E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάρκος Σεφερλής: Ο γιατρός του απαγόρεψε να φορά γόβες και τακούνια

Ακυρώθηκαν οι τελευταίες παραστάσεις του «Τούτσι»

Δημοσίευση 27/4/2025 | 18:13

Μάρκος Σεφερλής: Ο γιατρός του απαγόρεψε να φορά γόβες και τακούνια

Ο Μάρκος Σεφερλής ακύρωσε τις τελευταίες 3 παραστάσεις του «Τούτσι» μετά από υποδείξεις του προσωπικού γιατρού του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ ένα διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε από την προηγούμενη εβδομάδα θεωρήθηκε απαγορευτικό για την ολοκλήρωση των παραστάσεων και την άμεση ανάρρωσή του καθώς στη χολυγουντιανή ταινία της δεκαετίας του ‘80 ο πρωταγωνιστής που υποδύεται ο δημοφιλέστατος ηθοποιός πρέπει να κάνει πολλές εναλλαγές από αντρικά παπούτσια… σε γυναικεία με γόβες και τακούνια, και η εναλλαγή ύψους θα επιβάρυνε την αποκατάσταση.

‘Ετσι λοιπόν οι παραστάσεις του «Τούτσι» έχουν αναβληθεί και θα ξεκινήσουν πάλι όταν θα αναρρώσει πλήρως ο ηθοποιός.

Το Τούτσι, βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του 1982, αφηγείται την ιστορία ενός ταλαντούχου αλλά αδικημένου ηθοποιού, που αποφασίζει να μεταμφιεστεί σε γυναίκα για να κατακτήσει τον χώρο της τηλεόρασης. Η μεταμφίεση τού φέρνει αναπάντεχη επιτυχία αλλά και ένα μεγάλο προσωπικό δίλημμα όταν ερωτεύεται μια συνάδελφό του.

Η Τζέσικα Λανγκ, μάλιστα, έχει δηλώσει ότι το Τούτσι είναι από τα τελευταία παραδείγματα ταινιών μέσου κόστους που κέρδισαν το κοινό και το box office, πριν ο κινηματογράφος χωριστεί σε μικρές παραγωγές και τεράστια blockbusters.

Με παρόμοια τόλμη, ο Μάρκος Σεφερλής, ως παραγωγός, ρισκάρει ανεβάζοντας μεγάλα διεθνή μιούζικαλ προσαρμοσμένα στα μέτρα και στα γούστα του ελληνικού κοινού, διατηρώντας ταυτόχρονα το κωμικό του στίγμα.

Θυμίζουμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής με την ιδιότητα παραγωγού και πρωταγωνιστή έφερε το “Σρεκ” πριν από δύο χρόνια [και θα το επαναφέρει και του χρόνου για λίγες παραστάσεις στο “Περοκέ”] ενώ το «Τούτσι» θα συνεχίσει τις θεατρικές παραστάσεις και του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαντόνα: Ποζάρει στα 67 της για τη Vogue Italia και εντυπωσιάζει με τη νέα της φωτογράφιση

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η «Βασίλισσα της pop» πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού

Η Κάρα Ντελεβίν επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με την Αμπερ Χερντ

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και για τον Έλον Μασκ.

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ πόζαρε με φύλλα νούφαρου στο στήθος της, δείτε φωτογραφία

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το 41χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε μέσα στο νερό και ξαπλωμένη στην άμμο

Μουντιάλ 2026: Τρέλα στους δρόμους της Παραγουάης για την επική πρόκριση επί της Γερμανίας, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ασουνσιόν, της πρωτεύουσας της Παραγουάης, για να πανηγυρίσουν μόλις τη δεύτερη φορά που η χώρα τους κερδίζουν αγώνα σε φάση νοκ άουτ Μουντιάλ

Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ για «προσωπικούς λόγους»

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Οδεύει προς τον Ant1;

Η Chrissy Teigen με διάφανο πουκάμισο σε φωτογράφιση ‑ «Ελπίζω να επιζήσετε μετά από αυτό»

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το 40χρονο μοντέλο αντέδρασε με χιούμορ στα αρνητικά σχόλια, ενώ ο σύζυγός της έσπευσε να τη στηρίξει.

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο κάθε γυναίκας και το internet πήρε φωτιά

E-Daily 3.Left 30.06.2026
«Ο λάθος άντρας μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή»: Η Emily Ratajkowski άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση