E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής

Δημοσίευση 30/4/2025 | 13:43

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης είναι ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», την Τετάρτη 30 Απριλίου, εξήγησε πως σκοπεύει να διαθέσει ένα μέρος των χρημάτων για τις διδακτορικές σπουδές του, πράγμα που είχε αναφέρει και κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

 Αν και το χρηματικό έπαθλο ήταν σημαντικό για εκείνον, ο Φίλιππος Μπεκιάρης εξήγησε ότι αρχικά δεν σκεφτόταν τα χρήματα και είχε μόνο τη διάθεση να παίξει. «Είναι ένα πολύ καλό ποσό και δεν έχω κάποια περιουσία. Πήγα να παίξω… Μέχρι να φτάσω στις 30 χιλιάδες δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω. Κάποια χρήματα θα δοθούν για τις σπουδές μου. Επίσης κάποια ταξίδια που θα ήθελα να κάνω και δεν είχα τη δυνατότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Φίλιππος Μπεκιάρης παραδέχτηκε ότι, αν και έχει διαβάσει πολλά βιβλία γνώσεων, η τύχη έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη του, ενώ τόνισε πως απόλαυσε κάθε στιγμή του παιχνιδιού. Ειδικότερα, ανέφερε: «Έπαιξε ρόλο και η τύχη. Δεν μπορείς να το αποκλείσεις αυτό γιατί είναι και σειρά των αποκλίσεων, οι βοήθειες που πήρα με βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι διαβασμένος. Από μικρή ηλικία με ενδιέφερε το διάβασμα για την απόκτηση γνώσης, σε οτιδήποτε θέμα με ενδιαφέρει, από το να ακούσω κάτι και να καλύψω την περιέργειά μου».

Δείτε το βίντεο

Η ερώτηση των 100.000 ευρώ στον «Εκατομμυριούχο» που έδωσε τη νίκη στον Φίλιππο Μπεκιάρη

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης, που συμμετείχε στο παιχνίδι με σκοπό να εξασφαλίσει το ποσό που θα του επιτρέψει να χρηματοδοτήσει, μεταξύ άλλων, τις σπουδές του σε διδακτορικό επίπεδο. Παράλληλα, είχε και έναν πιο προσωπικό λόγο για την παρουσία του στο πλατό του ΑΝΤ1, να πάρει μια άτυπη «ρεβάνς» για τον πατέρα του, ο οποίος είχε δηλώσει συμμετοχή στο ίδιο παιχνίδι πριν από αρκετά χρόνια, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο στούντιο και να παίξει.

Η καθοριστική ερώτηση των 100.000 ευρώ που του χάρισε τη νίκη ήταν: «Πώς μεταφράζεται η ονομασία Χονγκ Κονγκ;». Ο Φίλιππος Μπεκιάρης απάντησε σωστά, επιλέγοντας την Γ επιλογή δηλαδή, «Αρωματικό Λιμάνι», η οποία αποτελεί τη κυριολεκτική μετάφραση του τοπωνυμίου από τα καντονέζικα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision: Συγκίνησε ξανά η Klavdia με την «Αστερομάτα» ‑ Η εμφάνιση στον Α’ ημιτελικό της ΕΡΤ

TV Buzz Χτες
Ο Α’ ημιτελικός του «Sing for Greece» άνοιξε με την Klavdia, που κέρδισε τιςεντυπώσεις

Ντρού Μπάριμορ: Βγήκε η Ελληνίδα από μέσα της – Σπάει πιάτα και φωνάζει «ώπα»

Tabloid Χτες
Ο λόγος που διοργανώθηκε η εν λόγω καμπάνια

Νέο ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου για Χατζίδου – Παύλου: «Είναι πουθενάδες»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής, γι’ άλλη μια φορά, μίλησε αρνητικά για το ζευγάρι

Η Ρία Ελληνίδου στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Όταν οι άνδρες διαλέγουν…»

Tabloid Χτες
Το σχόλιο της Ρίας Ελληνίδου για τα νύχια στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο σκύλος μου είναι ο πιο πιστός άντρας που έχει υπάρξει στη ζωή μου

Tabloid Χτες
Η Instagrammer λίγες μέρες πριν δήλωσε πως έχει χωρίσει και πλέον είναι μόνη της

Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

Celebrity Stories Χτες
«Είμαι ευγνώμων που είχα τη δυνατότητα να δράσω προληπτικά για την υγεία μου»

Κατερίνα Γερονικολού: Έχω μεγαλώσει κι εγώ με το παιδί του Γιάννη Τσιμιτσέλη, είμαστε οκτώ χρόνια όλοι μαζί

Tabloid Χτες
Αποδεχόμαστε τους γονείς και τους φίλους του άλλου, πόσο μάλλον το παιδί του, σχολίασε η ηθοποιός

Φουρέιρα: Φορούσαμε παπούτσια από τη λαϊκή ή ό,τι μας έδινε η εκκλησία

Tabloid Χτες
Πρώτη φορά στην Ελλάδα έφαγα ψωμί από φούρνο

Eurovision 2026: Απόψε ο α` ημιτελικός για την ανάδειξη του ελληνικού τραγουδιού ‑ Πώς ψηφίζουμε

Eurovision Χτες
Ποιοι καλλιτέχνες διεκδικούν απόψε το εισιτήριο για τον τελικό - Αναλυτικά, το πρόγραμμα του «Sing for Greece 2026»

«Δεν βγαίνει αλλιώς η εκπομπή» ‑ Η Τσιμτσιλή πήρε την κατάσταση στα χέρια της για το κρύο στο πλατό

Tabloid Χτες
Μια μικρή… έκπληξη επιφύλασσε το πρωινό της Τετάρτης στο πλατό του Happy Day, καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα φορώντας ζακέτα

Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε πώς ήταν η ωραία Ελένη: Το τρικ του Ομήρου

Social Χτες
Το «υπέροχο» που είναι μια ανώτερη μορφή του «ωραίου»