E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Παπουτσάκη: Στα δικαστήρια με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Ο επιχειρηματίας διεκδικεί τη συνεπιμέλεια των δύο τους παιδιών

Δημοσίευση 25/4/2025 | 11:34

Κατερίνα Παπουτσάκη: Στα δικαστήρια με τον Παναγιώτη Πιλαφά
katerina_papoutsaki

Το ζευγάρι χώρισε μετά από 10 χρόνια γάμου, ενώ φαίνεται πως έχουν προκύψει διαφορές ανάμεσά τους για την επιμέλεια των παιδιών τους

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, με τον επιχειρηματία να ζητά τη συνεπιμέλειά τους.

Το πρώην ζευγάρι χώρισε τον Νοέμβριο του 2022 μετά από 10 χρόνια γάμου και έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα. Μετά την έκδοση του διαζυγίου, η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε λάβει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, απόφαση που ελήφθη ερήμην του Παναγιώτη Πιλαφά, καθώς ο ίδιος δεν έδωσε το παρών στο δικαστήριο.

Ο επιχειρηματίας προσέφυγε τελικά, στη Δικαιοσύνη ζητώντας την από κοινού επιμέλεια των παιδιών, επιδιώκοντας, όπως υποστηρίζει, να έχει ενεργό ρόλο στη ζωή τους. Το πρωί της Παρασκευής 25 Απριλίου εκδικάστηκε το αίτημα για προσωρινή διαταγή και αναμένεται η απόφαση για το αν ο Παναγιώτης Πιλαφάς θα αποκτήσει συνεπιμέλεια.

Οι δύο γονείς δεν παρευρέθηκαν στο δικαστήριο, ενώ ως μάρτυρας κατέθεσε η μητέρα του επιχειρηματία.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής, ο δικηγόρος του Παναγιώτη Πιλαφά, Νικόλαος Λιμπάντσης, εξήγησε:

«Βρισκόμαστε στα δικαστήρια αυτή τη στιγμή γιατί ο πελάτης μου, ο Παναγιώτης Πιλαφάς, είχε δικαστεί ερήμην σε μια αίτηση ασφαλιστικών που είχε καταθέσει η κυρία Παπουτσάκη, με αποτέλεσμα να της έχει δοθεί η αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών. Αυτή τη στιγμή, εμείς ζητάμε συνεπιμέλεια, προκειμένου να περνούν τα παιδιά κάποιον χρόνο με τον πατέρα τους. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο, όχι μόνο για αυτά τα παιδιά, αλλά και για κάθε παιδί. Πρέπει να υπάρχει και η γυναικεία φιγούρα και η αντρική, και η μητρική και η πατρική.

Στην ουσία, έχει επικοινωνία με τα παιδιά του, αλλά έχει πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτό που ζητά από τα δικαστήρια είναι να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί, έτσι ώστε να μπορεί κι εκείνος όπως και κάθε άλλος πατέρας, να ασκεί την πατρότητα. Σήμερα δικάστηκε η προσωρινή διαταγή, σε λίγες ημέρες θα προχωρήσουμε στα ασφαλιστικά μέτρα μεταρρύθμισης της επόμενης απόφασης. Η σχέση μεταξύ του ζευγαριού αυτή τη στιγμή είναι η τυπική κι έχει να κάνει αποκλειστικά με τα παιδιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η εξαφάνιση που σημάδεψε τη βρετανική ροκ σκηνή και οι θεωρίες που επιμένουν μέχρι σήμερα

Celebrity Stories 08.02.2026
31 χρόνια μυστήριο: Τι απέγινε πραγματικά ο Richey Edwards των Manic Street Preachers;

Σοφία Μαριόλα: Απαντά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου

Tabloid Χτες
«Δεν είμαι απεγνωσμένη για παιδί και οικογένεια»

Η Bianca Censori σπάει τη σιωπή της για το σκάνδαλο στο σκάφος στη Βενετία

Tabloid Χτες
Τι λέει εκείνη, τι δείχνουν οι εικόνες

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος σε καρέκλα ο ηθοποιός – Η μάχη με την παχυσαρκία

Tabloid Χτες
Εγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκε τη δεκαετία του ΄80

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories Χτες
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid Χτες
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz Προχτές
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor

Ναταλία Λιονάκη: Είναι κοντά στον Θεό και φέρεται έτσι στους γονείς της;

Tabloid Προχτές
Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία του πατέρα της, είπε η μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε παρατήρηση στη Σαουδική Αραβία για την ενδυμασία της

Social Προχτές
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η influencer στα social media