E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Εμμονικός με τη γειτόνισσα ένας 44χρονος ‑ Της έκανε σeξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη

Ο 44χρονος παραδέχτηκε πως είχε «κόλλημα από παιδί» με την 51χρονη γειτόνισσά του

Δημοσίευση 29/4/2025 | 16:34

Θεσσαλονίκη: Εμμονικός με τη γειτόνισσα ένας 44χρονος ‑ Της έκανε σeξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη

«Είχα κόλλημα μαζί της από παιδί». Με αυτές τις λέξεις προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του ένας 44χρονος που είχε εμμονή με τη γειτόνισσά του και έφτασε στο σημείο να της κάνει σeξουαλικές προτάσεις έναντι αμοιβής και να διαδίδει ότι είναι ιερόδουλη.

Η υπόθεση έφτασε να απασχολήσει το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μετά από μήνυση που κατέθεσε η 51χρονη παθούσα, η οποία φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα από τη στιγμή που αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωtικά με τον κατηγορούμενο και να συνάψει δεσμό μαζί του.

Ο 44χρονος κρίθηκε ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η παθούσα, όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2024, όταν ο κατηγορούμενος της πρότεινε να συνάψουν ερωtικό δεσμό και εκείνη αρνήθηκε. Από τότε, όπως είπε η 51χρονη, ξεκίνησε να δείχνει την εμμονή που είχε μαζί της, να χτυπάει το θυροτηλέφωνο και την πόρτα της και να τη βρίζει αισχρά. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς μέχρι και τη περασμένη Κυριακή που συνελήφθη, της έκανε συνεχώς άσεμνες προτάσεις για να συνευρεθούν ερωtικά – ακόμα και έναντι αμοιβής – ενώ διέδιδε παντού ότι εργάζεται ως ιερόδουλη και στο σπίτι της μπαίνουν καθημερινά πάρα πολλοί άνδρες.

«Ήταν αφόρητα πιεστικός και έχει εμμονή μαζί μου. Με έβριζε και με υποτιμούσε συνεχώς, με έλεγε που…να και το έλεγε σε όλους. Έλεγε ότι συνευρίσκομαι ερωtικά με πολλούς άνδρες ταυτόχρονα. Μένει στο ισόγειο και εγώ στον δεύτερο όροφο και καλούσε το ασανσέρ για να βλέπει ποιος άνδρας ανεβαίνει στον δικό μου όροφο», είπε η γυναίκα, περιγράφοντας όσα βίωνε για μήνες.

Μάλιστα, όπως είπε η παθούσα, έφτασε στο σημείο να βάλει μέχρι και κάμερες στην εξώπορτα του σπιτιού της, καθώς φοβόταν ακόμα και για τη ζωή της. «Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. Έβαλα την κάμερα την Παρασκευή και την επόμενη ημέρα ήρθε τέσσερις φορές το πρωί έξω από την πόρτα μου και χτυπούσε το κουδούνι. Το βράδυ προκάλεσε φθορές έξω από το διαμέρισμα και έβαψε με μαύρο σπρέι την κλειδαριά», συμπλήρωσε.

Η γυναίκα κατέθεσε αναλυτικά για τις φορές που ο κατηγορούμενος της πρότεινε να συνευρεθούν σeξουαλικά: «Μου έλεγε συνέχεια “άνοιξε να σε π...ω”», είπε, μεταξύ άλλων. «Νιώθω απειλή για τη ζωή μου. Έλεγε ότι θα το πληρώσω ακριβά που δεν ενδίδω και που τον είχα ξανά καταγγείλει στην αστυνομία. Νιώθω τρόμο να ανέβω στο σπίτι μου», σημείωσε.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την εμμονή που έχει με την παθούσα και υποστήριξε ότι «έχω κόλλημα μαζί της από παιδί».

Επιπλέον, εμφανίστηκε αμετανόητος, καθώς επέμενε ότι μπαίνουν πάρα πολλοί άνδρες στο διαμέρισμά της καθημερινά, με αποτέλεσμα να ακούει τον θόρυβο. «Η κυρία είναι όλη μέρα στο κινητό και μπαινοβγαίνουν άντρες στο σπίτι της. Σαν γείτονας ενοχλήθηκα που γίνεται χαμός από άνδρες», είπε.

«Έχασα τον έλεγχο επειδή την ήθελα», παραδέχτηκε στο τέλος της απολογίας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελβετία ‑ Καναδάς 2‑1: Πρωταθλήτριες ομίλου και στη φάση των «32»!

Αθλητικά Νέα 25.06.2026
Οι Ελβετοί κατέκτησαν την κορυφή του 2ου ομίλου, αφήνοντας τον Καναδά στη δεύτερη θέση - αποκλειστικό ρόλο έπαιξε ο Μανζάμπι

Νοσοκομείο Αττικόν: 90χρονος αποπειράθηκε να μπει στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συνελήφθη ο  υπερήλικας - Δήλωσε στον άνδρα της ασφάλειας του νοσοκομείου ότι είναι συγγενής της Μάρως Κοντού και ότι θέλει να την επισκεφθεί στο δωμάτιό της - Κίνησε υποψίες στον σεκιουριτά που έκανε έρευνα και ανακάλυψε το μαχαίρι μέσα σε ένα κουτί που υποτίθεται ότι περιείχε γλυκά

Οικογενειακή τραγωδία στην Ιταλία: Πατέρας εκτέλεσε σύζυγο και γιο ‑ «Τους ξεφορτώθηκα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα θύματα είναι μια 52χρονη γυναίκα και ένας 24χρονος άνδρας

«Μπαμ» από τον Παναθηναϊκό: Έντυσε στα πράσινα τον Φαλ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γάλλος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών και ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η Γαλλία ζητά τη βοήθεια των ειδικών του καύσωνα – «Ας δούμε πως οργανώνονται οι χώρες όπως η Ελλάδα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η συζήτηση στη Γαλλία επεκτείνεται ακόμη και στον τρόπο ένδυσης στους χώρους εργασίας

Μουντιάλ 2026: Γκανέζος πνευματιστής… έλυσε τα μάγια που έκανε στον Κέιν

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι ξανά... ελεύθερος ο επιθετικός της Αγγλίας

Τέλος η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή για τα Προσφυγικά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Σύνταγμα, εκπρόσωποι της κοινότητας γνωστοποίησαν ότι, ύστερα από συζήτηση αποφασίστηκε η διακοπή της κινητοποίησης αυτής της μορφής

Η 43χρονη εμπρήστρια για την φωτιά στην Κερατέα: «Θόλωσα γιατί φώναζαν τα παιδιά μου»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αρχές εκτιμούν ότι προκάλεσε δύο διαφορετικές εστίες φωτιάς

Τραγωδία στη Λέσβο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συγκλονισμένη είναι η Λέσβος από τον θάνατο 36χρονης γιατρού του νοσοκομείου Μυτιλήνης, λίγες ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο το παιδί της

Τραγωδία στην Τουρκία: 70χρονος Έλληνας βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο ‑ Ψάχνουν τα αίτια

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε δύο ακόμη θανάτους τουριστών στην συγκεκριμένη πόλη

Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε κατάστημα, έκλεψε μία ισιωτική και έφυγε σαν κυρία – Δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Θεσσαλονίκη: Ένα πρωτοφανές περιστατικό κλοπής καταγράφηκε σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο κέντρο, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για τον θάνατο της 36χρονης γιατρού

Ελλάδα Χτες
«Είμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι από την απώλεια αυτή, οι γιατροί της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής αλλά και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του ΓΝ Μυτιλήνης», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση