E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Καινούργιου για Fipster: «Μεγάλο φάουλ να το λες αυτό ειδικά για μένα!»

Στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και στον Fipster αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Δημοσίευση 28/4/2025 | 16:03

Κατερίνα Καινούργιου για Fipster: «Μεγάλο φάουλ να το λες αυτό ειδικά για μένα!»

Ο γνωστός YouTuber βρέθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και απάντησε για το επίμαχο περιστατικό με τους ρεπόρτερ, επισημαίνοντας πως διάφοροι άνθρωποι που δεν τον γνωρίζουν έβγαιναν στις εκπομπές και καταφέρονταν εναντίον του.

"Με γνωρίζεις πάρα πολύ καλά πολλά χρόνια και σ' έχω στηρίξει, δεν θα 'πρεπε να το πεις αυτό".

Στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και στον Fipster αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Ο γνωστός YouTuber βρέθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και απάντησε για το επίμαχο περιστατικό με τους ρεπόρτερ, επισημαίνοντας πως διάφοροι άνθρωποι που δεν τον γνωρίζουν έβγαιναν στις εκπομπές και καταφέρονταν εναντίον του.

«Αυτό υποτιμάει και τους καλεσμένους και όποιον έχουμε στην εκπομπή. Δηλαδή θα πάρουμε κάποιον τηλέφωνο ή θα τον φέρουμε εδώ και θα τον βάλουμε να βρίσει τον Fipster; Εγώ βγήκα και σου ζήτησα και συγγνώμη για το «πέσιμο» που σου κάναμε και στεναχωρήθηκες. Εμείς αυτό δεν το ‘χουμε κάνει ποτέ, δεν ξέρω αν το κάνουν άλλες εκπομπές», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ειδικά για μένα, που με γνωρίζεις πάρα πολύ καλά πολλά χρόνια και σ’ έχω στηρίξει, δεν θα ‘πρεπε να το πεις αυτό. Εγώ αυτό που λέω συνέχεια στην εκπομπή είναι ότι είσαι ένα παιδί με πολύ καλή ψυχή, όλοι κάνουμε λάθη σε αυτόν τον χώρο και μέχρι εκεί. Αν καθένας διαφωνεί μαζί σου και θέλει να το εκφράσει, δεν σημαίνει ότι τον έχει βάλει κάποιος από την εκπομπή. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με κανέναν. Πολύ φάουλ και πολύ με στεναχώρησε αυτό που είπες», σχολίασε η παρουσιάστρια για τον Fipster.

«Είμαι η ίδια η παρουσιάστρια που, όταν έμαθα ότι στεναχωρήθηκε, βγήκα και του ζήτησα συγγνώμη, γιατί δεν θέλω κανείς να στεναχωριέται, ειδικά ένα παιδί που έχει μια τόσο όμορφη ψυχή. Εγώ με τη συνείδησή μου είμαι καθαρή, κοιμάμαι ήρεμη. […] Να είναι καλά το παιδί, δεν πειράζει. Καθένας κάνει ό,τι θέλει. Έχω φύγει από αυτό το τριπάκι πια, βαριέμαι. Δεν ασχολούμαι πια με αυτά που λένε για μένα, γιατί τα περισσότερα είναι ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου επανήλθε στο θέμα, τονίζοντας: «Θέλω να πω κάτι, μου ήρθε ένα μήνυμα και θέλω κάτι να διευκρινίσω. Μου έστειλε ο Fipster μήνυμα και μου είπε ότι ποτέ εκείνος δεν είπε ότι εμείς βάλαμε ανθρώπους να τον βρίζουν. Εγώ είπα, λέει, ότι έβγαιναν διάφοροι άνθρωποι από την επόμενη μέρα και με βρίζανε. Ήθελε να το διευκρινίσει το παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Tabloid Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.