E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάρκος Σεφερλής: Ο γιατρός του απαγόρεψε να φορά γόβες και τακούνια

Ακυρώθηκαν οι τελευταίες παραστάσεις του «Τούτσι»

Δημοσίευση 27/4/2025 | 18:13

Μάρκος Σεφερλής: Ο γιατρός του απαγόρεψε να φορά γόβες και τακούνια

Ο Μάρκος Σεφερλής ακύρωσε τις τελευταίες 3 παραστάσεις του «Τούτσι» μετά από υποδείξεις του προσωπικού γιατρού του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ ένα διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε από την προηγούμενη εβδομάδα θεωρήθηκε απαγορευτικό για την ολοκλήρωση των παραστάσεων και την άμεση ανάρρωσή του καθώς στη χολυγουντιανή ταινία της δεκαετίας του ‘80 ο πρωταγωνιστής που υποδύεται ο δημοφιλέστατος ηθοποιός πρέπει να κάνει πολλές εναλλαγές από αντρικά παπούτσια… σε γυναικεία με γόβες και τακούνια, και η εναλλαγή ύψους θα επιβάρυνε την αποκατάσταση.

‘Ετσι λοιπόν οι παραστάσεις του «Τούτσι» έχουν αναβληθεί και θα ξεκινήσουν πάλι όταν θα αναρρώσει πλήρως ο ηθοποιός.

Το Τούτσι, βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του 1982, αφηγείται την ιστορία ενός ταλαντούχου αλλά αδικημένου ηθοποιού, που αποφασίζει να μεταμφιεστεί σε γυναίκα για να κατακτήσει τον χώρο της τηλεόρασης. Η μεταμφίεση τού φέρνει αναπάντεχη επιτυχία αλλά και ένα μεγάλο προσωπικό δίλημμα όταν ερωτεύεται μια συνάδελφό του.

Η Τζέσικα Λανγκ, μάλιστα, έχει δηλώσει ότι το Τούτσι είναι από τα τελευταία παραδείγματα ταινιών μέσου κόστους που κέρδισαν το κοινό και το box office, πριν ο κινηματογράφος χωριστεί σε μικρές παραγωγές και τεράστια blockbusters.

Με παρόμοια τόλμη, ο Μάρκος Σεφερλής, ως παραγωγός, ρισκάρει ανεβάζοντας μεγάλα διεθνή μιούζικαλ προσαρμοσμένα στα μέτρα και στα γούστα του ελληνικού κοινού, διατηρώντας ταυτόχρονα το κωμικό του στίγμα.

Θυμίζουμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής με την ιδιότητα παραγωγού και πρωταγωνιστή έφερε το “Σρεκ” πριν από δύο χρόνια [και θα το επαναφέρει και του χρόνου για λίγες παραστάσεις στο “Περοκέ”] ενώ το «Τούτσι» θα συνεχίσει τις θεατρικές παραστάσεις και του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 23.01.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 23.01.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid Χτες
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid Χτες
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε

Viral o Τσέχος πρωθυπουργός: Aγόρασε υδρόγειο για να δει που βρίσκεται η... Γροιλανδία

Social Χτες
Αρκετοί χρήστες στα social media χλεύσαν τον δισεκατομμυριούχο πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε την υδρόγειο σφαίρα 617 ευρώ

Ντιέγκο Κόστα κατά Κόντε: «Είναι πάντα θυμωμένος με μια μούρη μέχρι το πάτωμα, μάλλον δεν κάνει σeξ στο σπίτι!»

Media Χτες
Ο έμπειρος φορ θυμήθηκε το επεισοδιακό διαζύγιο με την Τσέλσι, αποθέωσε τον Μουρίνιο και «στόλισε» τον Ιταλό τεχνικό

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είμαι καμιά απεγνωσμένη να γυρίσω δουλειά στις 15 μέρες μετά τη γέννα

Tabloid Χτες
Είμαι λίγο παραδοσιακή, έχω και τη γιαγιά που θα μου πει «μην τυχόν και γυρίσεις πριν τις 40 μέρες» ανέφερε η παρουσιάστρια

Τζώνη Θεοδωρίδης: Αποκάλυψε την άγνωστη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη

Tabloid Χτες
Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Αλκμήνη