E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Εμμονικός με τη γειτόνισσα ένας 44χρονος ‑ Της έκανε σeξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη

Ο 44χρονος παραδέχτηκε πως είχε «κόλλημα από παιδί» με την 51χρονη γειτόνισσά του

Δημοσίευση 29/4/2025 | 16:34

Θεσσαλονίκη: Εμμονικός με τη γειτόνισσα ένας 44χρονος ‑ Της έκανε σeξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη

«Είχα κόλλημα μαζί της από παιδί». Με αυτές τις λέξεις προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του ένας 44χρονος που είχε εμμονή με τη γειτόνισσά του και έφτασε στο σημείο να της κάνει σeξουαλικές προτάσεις έναντι αμοιβής και να διαδίδει ότι είναι ιερόδουλη.

Η υπόθεση έφτασε να απασχολήσει το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μετά από μήνυση που κατέθεσε η 51χρονη παθούσα, η οποία φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα από τη στιγμή που αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωtικά με τον κατηγορούμενο και να συνάψει δεσμό μαζί του.

Ο 44χρονος κρίθηκε ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η παθούσα, όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2024, όταν ο κατηγορούμενος της πρότεινε να συνάψουν ερωtικό δεσμό και εκείνη αρνήθηκε. Από τότε, όπως είπε η 51χρονη, ξεκίνησε να δείχνει την εμμονή που είχε μαζί της, να χτυπάει το θυροτηλέφωνο και την πόρτα της και να τη βρίζει αισχρά. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς μέχρι και τη περασμένη Κυριακή που συνελήφθη, της έκανε συνεχώς άσεμνες προτάσεις για να συνευρεθούν ερωtικά – ακόμα και έναντι αμοιβής – ενώ διέδιδε παντού ότι εργάζεται ως ιερόδουλη και στο σπίτι της μπαίνουν καθημερινά πάρα πολλοί άνδρες.

«Ήταν αφόρητα πιεστικός και έχει εμμονή μαζί μου. Με έβριζε και με υποτιμούσε συνεχώς, με έλεγε που…να και το έλεγε σε όλους. Έλεγε ότι συνευρίσκομαι ερωtικά με πολλούς άνδρες ταυτόχρονα. Μένει στο ισόγειο και εγώ στον δεύτερο όροφο και καλούσε το ασανσέρ για να βλέπει ποιος άνδρας ανεβαίνει στον δικό μου όροφο», είπε η γυναίκα, περιγράφοντας όσα βίωνε για μήνες.

Μάλιστα, όπως είπε η παθούσα, έφτασε στο σημείο να βάλει μέχρι και κάμερες στην εξώπορτα του σπιτιού της, καθώς φοβόταν ακόμα και για τη ζωή της. «Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. Έβαλα την κάμερα την Παρασκευή και την επόμενη ημέρα ήρθε τέσσερις φορές το πρωί έξω από την πόρτα μου και χτυπούσε το κουδούνι. Το βράδυ προκάλεσε φθορές έξω από το διαμέρισμα και έβαψε με μαύρο σπρέι την κλειδαριά», συμπλήρωσε.

Η γυναίκα κατέθεσε αναλυτικά για τις φορές που ο κατηγορούμενος της πρότεινε να συνευρεθούν σeξουαλικά: «Μου έλεγε συνέχεια “άνοιξε να σε π...ω”», είπε, μεταξύ άλλων. «Νιώθω απειλή για τη ζωή μου. Έλεγε ότι θα το πληρώσω ακριβά που δεν ενδίδω και που τον είχα ξανά καταγγείλει στην αστυνομία. Νιώθω τρόμο να ανέβω στο σπίτι μου», σημείωσε.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την εμμονή που έχει με την παθούσα και υποστήριξε ότι «έχω κόλλημα μαζί της από παιδί».

Επιπλέον, εμφανίστηκε αμετανόητος, καθώς επέμενε ότι μπαίνουν πάρα πολλοί άνδρες στο διαμέρισμά της καθημερινά, με αποτέλεσμα να ακούει τον θόρυβο. «Η κυρία είναι όλη μέρα στο κινητό και μπαινοβγαίνουν άντρες στο σπίτι της. Σαν γείτονας ενοχλήθηκα που γίνεται χαμός από άνδρες», είπε.

«Έχασα τον έλεγχο επειδή την ήθελα», παραδέχτηκε στο τέλος της απολογίας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάλος στη Βρετανία: Δυο γυναίκες κατήγγειλαν ότι βiάστηκαν σε βρετανικό ριάλιτι

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Η είδηση προκάλεσε σάλο στη Βρετανία, με το Channel 4, να αποσύρει όλες τις σεζόν από τις πλατφόρμες streaming

Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν και πόσο διαρκούν

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Πάνω από ένα μήνα θα διαρκέσουν οι θερινές εκπτώσεις

Αναφορές για οσμή αερίου σε αρκετές περιοχές της Αττικής

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Ανησυχία και αναστάτωση στους κατοίκους

Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ 2026: Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση – Δικαιούχοι, εισοδηματικά κριτήρια και voucher

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής, τι ισχύει για παιδιά με αναπηρία και πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις

«Δεν θα σας σώσει το ΝΑΤΟ»: Η Ρωσία απειλεί τη Λετονία

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Οι Ρώσοι προειδοποιούν τη Ρίγα πως η συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ δεν θα την προστατεύσει από πιθανή «απάντηση» - Κατηγορούν το Κίεβο πως θέλει να επιδείξει τις επιχειρησιακές του δυνατότητες στους Ευρωπαίους

Συνελήφθη ο γιος του ιδρυτή της Mango για τον θάνατο του πατέρα του

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Ο Ίσακ Αντικ είχε χάσει τη ζωή του τον Δεκέμβριο του 2024 μετά από πτώση από γκρεμό κοντά στη Βαρκελώνη

Θανατηφόρο τροχαίο στο Αργος: Σφοδρή σύγκρουση αγροτικού με δίκυκλο – Νεκρός ένας 60χρονος

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Στο νοσοκομείο τραυματισμένη 43χρονη επιβάτης του δίκυκλου

Πέθανε ο Βαγγέλης Τρικεριώτης

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Ήταν ο εκδότης και ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου «Πρωτοπορία»

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Εισαγγελέας προτείνει παραπομπή σε δίκη των τεσσάρων αστυνομικών

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Ανάμεσα στους κατηγορούμενους ο σκοπός του εξωτερικού φυλακίου, η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια και ο εκφωνητής της Αμεσης Δράσης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 45χρονη μητέρα που άφησε μόνη της στο σπίτι την 4χρονη κόρη της

Ελλάδα 19.05.2026
Η 45χρονη άφησε την 4χρονη κόρη της για περίπου δύο ώρες μόνη της στο σπίτι

Τραγωδία στη Βοστώνη: Ανδρας εγκλωβίστηκε σε κυλιόμενες σκάλες και πέθανε ‑ Αδιάφοροι οι περαστικοί

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Σοκ από το βίντεο που αποτυπώνει τον 40χρονο πατέρα δύο παιδιών να παγιδεύεται στις κυλιόμενες σκάλες του σταθμού