάρη στις ξεκαρδιστικές ατάκες του

Tabloid Χτες
Η προσγείωση δεν ήταν εύκολη λόγω των ισχυρών ανέμων, αλλά ο πιλότος δεν άφησε το άγχος να φανεί

Το «απίθανο ζευγάρι» των 00s που μάγεψε τα tabloids και τελείωσε νωρίς

Celebrity Stories Χτες
Από τα πλατό του Scrubs μέχρι τα τραγούδια της καρδιάς – η σχέση που καθήλωσε τα φώτα της δημοσιότητας και… τελείωσε λόγω διαφοράς ηλικίας