E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Τραμπ τα βάζει με τον Πούτιν μετά την συνάντηση με τον Ζελένσκι

«Ίσως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο»

Δημοσίευση 26/4/2025 | 18:19

Ο Τραμπ τα βάζει με τον Πούτιν μετά την συνάντηση με τον Ζελένσκι

Σε μπαράζ καυστικών σχολίων απέναντι στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά και σε δημοσιογράφο του ειδησεογραφικού μέσου New York Times προχώρησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τον πόλεμο στην Ουκρανία «χαμένο από την πρώτη μέρα».

Συγκεκριμένα είπε ότι «με όλα αυτά, δεν υπήρχε κανένας λόγος για τον Πούτιν να ρίχνει πυραύλους σε αστικές περιοχές, πόλεις και κωμοπόλεις τις τελευταίες ημέρες», ενώ κατηγόρησε τον Ρώσο πρόεδρο ότι «ίσως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο, απλά με παίζει και πρέπει να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο, μέσω “τραπεζικών μέτρων” ή “δευτερογενών κυρώσεων”».

«Πεθαίνουν πάρα πολλοί άνθρωποι!!!», κατέληξε ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ σε προηγούμενα σημεία της ανάρτησης καταφέρθηκε στους προκατόχους του, Τζο Μπάιντεν και Μπαράκ Ομπάμα. «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον ηλίθιο πόλεμο, εκτός από το ότι νωρίς έδωσα στην Ουκρανία Javelins, ενώ ο Ομπάμα τους έδωσε σεντόνια. Αυτός είναι ο πόλεμος του Κοιμισμένου Τζο Μπάιντεν, όχι δικός μου».

Από τα πυρά του Τραμπ δεν ξέφυγαν οι New York Times, αφού ο Αμερικανός πρόεδρος, χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο Λιντλ Πίτερ Μπέικερ «πολύ μεροληπτικό και ατάλαντο αρθρογράφο», ο οποίος «ακολούθησε τις εντολές του εκδότη του και έγραψε ότι η Ουκρανία πρέπει να πάρει πίσω τα εδάφη της, συμπεριλαμβανομένης, υποθέτω, της Κριμαίας, και άλλα γελοία αιτήματα». «Γιατί αυτός ο ασήμαντος δημοσιογράφος δεν λέει ότι ήταν ο Ομπάμα που επέτρεψε στη Ρωσία να κλέψει την Κριμαία από την Ουκρανία χωρίς να πέσει ούτε ένας πυροβολισμός;», τονίζει.

Τέλος, σε προηγούμενο σημείο της ανάρτησης αναφέρεται στην εφημερίδα ως «αποτυχημένη».

Δείτε την ανάρτησή του:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο θρύλος της νυχτερινής διασκέδασης Λάκης Ραπτάκης: Ο άνθρωπος που άλλαξε το nightlife σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελλάδα Χτες
Τη δεκαετία του `80 και του `90 ήταν κυρίαρχος έχοντας φτάσει μάλιστα στο σημείο να έχει 46 (!) μαγαζιά διασκέδασης

O Έλον Μασκ γράφει ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία!

Κόσμος Χτες
Για μια προκλητική δήλωση του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου ή μια ένδειξη πραγματικής δυστυχίας, κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε τάιμ άουτ μόνο για να αποθεώσει τα κορίτσια της Εθνικής πόλο γυναικών

Αθλητικά Νέα Χτες
“Κάνατε το καλύτερο σας παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξατε”

Κελίφ: «Δεν είμαι τρανς, είμαι κορίτσι ‑ Έκανα ορμονοθεραπεία, δέχομαι οποιονδήποτε έλεγχο»

Αθλητικά Νέα Χτες
Αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη στη «L`Equipe» για την ορμονοθεραπεία και το γονίδιο SRY

Μαρουσάκης: Έρχεται νέα οργανωμένη κακοκαιρία

Καιρός Χτες
Ψυχρές αέριες μάζες και χιόνια στα βουνά

Ομολόγησε κατασκοπεία υπέρ της Κίνας ο 50χρονος σμήναρχος

Ελλάδα Χτες
Η δράση του και πώς εντοπίστηκε

Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ σε χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων

Οικονομία Χτες
Αναλυτικά τα πρόστιμα