E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καπότσης: Ο Πανταζής δε γνώριζε πως ... – «Θέλω για την Κόνι…»

Η αποκάλυψή του

Δημοσίευση 28/4/2025 | 21:42

Καπότσης: Ο Πανταζής δε γνώριζε πως ... – «Θέλω για την Κόνι…»

Ο Μάριος Καπότσης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, κατά την οποία μίλησε για την ενασχόλησή του με το πόλο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες – και όχι μόνο – που βρίσκονται σε αυτόν τον χώρο. Ρωτήθηκε, ωστόσο, και για τον χωρισμό του με την Κόνι Μεταξά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται εκείνη μετά από αυτόν, με τον ολυμπιονίκη να απαντά λακωνικά για αυτό το θέμα, όπως πάντα.

/repository/2024/pantazis-kapotsis-metaxa.jpg.jpg

Οι δηλώσεις του Μάριου Καπότση για την Κόνι Μεταξά

«Ξεκίνησα το πόλο από 3 χρονών. Πιο πολύ το ήθελαν οι γονείς μου. 3 χρονών δε μπορείς να αποφασίσεις κάτι, οπότε το ήθελαν οι γονείς μου, μας πήγαν με τον αδελφό μου κι έτσι και έγινε. Δεν έχει χρήματα σαν το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Νομίζω ότι εμείς είμαστε πιο ρομαντικοί, όταν ξεκινάμε αυτό το άθλημα δεν σκεφτόμαστε αυτό το πράγμα», είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για τη διαφορά μισθού ανάμεσα στις γυναίκες και τους άντρες του αθλήματος, επισήμανε:

«Νομίζω ότι αυτό πρέπει να αλλάξει, αλλά δεν είναι μόνο στο πόλο, σε όλα τα αθλήματα οι γυναίκες δεν πληρώνονται όσο οι άνδρες. Είναι γενικά έτσι. Κάποιος που ασχολείται με το πόλο, ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνει και δεύτερη δουλειά για να βιοποριστεί. Είναι πολύ λίγοι οι αθλητές που μπορούν να κάνουν αυτό σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, χωρίς να τους απασχολεί τίποτα άλλο. Δεν μπορείς να επαναπαυτείς για πάντα ότι θα κάνεις μόνο αυτό και μετά θα έχω μαζέψει κάποια χρήματα για να μπορώ να βιοποριστώ.

Το πιο βασικό που δεν έχουμε εμείς είναι ότι δεν έχουμε ένσημα. Τελειώνουμε μία καριέρα και δεν έχουμε ένσημα αθλητή. Οπότε γράφω τραγούδια, αλλά σίγουρα ούτε από τα τραγούδια μπορείς να βιοποριστείς, τουλάχιστον όταν είσαι πολύ νέος σε αυτό το επάγγελμα. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς, δεν έχω παράπονο».

Ο τίτλος που θα έβαζε στη ζωή του, όπως ανέφερε σε άλλο σημείο, είναι: «“Δεν σταματάμε ποτέ”! Θα ήταν χαρούμενο».

Και όταν ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η κάποτε αγαπημένη του, απάντησε: «Θέλω τα καλύτερα για εκείνη. Δε θέλω να μπω σε αυτό το τριπάκι, οπότε τα αρνητικά σχόλια δεν τα διαβάζω. Θέλω τα καλύτερα εννοείται!».

Δηλώσεις στην εκπομπή έκανε και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος ελπίζει ακόμα στην επανασύνδεσή τους: «Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε ζήσει μαζί 6 χρόνια. Είναι το άλλο μισό της κόρης μου. Τώρα είναι σε μία φάση περίεργη τα παιδιά. Εμείς οι γονείς πάντα θέλουμε τα παιδιά μας να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα. Αν τα βρουν μεταξύ τους, εμείς είμαστε εδώ, περιμένουμε. Αν δεν είναι καλά, δεν πειράζει. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλάνε οι σχέσεις των ανθρώπων. Πρέπει να είμαστε καλά γιατί με έναν άνθρωπο έχουμε ζήσει ωραίες στιγμές και όταν χωρίζουμε δεν πρέπει να υπάρχει κακία. Λες “παναγία μου, να ξαναγίνει αυτό που παλιά ήταν τόσο καλό” ή αν δεν είναι να γίνει καλά, ο καθένας ας τραβήξει τον δρόμο του και να είναι καλά», είπε.

Και επισήμανε: «Ως πεθερός είμαι καλός. Τα νιώθω και τα δύο παιδιά μου. Έτσι πρέπει να είναι οι γονείς. Πάντα τα ζευγάρια πρέπει να μιλάνε μεταξύ τους και με αγάπη όλα τα λύνουμε. Όταν δεν θέλεις, δεν μιλάς».

Για την αποκάλυψη που έκανε πριν λίγες μέρες η ίδια η Κόνι πως είχαν χωρίσει εδώ και ένα χρόνο, απάντησε: «Ούτε που το γνώριζα. Οι γονείς τα μαθαίνουν τελευταίοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Κωνσταντάκη: «Όταν έκανα ψυχοθεραπεία, κατάλαβα ότι δε θέλω να κάνω παιδί»

Tabloid 29.06.2025
«Όταν ήμουν στα 28, έλεγα ότι θα κάνω οικογένεια, αλλά δεν είχα σκεφτεί ότι θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη

Μαρία Σολωμού: «Δε μου προτείνουν πια παρουσίαση εκπομπής, υπάρχει σιχαμάρα προς το πρόσωπό μου»

Tabloid 29.06.2025
«Δεν πήγα να πάρω τη δουλειά κανενός, δε με ενδιαφέρει να κάνω καριέρα δεύτερη στην παρουσίαση», είπε η Μαρία Σολωμού

Δημήτρης Κόκοτας: Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή

Tabloid 29.06.2025
«Δεν είναι θεαματική η βελτίωση, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι», είπε η Σάντρα Βουτσά

Ανθή Σαλαγκούδη: «Είχα αρχίσει να βγάζω εξανθήματα, απευθύνθηκα σε ομοιοπαθητικό που με παρέπεμψε σε ψυχοθεραπεύτρια»

Tabloid 29.06.2025
«Επειδή είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, ο σύντροφός μου δείχνει κατανόηση»

Η τσάντα που φορά η Jenna Ortega είναι παντού και αρέσει σε όλες

Celebrity Stories 29.06.2025
Η αγαπημένη τσάντα της Jenna Ortega που αξίζει την προσοχή σου και γιατί είναι η τέλεια επιλογή για κάθε εμφάνιση

Ο Δημήτρης Γιαννέτος στη Βενετία για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν

Tabloid Χτες
Το χτένισμα για τον «γάμο του αιώνα»

Νίκος Συρίγος σε ευθεία επίθεση κατά του Γιώργου Λιάγκα

TV Buzz Χτες
«Αισχρό, χυδαίο, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα αυτή η τηλεόραση»

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν ποζάρει με μπικίνι στο Instagram

Tabloid Χτες
Δείτε τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η 21χρονη ηθοποιός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Βίντεο: Διέκοψε συναυλία στην Κύπρο ο Μαζωνάκης έπειτα από επεισόδιο μεταξύ των θεατών

Social Χτες
«Να σας πω ρε ξεφτίλες, δεν σέβεστε τους ανθρώπους που είναι εδώ;»

«Γύπας» πιτσιρικάς δίδαξε πως γίνεται το φλερτ

Social Χτες
«Θα σου έλεγα ότι είσαι πολύ όμορφη»