E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Εμμονικός με τη γειτόνισσα ένας 44χρονος ‑ Της έκανε σeξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη

Ο 44χρονος παραδέχτηκε πως είχε «κόλλημα από παιδί» με την 51χρονη γειτόνισσά του

Δημοσίευση 29/4/2025 | 16:34

Θεσσαλονίκη: Εμμονικός με τη γειτόνισσα ένας 44χρονος ‑ Της έκανε σeξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη

«Είχα κόλλημα μαζί της από παιδί». Με αυτές τις λέξεις προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του ένας 44χρονος που είχε εμμονή με τη γειτόνισσά του και έφτασε στο σημείο να της κάνει σeξουαλικές προτάσεις έναντι αμοιβής και να διαδίδει ότι είναι ιερόδουλη.

Η υπόθεση έφτασε να απασχολήσει το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μετά από μήνυση που κατέθεσε η 51χρονη παθούσα, η οποία φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα από τη στιγμή που αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωtικά με τον κατηγορούμενο και να συνάψει δεσμό μαζί του.

Ο 44χρονος κρίθηκε ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η παθούσα, όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2024, όταν ο κατηγορούμενος της πρότεινε να συνάψουν ερωtικό δεσμό και εκείνη αρνήθηκε. Από τότε, όπως είπε η 51χρονη, ξεκίνησε να δείχνει την εμμονή που είχε μαζί της, να χτυπάει το θυροτηλέφωνο και την πόρτα της και να τη βρίζει αισχρά. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς μέχρι και τη περασμένη Κυριακή που συνελήφθη, της έκανε συνεχώς άσεμνες προτάσεις για να συνευρεθούν ερωtικά – ακόμα και έναντι αμοιβής – ενώ διέδιδε παντού ότι εργάζεται ως ιερόδουλη και στο σπίτι της μπαίνουν καθημερινά πάρα πολλοί άνδρες.

«Ήταν αφόρητα πιεστικός και έχει εμμονή μαζί μου. Με έβριζε και με υποτιμούσε συνεχώς, με έλεγε που…να και το έλεγε σε όλους. Έλεγε ότι συνευρίσκομαι ερωtικά με πολλούς άνδρες ταυτόχρονα. Μένει στο ισόγειο και εγώ στον δεύτερο όροφο και καλούσε το ασανσέρ για να βλέπει ποιος άνδρας ανεβαίνει στον δικό μου όροφο», είπε η γυναίκα, περιγράφοντας όσα βίωνε για μήνες.

Μάλιστα, όπως είπε η παθούσα, έφτασε στο σημείο να βάλει μέχρι και κάμερες στην εξώπορτα του σπιτιού της, καθώς φοβόταν ακόμα και για τη ζωή της. «Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. Έβαλα την κάμερα την Παρασκευή και την επόμενη ημέρα ήρθε τέσσερις φορές το πρωί έξω από την πόρτα μου και χτυπούσε το κουδούνι. Το βράδυ προκάλεσε φθορές έξω από το διαμέρισμα και έβαψε με μαύρο σπρέι την κλειδαριά», συμπλήρωσε.

Η γυναίκα κατέθεσε αναλυτικά για τις φορές που ο κατηγορούμενος της πρότεινε να συνευρεθούν σeξουαλικά: «Μου έλεγε συνέχεια “άνοιξε να σε π...ω”», είπε, μεταξύ άλλων. «Νιώθω απειλή για τη ζωή μου. Έλεγε ότι θα το πληρώσω ακριβά που δεν ενδίδω και που τον είχα ξανά καταγγείλει στην αστυνομία. Νιώθω τρόμο να ανέβω στο σπίτι μου», σημείωσε.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την εμμονή που έχει με την παθούσα και υποστήριξε ότι «έχω κόλλημα μαζί της από παιδί».

Επιπλέον, εμφανίστηκε αμετανόητος, καθώς επέμενε ότι μπαίνουν πάρα πολλοί άνδρες στο διαμέρισμά της καθημερινά, με αποτέλεσμα να ακούει τον θόρυβο. «Η κυρία είναι όλη μέρα στο κινητό και μπαινοβγαίνουν άντρες στο σπίτι της. Σαν γείτονας ενοχλήθηκα που γίνεται χαμός από άνδρες», είπε.

«Έχασα τον έλεγχο επειδή την ήθελα», παραδέχτηκε στο τέλος της απολογίας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα 16.01.2026
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Αστυνομία στο σπίτι του Βαρουφάκη και προκαταρκτική εξέταση

Ελλάδα 16.01.2026
Στο πλαίσιο έρευνας που αφορά βίντεο στο οποίο αναφέρεται σε χρήση ecstasy το 1989

Γροιλανδία: Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς τις χώρες που θα αντιταχθούν στα «θέλω» του

Κόσμος 16.01.2026
Αμερικανοί βουλευτές στη Δανία επιδιώκουν να «χαμηλώσουν τους τόνους»

Ερωμένη ή συνέταιρος: Νέα στοιχεία για τη σχέση του Ιμάμογλου με την βολεϊμπολίστρια, οι 800 κλήσεις και το «σκοτωμένο» ακίνητο

Κόσμος 16.01.2026
Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη πυροδοτήσει σφοδρή δημόσια και πολιτική αντιπαράθεση.

Απόκριες 2026: Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα

Ελλάδα 16.01.2026
Το Τριώδιο δεν αργεί να ανοίξει

«Έπεσε» το X: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως ‑ Δεν φορτώνουν οι λογαριασμοί

Tech + Science 16.01.2026
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο: Συνελήφθη ο πατέρας του ιδιοκτήτη

Ελλάδα 16.01.2026
Αφαντος ο 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε πατέρα και γιο

Πώς δρούσε η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

Ελλάδα 16.01.2026
Ανάμεσα στους συλληφθέντες άνδρας που είχε εμπλακεί στη δολοφονία με καλάσνικοφ των δύο αστυνομικών φρουρών στην περιοχή του Ρέντη το 2011