E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Εμμονικός με τη γειτόνισσα ένας 44χρονος ‑ Της έκανε σeξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη

Ο 44χρονος παραδέχτηκε πως είχε «κόλλημα από παιδί» με την 51χρονη γειτόνισσά του

Δημοσίευση 29/4/2025 | 16:34

Θεσσαλονίκη: Εμμονικός με τη γειτόνισσα ένας 44χρονος ‑ Της έκανε σeξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη

«Είχα κόλλημα μαζί της από παιδί». Με αυτές τις λέξεις προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του ένας 44χρονος που είχε εμμονή με τη γειτόνισσά του και έφτασε στο σημείο να της κάνει σeξουαλικές προτάσεις έναντι αμοιβής και να διαδίδει ότι είναι ιερόδουλη.

Η υπόθεση έφτασε να απασχολήσει το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μετά από μήνυση που κατέθεσε η 51χρονη παθούσα, η οποία φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα από τη στιγμή που αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωtικά με τον κατηγορούμενο και να συνάψει δεσμό μαζί του.

Ο 44χρονος κρίθηκε ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η παθούσα, όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2024, όταν ο κατηγορούμενος της πρότεινε να συνάψουν ερωtικό δεσμό και εκείνη αρνήθηκε. Από τότε, όπως είπε η 51χρονη, ξεκίνησε να δείχνει την εμμονή που είχε μαζί της, να χτυπάει το θυροτηλέφωνο και την πόρτα της και να τη βρίζει αισχρά. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς μέχρι και τη περασμένη Κυριακή που συνελήφθη, της έκανε συνεχώς άσεμνες προτάσεις για να συνευρεθούν ερωtικά – ακόμα και έναντι αμοιβής – ενώ διέδιδε παντού ότι εργάζεται ως ιερόδουλη και στο σπίτι της μπαίνουν καθημερινά πάρα πολλοί άνδρες.

«Ήταν αφόρητα πιεστικός και έχει εμμονή μαζί μου. Με έβριζε και με υποτιμούσε συνεχώς, με έλεγε που…να και το έλεγε σε όλους. Έλεγε ότι συνευρίσκομαι ερωtικά με πολλούς άνδρες ταυτόχρονα. Μένει στο ισόγειο και εγώ στον δεύτερο όροφο και καλούσε το ασανσέρ για να βλέπει ποιος άνδρας ανεβαίνει στον δικό μου όροφο», είπε η γυναίκα, περιγράφοντας όσα βίωνε για μήνες.

Μάλιστα, όπως είπε η παθούσα, έφτασε στο σημείο να βάλει μέχρι και κάμερες στην εξώπορτα του σπιτιού της, καθώς φοβόταν ακόμα και για τη ζωή της. «Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. Έβαλα την κάμερα την Παρασκευή και την επόμενη ημέρα ήρθε τέσσερις φορές το πρωί έξω από την πόρτα μου και χτυπούσε το κουδούνι. Το βράδυ προκάλεσε φθορές έξω από το διαμέρισμα και έβαψε με μαύρο σπρέι την κλειδαριά», συμπλήρωσε.

Η γυναίκα κατέθεσε αναλυτικά για τις φορές που ο κατηγορούμενος της πρότεινε να συνευρεθούν σeξουαλικά: «Μου έλεγε συνέχεια “άνοιξε να σε π...ω”», είπε, μεταξύ άλλων. «Νιώθω απειλή για τη ζωή μου. Έλεγε ότι θα το πληρώσω ακριβά που δεν ενδίδω και που τον είχα ξανά καταγγείλει στην αστυνομία. Νιώθω τρόμο να ανέβω στο σπίτι μου», σημείωσε.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την εμμονή που έχει με την παθούσα και υποστήριξε ότι «έχω κόλλημα μαζί της από παιδί».

Επιπλέον, εμφανίστηκε αμετανόητος, καθώς επέμενε ότι μπαίνουν πάρα πολλοί άνδρες στο διαμέρισμά της καθημερινά, με αποτέλεσμα να ακούει τον θόρυβο. «Η κυρία είναι όλη μέρα στο κινητό και μπαινοβγαίνουν άντρες στο σπίτι της. Σαν γείτονας ενοχλήθηκα που γίνεται χαμός από άνδρες», είπε.

«Έχασα τον έλεγχο επειδή την ήθελα», παραδέχτηκε στο τέλος της απολογίας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Google Search 2025: Αυτή είναι η δημοφιλέστερη αναζήτηση στην Ελλάδα για το 2025

Ελλάδα 04.12.2025
Τι κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών στην αναζήτηση της Google;

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ιρακινός έδειχνε τα γεννητικά του όργανα μέσα σε λεωφορείο

Ελλάδα 04.12.2025
Ο 48χρονος άνδρας επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε τρεις επιβάτες

Ίλιον: 89χρονος θώπευσε ανήλικη σε παιδική χαρά και της πρότεινε να συνευρεθούν έναντι αμοιβής

Ελλάδα 04.12.2025
Συνελήφθη ο υπερήλικας που φέρεται να προσέγγισε την ανήλικη που καθόταν σε παγκάκι

Ιταλίδα ερευνήτρια έλαβε 4.000.000 ευρώ από την ΕΕ για να απαντήσει στο ερώτημα «τι σκέφτονται τα κοτόπουλα»

Κόσμος 04.12.2025
Ο λόγος για το Synergy Grant 2025 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)

Κοζάνη: Εκτροπή λεωφορείου με 58 εργαζόμενους ‑ Νεκρός ο οδηγός από ανακοπή

Ελλάδα 04.12.2025
Ένας από τους επιβαίνοντες όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά φέρεται να έπιασε το τιμόνι πατώντας φρένο και ακινητοποιώντας το λεωφορείο

Σφίγγει ο κλοιός για τις ρευματοκλοπές: Στη μάχη μπαίνει και η ΑΑΔΕ

Οικονομία 04.12.2025
Θα δίνει φορολογικά στοιχεία των καταναλωτών στον ΔΕΔΔΗΕ για διασταυρώσεις και ελέγχους. Στόχος ο εντοπισμός παραβατών.

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών ‑Σε ποιες περιοχές υπάρχουν μπλόκα, οι επόμενες κινήσεις τους

Ελλάδα 04.12.2025
Oι αγρότες συνεχίζουν να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

«Έδιναν ηρεμιστικά στα παιδιά, είχαν και εγκαύματα» – Τι λέει ο Κ. Γιαννόπουλος για την οικογένεια με τα 8 παιδιά

Ελλάδα 04.12.2025
Ναρκωτικά, ξύλο, εγκαύματα και χάπια περιλαμβάνουν τα επεισόδια που πρωταγωνίστησε η οικογένεια με τα 8 παιδιά στο Ηράκλειο.

Πού θα πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η φωτιά που καίει στο Μιλγουόκι, οι τάσεις φυγής και τα σενάρια ανταλλαγής

Αθλητικά Νέα 04.12.2025
Για πρώτη φορά απ` τη μέρα που μετακόμισε στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης σκέφτεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου

Τροχαίο στον Κηφισό: Ανετράπη φορτηγό έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Ελλάδα 04.12.2025
Στο «κόκκινο» η κίνηση λόγω τροχαίου

Το πραγματικό εισόδημα των Ελλήνων 15% χαμηλότερο από το 2009

Οικονομία 04.12.2025
Η Ελλάδα και οριακά η Ιταλία είναι οι μόνες χώρες της κρίσης που δεν έχουν επανέλθει στα προ κρίσης επίπεδα πραγματικού εισοδήματος - Τι δείχνει η μελέτη του ΚΕΦΙΜ