E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Εμμονικός με τη γειτόνισσα ένας 44χρονος ‑ Της έκανε σeξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη

Ο 44χρονος παραδέχτηκε πως είχε «κόλλημα από παιδί» με την 51χρονη γειτόνισσά του

Δημοσίευση 29/4/2025 | 16:34

Θεσσαλονίκη: Εμμονικός με τη γειτόνισσα ένας 44χρονος ‑ Της έκανε σeξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη

«Είχα κόλλημα μαζί της από παιδί». Με αυτές τις λέξεις προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του ένας 44χρονος που είχε εμμονή με τη γειτόνισσά του και έφτασε στο σημείο να της κάνει σeξουαλικές προτάσεις έναντι αμοιβής και να διαδίδει ότι είναι ιερόδουλη.

Η υπόθεση έφτασε να απασχολήσει το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μετά από μήνυση που κατέθεσε η 51χρονη παθούσα, η οποία φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα από τη στιγμή που αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωtικά με τον κατηγορούμενο και να συνάψει δεσμό μαζί του.

Ο 44χρονος κρίθηκε ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η παθούσα, όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2024, όταν ο κατηγορούμενος της πρότεινε να συνάψουν ερωtικό δεσμό και εκείνη αρνήθηκε. Από τότε, όπως είπε η 51χρονη, ξεκίνησε να δείχνει την εμμονή που είχε μαζί της, να χτυπάει το θυροτηλέφωνο και την πόρτα της και να τη βρίζει αισχρά. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς μέχρι και τη περασμένη Κυριακή που συνελήφθη, της έκανε συνεχώς άσεμνες προτάσεις για να συνευρεθούν ερωtικά – ακόμα και έναντι αμοιβής – ενώ διέδιδε παντού ότι εργάζεται ως ιερόδουλη και στο σπίτι της μπαίνουν καθημερινά πάρα πολλοί άνδρες.

«Ήταν αφόρητα πιεστικός και έχει εμμονή μαζί μου. Με έβριζε και με υποτιμούσε συνεχώς, με έλεγε που…να και το έλεγε σε όλους. Έλεγε ότι συνευρίσκομαι ερωtικά με πολλούς άνδρες ταυτόχρονα. Μένει στο ισόγειο και εγώ στον δεύτερο όροφο και καλούσε το ασανσέρ για να βλέπει ποιος άνδρας ανεβαίνει στον δικό μου όροφο», είπε η γυναίκα, περιγράφοντας όσα βίωνε για μήνες.

Μάλιστα, όπως είπε η παθούσα, έφτασε στο σημείο να βάλει μέχρι και κάμερες στην εξώπορτα του σπιτιού της, καθώς φοβόταν ακόμα και για τη ζωή της. «Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. Έβαλα την κάμερα την Παρασκευή και την επόμενη ημέρα ήρθε τέσσερις φορές το πρωί έξω από την πόρτα μου και χτυπούσε το κουδούνι. Το βράδυ προκάλεσε φθορές έξω από το διαμέρισμα και έβαψε με μαύρο σπρέι την κλειδαριά», συμπλήρωσε.

Η γυναίκα κατέθεσε αναλυτικά για τις φορές που ο κατηγορούμενος της πρότεινε να συνευρεθούν σeξουαλικά: «Μου έλεγε συνέχεια “άνοιξε να σε π...ω”», είπε, μεταξύ άλλων. «Νιώθω απειλή για τη ζωή μου. Έλεγε ότι θα το πληρώσω ακριβά που δεν ενδίδω και που τον είχα ξανά καταγγείλει στην αστυνομία. Νιώθω τρόμο να ανέβω στο σπίτι μου», σημείωσε.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την εμμονή που έχει με την παθούσα και υποστήριξε ότι «έχω κόλλημα μαζί της από παιδί».

