E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Selena Gomez μιλά ανοιχτά για τη μάχη της με την διπολική διαταραχή

«Πάλευα με τον κόσμο μέσα στο κεφάλι μου για πολύ καιρό και ένιωθα χαμένη και απελπισμένη μερικές φορές» δήλωσε η Selena Gomez

Δημοσίευση 25/4/2025 | 14:17

Η Selena Gomez μιλά ανοιχτά για τη μάχη της με την διπολική διαταραχή

Η Σελίνα Γκόμεζ είναι γνωστή, πέρα από τα τραγούδια και της ταινίες της, ως άτομο που μιλά πάντοτε ανοιχτά για την ψυχική υγεία και συγκεκριμένα για το δικό της «ταξίδι» και όπως λέει η ίδια «δεν ήταν εύκολο».

Σε μια νέα συνέντευξη της στο Billboard της Ισπανίας, η καλλιτέχνης δήλωσε ότι είναι ζωτικής σημασίας για εκείνη να υπερασπίζεται την ψυχική υγεία.

«Στο τέλος της ημέρας πιστεύω ότι έχει σημασία να μιλάς για θέματα που σε αφορούν, είτε είσαι διάσημος είτε όχι», δήλωσε η 32χρονη Γκόμεζ, η οποία θα τιμηθεί ως Γυναίκα της Χρονιάς την Πέμπτη 1 Μαΐου 2025, στο «Billboard Latin Women in Music».

«Δεν είναι για τους αδύναμους, γιατί βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω και, πιστέψτε με, πρέπει να είσαι έτοιμος για τις διαφορετικές απόψεις», συνέχισε.

Θυμούμενη την πρώτη φορά που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την δική της ψυχική υγεία, δήλωσε: «Ήταν τρομακτικό να είμαι τόσο ευάλωτη και δεν ήθελα ποτέ κανείς να σκεφτεί ότι είμαι θύμα. Σκέφτηκα ότι με το να μοιραστώ τη δική μου ιστορία θα μπορούσα να βοηθήσω τους άλλους και να δεχτώ τις όποιες αρνητικές γνώμες που θα προκύψουν από αυτό, επειδή βλέπω τη μεγαλύτερη εικόνα για το πώς έχουν αλλάξει οι συζητήσεις γύρω από την ψυχική υγεία».

Η μάχη με την διπολική διαταραχή

Στο παρελθόν, η 32χρονη έχει μιλήσει για τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή και πώς αυτή η διάγνωση τάραξε την ζωή της. «Πάλευα με τον κόσμο μέσα στο κεφάλι μου για πολύ καιρό και ένιωθα χαμένη και απελπισμένη μερικές φορές. Και το 2020, έλαβα τη διάγνωση της διπολικής διαταραχής. Και για να είμαι ειλικρινής, όλα άλλαξαν γρήγορα. Πραγματικά πήρα τη γνώση και τις απαντήσεις που αναζητούσα απεγνωσμένα για πάρα πολύ καιρό. Κι είναι αλήθεια ότι φοβάμαι λιγότερο από ότι παλαιότερα».

Το ντοκιμαντέρ της τραγουδίστριας, «Selena Gomez: My Mind & Me» που βγήκε το 2022, ανέλυσε βαθιά τις δυσκολίες και τους θριάμβους που βίωσε η ίδια και πώς τελικά «αναγενήθηκε από τις στάχτες της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid 23.02.2026
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid 23.02.2026
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»

Καθαρά Δευτέρα: Ο πωλητής χαρταετών που κλείνει 20 χρόνια στο πόστο του στο Παγκράτι

Tabloid 23.02.2026
O «άνθρωπος των χαρταετών», έχει στήσει το δικό του στρατηγείο προσφέροντας χρώμα στον ουρανό της Αθήνας εδώ και δύο δεκαετίες

Το συγκινητικό βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ για τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της: «Σας αγαπώ»

Celebrity Stories 23.02.2026
«Πόσο τυχερός ήταν ο κόσμος πριν από 18 χρόνια όταν ο Θεός αποφάσισε να σας στείλει εδώ με όλα σας τα ταλέντα, το πνεύμα και την καρδιά σας», έγραψε η τραγουδίστρια

Έστειλε 150.000 ευρώ στα σκουπίδια: Η απίστευτη γκάφα που κατέληξε σε επιχείρηση‑θρίλερ σε χωματερή

Παράξενα 23.02.2026
Ένας 57χρονος πέταξε κατά λάθος 20 ράβδους χρυσού σε δημόσιο κάδο – Αγώνας δρόμου με τις Αρχές για να εντοπιστούν μέσα σε τόνους απορριμμάτων

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.02.2026
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Τσερέλα ζωγραφίζει με την κόρη της, Σιέννα ενώ εκείνη τους φωτογραφίζει

Tabloid Χτες
Η εικόνα αποπνέει ζεστασιά και οικογενειακή θαλπωρή, με τη μικρή να φαίνεται ενθουσιασμένη και συγκεντρωμένη στο έργο της

Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Καλύτερα να μην χώριζα, να ήμασταν και οι δυο κοντά στο παιδί»

Tabloid Χτες
«Νιώθω ότι την αδίκησα», επισήμανε ο τραγουδιστής για την κόρη του