E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής

Δημοσίευση 30/4/2025 | 13:43

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης είναι ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», την Τετάρτη 30 Απριλίου, εξήγησε πως σκοπεύει να διαθέσει ένα μέρος των χρημάτων για τις διδακτορικές σπουδές του, πράγμα που είχε αναφέρει και κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

 Αν και το χρηματικό έπαθλο ήταν σημαντικό για εκείνον, ο Φίλιππος Μπεκιάρης εξήγησε ότι αρχικά δεν σκεφτόταν τα χρήματα και είχε μόνο τη διάθεση να παίξει. «Είναι ένα πολύ καλό ποσό και δεν έχω κάποια περιουσία. Πήγα να παίξω… Μέχρι να φτάσω στις 30 χιλιάδες δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω. Κάποια χρήματα θα δοθούν για τις σπουδές μου. Επίσης κάποια ταξίδια που θα ήθελα να κάνω και δεν είχα τη δυνατότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Φίλιππος Μπεκιάρης παραδέχτηκε ότι, αν και έχει διαβάσει πολλά βιβλία γνώσεων, η τύχη έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη του, ενώ τόνισε πως απόλαυσε κάθε στιγμή του παιχνιδιού. Ειδικότερα, ανέφερε: «Έπαιξε ρόλο και η τύχη. Δεν μπορείς να το αποκλείσεις αυτό γιατί είναι και σειρά των αποκλίσεων, οι βοήθειες που πήρα με βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι διαβασμένος. Από μικρή ηλικία με ενδιέφερε το διάβασμα για την απόκτηση γνώσης, σε οτιδήποτε θέμα με ενδιαφέρει, από το να ακούσω κάτι και να καλύψω την περιέργειά μου».

Δείτε το βίντεο

Η ερώτηση των 100.000 ευρώ στον «Εκατομμυριούχο» που έδωσε τη νίκη στον Φίλιππο Μπεκιάρη

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης, που συμμετείχε στο παιχνίδι με σκοπό να εξασφαλίσει το ποσό που θα του επιτρέψει να χρηματοδοτήσει, μεταξύ άλλων, τις σπουδές του σε διδακτορικό επίπεδο. Παράλληλα, είχε και έναν πιο προσωπικό λόγο για την παρουσία του στο πλατό του ΑΝΤ1, να πάρει μια άτυπη «ρεβάνς» για τον πατέρα του, ο οποίος είχε δηλώσει συμμετοχή στο ίδιο παιχνίδι πριν από αρκετά χρόνια, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο στούντιο και να παίξει.

Η καθοριστική ερώτηση των 100.000 ευρώ που του χάρισε τη νίκη ήταν: «Πώς μεταφράζεται η ονομασία Χονγκ Κονγκ;». Ο Φίλιππος Μπεκιάρης απάντησε σωστά, επιλέγοντας την Γ επιλογή δηλαδή, «Αρωματικό Λιμάνι», η οποία αποτελεί τη κυριολεκτική μετάφραση του τοπωνυμίου από τα καντονέζικα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι συμβαίνει στην οικογένεια Jackson; Η απουσία της Paris που άναψε φωτιές

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα της ταινίας για τον Michael Jackson – και γιατί η Paris Jackson κράτησε αποστάσεις

Έντι Γαβριηλίδης: «Δεν θα είμαι ξανά στο GNTM γιατί έχω αφήσει πολλά...»

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι μία κοινή απόφαση με το κανάλι, επισήμανε ο σχεδιαστής μόδας

Η Αθηνά Ωνάση με κόκκινη ολόσωμη φόρμα σε επίδειξη μόδας στη Βαρκελώνη

E-Daily 3.Left Χτες
Η 42χρονη κληρονόμος βρέθηκε στο fashion show του Στεφάν Ρολάν

Κιάρα Φεράνι με εντυπωσιακό σατέν φόρεμα: Η εμφάνιση με τα ακάλυπτα σημεία που τράβηξε τα βλέμματα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιταλίδα influencer βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» στο Λονδίνο

Κατερίνα Καινούργιου: Δημοσίευσε την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία 20 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

E-Daily 3.Left Χτες
Την πρώτη της ολόσωμη φωτογραφία 20 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, Ξένιας δημοσίευσε σήμερα; 23 Απριλίου η Κατερίνα Καινούργιου

Ρίτα Γουίλσον για την κρυφή οικογένεια του πατέρα της στη Βουλγαρία: «Δεν μπορώ να το ξεπεράσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ανακάλυψε ότι ο πατέρας της είχε παντρευτεί με μία γυναίκα, η οποία πέθανε στη γέννα του γιου τους, με το μωρό να φεύγει και εκείνο από τη ζωή λίγους μήνες αργότερα

Λίτσα Πατέρα: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της που είχε προβλέψει και το «Πρωινό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ μου λείπει η εκπομπή, δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα», παραδέχτηκε η γνωστή αστρολόγος

Σοφία Μαριόλα: Το περιστατικό που την «ανάγκασε» να στείλει το εξώδικο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δικηγόρος της αποκαλύπτει για πρώτη φορά το δράμα που πέρασε