Επιπλέον, εμφανίστηκε αμετανόητος, καθώς επέμενε ότι μπαίνουν πάρα πολλοί άνδρες στο διαμέρισμά της καθημερινά, με αποτέλεσμα να ακούει τον θόρυβο. «Η κυρία είναι όλη μέρα στο κινητό και μπαινοβγαίνουν άντρες στο σπίτι της. Σαν γείτονας ενοχλήθηκα που γίνεται χαμός από άνδρες», είπε.

«Έχασα τον έλεγχο επειδή την ήθελα», παραδέχτηκε στο τέλος της απολογίας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς δρούσε η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

Ελλάδα 16.01.2026
Ανάμεσα στους συλληφθέντες άνδρας που είχε εμπλακεί στη δολοφονία με καλάσνικοφ των δύο αστυνομικών φρουρών στην περιοχή του Ρέντη το 2011

Πέθανε ο «Ποπάι» της Βραζιλίας, με τα μπράτσα μεγαλύτερα από το κεφάλι του

Κόσμος 16.01.2026
Το παράδειγμά του προειδοποιούσε για τους κινδύνους μη εγκεκριμένων ουσιών

Σύλληψη μοντέλου στην Αττική: Ο ρόλος του σε ένοπλες ληστείες

Ελλάδα 16.01.2026
Η αστυνομία εξιχνίασε 12 περιπτώσεις ληστειών στην Αττική - Η συνολική λεία ξεπερνά το ποσό των 8.960 ευρώ

To TikTok βάζει νέο φίλτρο για τον εντοπισμό χρηστών κάτω των 13 στην ΕΕ

Κόσμος 16.01.2026
Το σύστημα αξιολογεί το προφίλ, το περιεχόμενο και τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής, ώστε να εντοπίζει λογαριασμούς που φαίνεται να ανήκουν σε παιδιά κάτω των 13

Πέθανε η Μέλπω Ζαρόκωστα

Ελλάδα 16.01.2026
Σε ηλικία 92 ετών

Φόβοι ότι η 16χρονη Λόρα έχει φύγει από την Αθήνα, «σαρώνουν» πτήσεις, λιμάνια και ΚΤΕΛ

Ελλάδα 16.01.2026
Με δεδομένο πως δεν υπάρχει κανένα ίχνος της από τις 8 Ιανουαρίου, οι Αρχές έχουν ανοίξει τις έρευνες σε λιμάνια, σταθμούς ΚΤΕΛ και στο αεροδρόμιο

Το X επιτρέπει ακόμη την ανάρτηση σεξουαλικού περιεχομένου που δημιουργείται με το Grok AI

Tech + Science 16.01.2026
Παρά τους περιορισμούς που ανακοίνωσε πρόσφατα το δίκτυο του Έλον Μασκ, η εφαρμογή Grok Imagine συνεχίζει να ανταποκρίνεται σε εντολές για ψηφιακή αφαίρεση ρούχων από εικόνες γυναικών

Αδημοσίευτο βίντεο από φυλή που ζει απομονωμένη στον Αμαζόνιο: «Σκεφτόμουν από πού θα έρθει το βέλος»

Κόσμος 16.01.2026
Τελικά η απειλή που ένιωσαν μετατράπηκε σε περιέργεια

Αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν έναν άνδρα λίγο πριν μαχαιρώσει μία γυναίκα σε εμπορικό κέντρο στο Χονγκ Κονγκ, δείτε βίντεο

Κόσμος 16.01.2026
Σε βίντεο φαίνεται ο άνδρας να κρατάει μία γυναίκα όμηρο και όταν πάει να τη μαχαιρώσει, τον πυροβολούν πέντε φορές - Πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο

Μινεάπολη: Πράκτορες της ICE έσυραν ΑμεΑ πολίτη με τη βία από το όχημά της: «Πήγαινα στον γιατρό»

Κόσμος 16.01.2026
Της έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού, έκοψαν τη ζώνη ασφαλείας της και την τράβηξαν έξω για να τη συλλάβουν