E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Selena Gomez μιλά ανοιχτά για τη μάχη της με την διπολική διαταραχή

«Πάλευα με τον κόσμο μέσα στο κεφάλι μου για πολύ καιρό και ένιωθα χαμένη και απελπισμένη μερικές φορές» δήλωσε η Selena Gomez

Δημοσίευση 25/4/2025 | 14:17

Η Selena Gomez μιλά ανοιχτά για τη μάχη της με την διπολική διαταραχή

Η Σελίνα Γκόμεζ είναι γνωστή, πέρα από τα τραγούδια και της ταινίες της, ως άτομο που μιλά πάντοτε ανοιχτά για την ψυχική υγεία και συγκεκριμένα για το δικό της «ταξίδι» και όπως λέει η ίδια «δεν ήταν εύκολο».

Σε μια νέα συνέντευξη της στο Billboard της Ισπανίας, η καλλιτέχνης δήλωσε ότι είναι ζωτικής σημασίας για εκείνη να υπερασπίζεται την ψυχική υγεία.

«Στο τέλος της ημέρας πιστεύω ότι έχει σημασία να μιλάς για θέματα που σε αφορούν, είτε είσαι διάσημος είτε όχι», δήλωσε η 32χρονη Γκόμεζ, η οποία θα τιμηθεί ως Γυναίκα της Χρονιάς την Πέμπτη 1 Μαΐου 2025, στο «Billboard Latin Women in Music».

«Δεν είναι για τους αδύναμους, γιατί βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω και, πιστέψτε με, πρέπει να είσαι έτοιμος για τις διαφορετικές απόψεις», συνέχισε.

Θυμούμενη την πρώτη φορά που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την δική της ψυχική υγεία, δήλωσε: «Ήταν τρομακτικό να είμαι τόσο ευάλωτη και δεν ήθελα ποτέ κανείς να σκεφτεί ότι είμαι θύμα. Σκέφτηκα ότι με το να μοιραστώ τη δική μου ιστορία θα μπορούσα να βοηθήσω τους άλλους και να δεχτώ τις όποιες αρνητικές γνώμες που θα προκύψουν από αυτό, επειδή βλέπω τη μεγαλύτερη εικόνα για το πώς έχουν αλλάξει οι συζητήσεις γύρω από την ψυχική υγεία».

Η μάχη με την διπολική διαταραχή

Στο παρελθόν, η 32χρονη έχει μιλήσει για τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή και πώς αυτή η διάγνωση τάραξε την ζωή της. «Πάλευα με τον κόσμο μέσα στο κεφάλι μου για πολύ καιρό και ένιωθα χαμένη και απελπισμένη μερικές φορές. Και το 2020, έλαβα τη διάγνωση της διπολικής διαταραχής. Και για να είμαι ειλικρινής, όλα άλλαξαν γρήγορα. Πραγματικά πήρα τη γνώση και τις απαντήσεις που αναζητούσα απεγνωσμένα για πάρα πολύ καιρό. Κι είναι αλήθεια ότι φοβάμαι λιγότερο από ότι παλαιότερα».

Το ντοκιμαντέρ της τραγουδίστριας, «Selena Gomez: My Mind & Me» που βγήκε το 2022, ανέλυσε βαθιά τις δυσκολίες και τους θριάμβους που βίωσε η ίδια και πώς τελικά «αναγενήθηκε από τις στάχτες της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Προχτές
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Η Ντόρα Μπακογιάννη γιόρτασε τα γενέθλιά της κερνώντας... σοκολατάκι ‑ Η χιουμοριστική ανάρτηση

E-Daily 3.Left Προχτές
Τα γενέθλια στο γραφείο της και οι τρεις τούρτες