E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Νταλάρας σε δημοσιογράφους: «Είμαι λίγο περίεργος, είμαι αυτό που ξέρετε, αυτό που αντιπαθείτε»

Για την αιτία των συχνών τσακωμών με τη σύζυγο του, Αννα μίλησε ανάμεσα σε άλλα o τραγουδιστής

Δημοσίευση 29/4/2025 | 09:26

Γιώργος Νταλάρας σε δημοσιογράφους: «Είμαι λίγο περίεργος, είμαι αυτό που ξέρετε, αυτό που αντιπαθείτε»

«Με την σύζυγο μου Άννα τσακωνόμαστε γιατί δεν έχω πολλούς φίλους ούτε εξωστρέφεια για να έχω πολλές παρέες» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας

Για την αιτία των συχνών τσακωμών με τη σύζυγο του, Άννα μίλησε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους και στα τηλεοπτικά συνεργεία με αφορμή τις νέες επερχόμενες μουσικές του εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

«Με την σύζυγο μου, Άννα, τσακωνόμαστε γιατί δεν έχω πολλούς φίλους ούτε εξωστρέφεια για να έχω πολλές παρέες. Είμαι λίγο περίεργος. Είμαι αυτό που ξέρετε, αυτό που αντιπαθείτε. Μου έλεγε, λοιπόν, η Άννα για αυτές τις εμφανίσεις “να βάλουμε κάποια τραγούδια αλλά μην υπερβάλλεις”. Γιατί, με ποιον να μιλήσω; Η Άννα είναι κάθε μέρα, οπότε θα ακούσει και τα καλά και τα κακά μου. Δεν έχω άλλον για να τα πω» τόνισε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας

«Είναι αλήθεια ότι είμαι λίγο περίεργος, δεν λέω ψέματα. Δηλαδή θα μπορούσα να πω ότι είμαι εστιασμένος σε έναν τρόπο ζωής και σε ένα είδος δουλειάς που δεν χωράνε πολλά πράγματα» ανέφερε στη συνέχεια ο καλλιτέχνης.

«Δεν μπορώ να έχω τις γνώσεις της Άννας. Ούτε πανεπιστήμια έβγαλα, ούτε σε ωδεία μπόρεσα να πάω. Βρήκα το τραγούδι και είπα ότι αυτό το πράγμα για μένα θα είναι η ζωή μου.

Δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω άλλα πράγματα, γι’ αυτό θα ήθελα να έχω το ταλέντο της Άννας να τα λέω όλα με τρεις γραμμές. Δυστυχώς όμως χρειάζομαι πολύ χρόνο γι’ αυτό» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Νταλάρας στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει προ ημερών, ο Γιώργος Νταλάρας είχε μιλήσει για την επαγγελματική του πορεία και τα πράγματα που πρόσεξε γα να πετύχει. «Ο Γιώργος έφτιαξε τον Νταλάρα. Ο Γιώργος, από την άλλη, ήταν ένα επίμονο παιδί που, όταν ένιωσε ότι μπορεί να δημιουργήσει έναν τραγουδιστή που θα άφηνε κάτι σημαντικό πίσω του, το έκανε. Ο Γιώργος στην αρχή δεν τραγουδούσε σαν τον Νταλάρα. Δεν ήταν τόσο καλός. Ήταν όμως τακτικός. Σφουγγάρι στη γνώση».

«Ο Γιώργος δεν ήθελε ποτέ ο Νταλάρας να τσαλαβουτήσει στα ευτελή, σε πράγματα που είχαν μικρή διάρκεια. Υπήρξα ενδεχομένως συντηρητικός, κάτι που θεωρείται βρισιά σήμερα. Ή μάλλον δεν υπήρξα συντηρητικός. Μάλλον βαθιά ανατρεπτικός ήμουν» είχε πει στο ένθετο «Κ» της Καθημερινής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz; Χωρισμός‑βόμβα λίγο πριν κλείσουν τρία χρόνια γάμου

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Πηγές μιλούν για εντάσεις, ασφυκτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια σχέση που βρισκόταν σε κρίση από καιρό.

H φώκια που έμαθε να μιλά αγγλικά και γιατί οι επιστήμονες έμειναν άναυδοι

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η απίστευτη ιστορία του Hoover, της φώκιας που μιμούνταν ανθρώπινη ομιλία με χαρακτηριστική προφορά του Μέιν, παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα στην ιστορία της ζωολογίας.

Η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από τις διακοπές της στο νησί

Η Αντζελα Δημητρίου μοιράστηκε φωτογραφία με τη Μπόνι Τάιλερ από εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο

E-Daily 3.Left Χτες
Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας, η Δημητρίου ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που δίχασε το κοινό

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιχειρηματίας και Influencer εμφανίστηκε αλλαγμένη στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας

Ο Γεωργιάδης σε επίσημη εκδήλωση με… μια αναπάντεχη αμφίεση ‑ τι είπε για να δικαιολογηθεί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε σε συγκέντρωση κατοίκων στα Μελίσσια φορώντας ρούχα τένις, ζητώντας συγγνώμη για την εμφάνισή του.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε selfie μαζί της στο Παρίσι;

Social Χτες
Η Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη και έζησε μια αξέχαστη συνάντηση που της «έκοψε» την ανάσα.

Ποιος «καίει» την Οδύσσεια του Νόλαν στο X και γιατί ο Μασκ επιτίθεται σε ιστορικό;

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τον Αγγλο ιστορικό Τομ Χόλαντ «υποτακτικό» μετά την υπεράσπισή του στην πολυδισκυτημένη κινηματογραφική διασκευή του ομηρικού έπους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος υποψήφιος με βραβείο Emmy για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά «All’s Fair»

E-Daily 3.Left Χτες
Bραβείο Emmy για το hair styling στη σειρά «All`s Fair» του Hulu, με την ανάρτησή του να αποσπά σχόλια από κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.

Ποια διάσημη κόρη έκλεψε τις εντυπώσεις στην αποφοίτησή της και μοιάζει... με το μαμά της

Social Χτες
Η 18χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου αποφοίτησε από το σχολείο και οι φωτογραφίες με την Κιμ Κίλιαν έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για «κλώνο».

Μαρία Αντωνά: Ποια σχόλια την «έκραξαν» άγρια μετά τις φωτογραφίες με μαγιό

Social Χτες
Δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Facebook πυροδότησαν καταιγισμό σεξιστικών σχολίων και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος της Μαρίας Αντωνά.