E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρέντη: Η οικογένεια της 12χρονης είχε χάσει σε τροχαίο και τον αδελφό της

Τον είχε παρασύρει λεωφορείο στο Καματερό

Δημοσίευση 25/4/2025 | 11:15

Ρέντη: Η οικογένεια της 12χρονης είχε χάσει σε τροχαίο και τον αδελφό της

Όπως αποκάλυψε η 18χρονη αδελφή της, η οικογένειά τους έχει χάσει ακόμη ένα παιδί, το οποίο είχε παρασύρει λεωφορείο στο Καματερό στα 7 του χρόνια.

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς της 12χρονης που σκοτώθηκε στου Ρέντη, καθώς την παρέσυρε αυτοκίνητο.

Όπως αποκάλυψε η 18χρονη αδελφή της, η οικογένειά τους έχει χάσει ακόμη ένα παιδί, το οποίο είχε παρασύρει λεωφορείο στο Καματερό στα 7 του χρόνια.

«Η αδελφή μου είναι. Πήγε στο μαγαζί να φάει κάτι και όταν γυρνούσε, πέρασε αυτός. Δεν ήταν 02:00 το βράδυ, ήταν 23:00- 00:00. Εδώ ήταν η μάνα μου, μαζί της. Εγώ δεν ήμουν παρούσα. Η μάνα μου είναι σε σοκ, δεν λέει τίποτα», είπε στο Star η αδελφή της 12χρονης.

«Μένουμε στα Λιόσια, δεν έμενε η μαμά μου εδώ. Απλά χάλασε το αμάξι της. Εδώ στις σκηνές, μένει ο παππούς και η γιαγιά και η μάνα μου είχε έρθει να δει τον πατέρα της. Τη λέγανε Μαργαρίτα την αδερφή μου και πήγαινε σχολείο. Εγώ είμαι 18 ετών, είμαι παντρεμένη και έχω ένα παιδί. Ο πατέρας μου είναι κρατούμενος», δήλωσε η αδελφή της, υποστηρίζοντας ότι το κορίτσι δεν εργαζόταν πλένοντας τζάμια στα φανάρια.

Από την άλλη, η θεία της 12χρονης ανέφερε ότι ο 21χρονος οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. «Μάλωνε μέσα στο αυτοκίνητο με τη γυναίκα του. Το κοριτσάκι ήταν πάνω στη νησίδα. Ανέβηκε εκεί πάνω και πήρε το κοριτσάκι σβάρνα. Το μαρτύρησε και ο ίδιος στην αστυνομία. Ερχόταν από την Αθήνα με τη μαμά της, χάλασε το αμάξι τους, το αμάξι είναι ακριβώς εδώ χαλασμένο και ζήτησε βοήθεια εδώ από τους Ρομά για να το φτιάξει και να γυρίσει στο σπίτι της στα Άνω Λιόσια. Η μητέρα είναι χάλια, δεν αναγνωρίζει ούτε τα παιδιά της τώρα», είπε.

Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Απολογείται σήμερα ο 21χρονος

Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, καθώς εχθές ζήτησε και έλαβε προθεσμία. Ο νεαρός, φοιτητής οικονομικών σε τμήμα της επαρχίας, σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ το οποίο βγήκε αρνητικό. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ στόχο στην πόλη Λβιβ ως «απάντηση» στην ουκρανική επίθεση στην κατοικία του Πούτιν

Κόσμος 09.01.2026
Ρωσική επίθεση με 242 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και 36 πυραύλους σε ουκρανικές υποδομές - 500.000 Ρώσοι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης

Δημοσκόπηση GPO: Τι λένε για το κόμμα Καρυστιανού

Ελλάδα 09.01.2026
Από Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη, και Ελληνική Λύση οι μεγάλες δεξαμενές ψηφοφόρων για το κόμμα Καρυστιανού

Ροδόπη: Αγνοείται αγρότης – Παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στον Λίσσο ποταμό

Ελλάδα 09.01.2026
Αγωνία για την τύχη του ηλικιωμένου από το χωριό Μίρανα - Τον ψάχνουν και δύτες από την 2η ΕΜΑΚ

Ο καιρός αγριεύει και οι μετεωρολόγοι… διαφωνούν για το αν θα χιονίσει

Καιρός 09.01.2026
«Κάποιοι χαλάνε τη μετεωρολογική πιάτσα»

Επεισόδιο με Κωνσταντοπούλου και Καιρίδη στη Βουλή: «Με ενοχλείτε» ‑ «Ασε μας καλέ κουκλίτσα μου»

Πολιτική 09.01.2026
Ο υπουργός Αμυνας ζήτησε συγγνώμη από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας

Ιράν: Kόπηκε η πρόσβαση στο Ίντερνετ και οι τηλεπικοινωνίες ‑ Στους δρόμους οι διαδηλωτές

Κόσμος 09.01.2026
Αναφορές για πυροβολισμούς - Τουλάχιστον 45 διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των κινητοποιήσεων - Στις φλόγες και αστυνομικά οχήματα

Πέθανε ο Χρήστος Πολίτης, ο «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»

Ελλάδα 09.01.2026
Από τη Λάμψη και τον ρόλο του Γιάγκου Δράκου μέχρι το Απλό Θέατρο και τον ελληνικό κινηματογράφο

Ορεστιάδα: Εν αναμονή εισροής μεγάλου όγκου υδάτων στους ποταμούς Αρδα και Έβρο

Ελλάδα Χτες
Σε αυξημένη επιφυλακή καλεί κατοίκους, αγρότες και επαγγελματίες ο Δήμος Ορεστιάδας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ώρες