E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Καινούργιου για Fipster: «Μεγάλο φάουλ να το λες αυτό ειδικά για μένα!»

Στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και στον Fipster αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Δημοσίευση 28/4/2025 | 16:03

Κατερίνα Καινούργιου για Fipster: «Μεγάλο φάουλ να το λες αυτό ειδικά για μένα!»

Ο γνωστός YouTuber βρέθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και απάντησε για το επίμαχο περιστατικό με τους ρεπόρτερ, επισημαίνοντας πως διάφοροι άνθρωποι που δεν τον γνωρίζουν έβγαιναν στις εκπομπές και καταφέρονταν εναντίον του.

"Με γνωρίζεις πάρα πολύ καλά πολλά χρόνια και σ' έχω στηρίξει, δεν θα 'πρεπε να το πεις αυτό".

Στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και στον Fipster αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Ο γνωστός YouTuber βρέθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και απάντησε για το επίμαχο περιστατικό με τους ρεπόρτερ, επισημαίνοντας πως διάφοροι άνθρωποι που δεν τον γνωρίζουν έβγαιναν στις εκπομπές και καταφέρονταν εναντίον του.

«Αυτό υποτιμάει και τους καλεσμένους και όποιον έχουμε στην εκπομπή. Δηλαδή θα πάρουμε κάποιον τηλέφωνο ή θα τον φέρουμε εδώ και θα τον βάλουμε να βρίσει τον Fipster; Εγώ βγήκα και σου ζήτησα και συγγνώμη για το «πέσιμο» που σου κάναμε και στεναχωρήθηκες. Εμείς αυτό δεν το ‘χουμε κάνει ποτέ, δεν ξέρω αν το κάνουν άλλες εκπομπές», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ειδικά για μένα, που με γνωρίζεις πάρα πολύ καλά πολλά χρόνια και σ’ έχω στηρίξει, δεν θα ‘πρεπε να το πεις αυτό. Εγώ αυτό που λέω συνέχεια στην εκπομπή είναι ότι είσαι ένα παιδί με πολύ καλή ψυχή, όλοι κάνουμε λάθη σε αυτόν τον χώρο και μέχρι εκεί. Αν καθένας διαφωνεί μαζί σου και θέλει να το εκφράσει, δεν σημαίνει ότι τον έχει βάλει κάποιος από την εκπομπή. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με κανέναν. Πολύ φάουλ και πολύ με στεναχώρησε αυτό που είπες», σχολίασε η παρουσιάστρια για τον Fipster.

«Είμαι η ίδια η παρουσιάστρια που, όταν έμαθα ότι στεναχωρήθηκε, βγήκα και του ζήτησα συγγνώμη, γιατί δεν θέλω κανείς να στεναχωριέται, ειδικά ένα παιδί που έχει μια τόσο όμορφη ψυχή. Εγώ με τη συνείδησή μου είμαι καθαρή, κοιμάμαι ήρεμη. […] Να είναι καλά το παιδί, δεν πειράζει. Καθένας κάνει ό,τι θέλει. Έχω φύγει από αυτό το τριπάκι πια, βαριέμαι. Δεν ασχολούμαι πια με αυτά που λένε για μένα, γιατί τα περισσότερα είναι ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου επανήλθε στο θέμα, τονίζοντας: «Θέλω να πω κάτι, μου ήρθε ένα μήνυμα και θέλω κάτι να διευκρινίσω. Μου έστειλε ο Fipster μήνυμα και μου είπε ότι ποτέ εκείνος δεν είπε ότι εμείς βάλαμε ανθρώπους να τον βρίζουν. Εγώ είπα, λέει, ότι έβγαιναν διάφοροι άνθρωποι από την επόμενη μέρα και με βρίζανε. Ήθελε να το διευκρινίσει το παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Μέσι έσπασε σε κλάματα μπροστά στο πλήθος που φώναζε το όνομά του στο Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής λύγισε από συγκίνηση κατά την απονομή του μεταλλίου των φιναλίστ, αφού παρέλαβε το βραβείο του από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μουντιάλ 2026: Το Φεστιβάλ Πόζαρ «σταμάτησε» για τον τελικό Ισπανίας – Αργεντινής

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Οι θεατές παρακολούθησαν live τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη σκηνή του φεστιβάλ, ανάμεσα στις εμφανίσεις Πυξ-Λαξ και Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Νικολέττα Καρρά: Πόζες σε πισίνα με μπικίνι, καπέλο και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της με ένα εύθυμο σχόλιο στο Instagram.

«Έχεις παχύνει πολύ, κάνε δίαιτα»: Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη που ξάφνιασε

Tabloid Χτες
Η influencer δέχτηκε σχόλιο για τα κιλά της μετά από φωτογραφία με μπικίνι στο Instagram και δεν δίστασε να απαντήσει με αιχμηρό τρόπο.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποια τραγούδιστρια έκπληξη θα βρίσκεται στο πλευρό του αυτόν τον χειμώνα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ρία Ελληνίδου αναλαμβάνει τον βασικό γυναικείο ρόλο στο νέο σχήμα του «Κέντρου Αθηνών», μετά την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή.

Βάφτισε τον γιο του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης – Το όνομα που επέλεξαν

E-Daily 3.Left Χτες
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά του Πηλίου στις 18 Ιουλίου, με θέμα τον σκίουρο και γήινες αποχρώσεις στον στολισμό.

Ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε και ο άνθρωπος που του έσωσε τη ζωή τον σήκωσε ξανά στην πλάτη του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Μάνος Μαλλιαρός υποδέχτηκε τον Σταύρο Φλώρο με συγκίνηση, τον μετέφερε στην πλάτη του σε δύσβατα μονοπάτια και τον αποκάλεσε «σιδερένιο».

Πήγαν διακοπές και είδαν κάτι στον τοίχο του Airbnb που τις «πάγωσε» στη θέση τους

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο αδελφές από τη Γιούτα ανακάλυψαν στο ενοικιαζόμενο κατάλυμά τους στην Καλιφόρνια μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία με τις ίδιες και μέλη της οικογένειάς τους.

Δημήτρης Πιατάς: 50 χρόνια στο θέατρο και μια αλήθεια που αρνείται κατηγορηματικά να δεχθεί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο έμπειρος ηθοποιός μιλά για την τέχνη ως πράξη αντίστασης και τον ρόλο του καλλιτέχνη απέναντι στην εξουσία και την εποχή.

Ρούλα Κορομηλά: Η αιχμηρή ανάρτησή της για το τηλεοπτικό τοπίο που προκαλεί συζήτηση

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη παρουσιάστρια έστρεψε τα βέλη της στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, μιλώντας για μετριότητα, απουσία δημιουργικότητας και κρίση ταυτότητας στην ψυχαγωγία.

Λορέντζο Καριέρε: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία ‑ Γιατί έλειπε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής εξήγησε δημόσια μέσω Instagram την απουσία του, αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του και ο γιος τους ήταν εκεί στη θέση του.