E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Νταλάρας σε δημοσιογράφους: «Είμαι λίγο περίεργος, είμαι αυτό που ξέρετε, αυτό που αντιπαθείτε»

Για την αιτία των συχνών τσακωμών με τη σύζυγο του, Αννα μίλησε ανάμεσα σε άλλα o τραγουδιστής

Δημοσίευση 29/4/2025 | 09:26

Γιώργος Νταλάρας σε δημοσιογράφους: «Είμαι λίγο περίεργος, είμαι αυτό που ξέρετε, αυτό που αντιπαθείτε»

«Με την σύζυγο μου Άννα τσακωνόμαστε γιατί δεν έχω πολλούς φίλους ούτε εξωστρέφεια για να έχω πολλές παρέες» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας

Για την αιτία των συχνών τσακωμών με τη σύζυγο του, Άννα μίλησε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους και στα τηλεοπτικά συνεργεία με αφορμή τις νέες επερχόμενες μουσικές του εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

«Με την σύζυγο μου, Άννα, τσακωνόμαστε γιατί δεν έχω πολλούς φίλους ούτε εξωστρέφεια για να έχω πολλές παρέες. Είμαι λίγο περίεργος. Είμαι αυτό που ξέρετε, αυτό που αντιπαθείτε. Μου έλεγε, λοιπόν, η Άννα για αυτές τις εμφανίσεις “να βάλουμε κάποια τραγούδια αλλά μην υπερβάλλεις”. Γιατί, με ποιον να μιλήσω; Η Άννα είναι κάθε μέρα, οπότε θα ακούσει και τα καλά και τα κακά μου. Δεν έχω άλλον για να τα πω» τόνισε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας

«Είναι αλήθεια ότι είμαι λίγο περίεργος, δεν λέω ψέματα. Δηλαδή θα μπορούσα να πω ότι είμαι εστιασμένος σε έναν τρόπο ζωής και σε ένα είδος δουλειάς που δεν χωράνε πολλά πράγματα» ανέφερε στη συνέχεια ο καλλιτέχνης.

«Δεν μπορώ να έχω τις γνώσεις της Άννας. Ούτε πανεπιστήμια έβγαλα, ούτε σε ωδεία μπόρεσα να πάω. Βρήκα το τραγούδι και είπα ότι αυτό το πράγμα για μένα θα είναι η ζωή μου.

Δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω άλλα πράγματα, γι’ αυτό θα ήθελα να έχω το ταλέντο της Άννας να τα λέω όλα με τρεις γραμμές. Δυστυχώς όμως χρειάζομαι πολύ χρόνο γι’ αυτό» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Νταλάρας στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει προ ημερών, ο Γιώργος Νταλάρας είχε μιλήσει για την επαγγελματική του πορεία και τα πράγματα που πρόσεξε γα να πετύχει. «Ο Γιώργος έφτιαξε τον Νταλάρα. Ο Γιώργος, από την άλλη, ήταν ένα επίμονο παιδί που, όταν ένιωσε ότι μπορεί να δημιουργήσει έναν τραγουδιστή που θα άφηνε κάτι σημαντικό πίσω του, το έκανε. Ο Γιώργος στην αρχή δεν τραγουδούσε σαν τον Νταλάρα. Δεν ήταν τόσο καλός. Ήταν όμως τακτικός. Σφουγγάρι στη γνώση».

«Ο Γιώργος δεν ήθελε ποτέ ο Νταλάρας να τσαλαβουτήσει στα ευτελή, σε πράγματα που είχαν μικρή διάρκεια. Υπήρξα ενδεχομένως συντηρητικός, κάτι που θεωρείται βρισιά σήμερα. Ή μάλλον δεν υπήρξα συντηρητικός. Μάλλον βαθιά ανατρεπτικός ήμουν» είχε πει στο ένθετο «Κ» της Καθημερινής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Eurovision: Αυτό το πρόσωπο ‑ έκπληξη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Media Χτες
Όλα είναι έτοιμα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

TV Buzz Χτες
Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η μεγάλη και μοναδική απάτη που κάναμε σε αυτή την εκπομπή»

Media Χτες
«Στην πρώτη-πρώτη εκπομπή, στις 28 Απριλίου του 1992...»

Εγκυμοσύνη έκπληξη στο MEGA – «Στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει επικίνδυνες αποστολές…»

Tabloid Χτες
Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και η ανακοίνωση

Big Brother: Τι τηλεθέαση έκανε το πρώτο επεισόδιο μέσα από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού;

Media Χτες
Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.