E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καίτη Γκρέυ: Σφραγίστηκε λάθος διαμέρισμα αντί για το σπίτι της ερμηνεύτριας στη Νέα Σμύρνη

Αδιανόητο λάθος με τη σφράγιση του σπιτιού που έμενε η Καίτη Γκρέυ στη Νέα Σμύρνη

Δημοσίευση 25/4/2025 | 11:03

Καίτη Γκρέυ: Σφραγίστηκε λάθος διαμέρισμα αντί για το σπίτι της ερμηνεύτριας στη Νέα Σμύρνη

Το σπίτι που έμενε η Καίτη Γκρέυ στη Νέα Σμύρνη έπρεπε να σφραγιστή βάσει δικαστικής απόφασης, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Μετά από λάθος που χρεώνεται το Πρωτοδικείο, σφραγίστηκε λάθος διαμέρισμα που δεν ανήκε στην ερμηνεύτρια. Το λάθος έγινε γνωστό 40 μέρες μετά τη σχετική δικαστική απόφαση και προκάλεσε αντιδράσεις.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Buongiorno του Mega: «Ο Φίλιππος Ηλιάδης διαπίστωσε ότι το σπίτι της Καίτης Γκρέυ δεν σφραγίστηκε ποτέ και σφραγίστηκε ένα άλλο σπίτι κατά λάθος. Λάθος από το ειρηνοδικείο της Καλλιθέας. Το συγκεκριμένο σπίτι δεν άνηκε καν στην πολυκατοικία που βρίσκεται το διαμέρισμα της Καίτης Γκρεύ. Πήγε ο Φίλιππος και συγγενείς του και διαπίστωσαν το λάθος. Θεωρητικά δεν θα μπορούσε να μπει στο σπίτι γιατί τα κλειδιά έχουν παραδοθεί και από τις δύο πλευρές στο ειρηνοδικείο. Η πληροφορία αυτή έφτασε στον Φίλιππο και πήγε να το δει. Ενδεχομένως να ενημερώθηκε από κάποιον γείτονα».

Η διαθήκη που συνέταξε η Καίτη Γκρέυ στα τελευταία χρόνια της ζωής της ανακοινώθηκε και αυτό προκάλεσε εντάσεις στην οικογένεια. Ο γιος της αξέχαστης τραγουδίστριας υποστηρίζει πως είναι πλαστή και μάλιστα στο μνημόσυνο της μητέρας του, δεν ήταν παρών. Η ερμηνεύτρια όρισε ως μοναδικό κληρονόμο τον εγγονό της Κωνσταντίνο Ηλιάδη.

Έτσι εκείνος μετά τη δημοσίευση της διαθήκης θα κληρονομήσει το σπίτι, τα αντικείμενα αλλά και τα πνευματικά δικαιώματα από τα τραγούδια της Καίτης Γκρέυ. Υπενθυμίζεται πως οικογένεια, συγγενείς και φίλοι – όπως ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης-, έδωσαν το «παρών» την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου του 2025 στο νεκροταφείο όπου «αναπαύεται» η θρυλική λαϊκή φωνή, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της – Η αξέχαστη Καίτη Γκρέυ, έφυγε από τη ζωή στις 19 Φεβρουαρίου 2025 σε ηλικία 100 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: 600.000 πέρλες και 100.000 άνθη σε Επιτάφιο «κέντημα»

Ελλάδα 10.04.2026
Στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

Συνελήφθη εγγονή πασίγνωστου πολιτικού για κατοχή ναρκωτικών

Ελλάδα 10.04.2026
Μαζί της συνελήφθη και ακόμη ένα άτομο

Viral η Καναδή βουλευτής που κατήγγειλε τη «σφαγή της MMIWG2SLGBTQQIA+»: Τι σημαίνει ο όρος που χρησιμοποίησε

Κόσμος 10.04.2026
«Είναι τόσο σοβαρή και δεν έχει καμία αυτογνωσία για το πόσο γελοία ακούγεται» έγραψαν για την Λία Γκάζαν

Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο ΑΠΘ: Αποσωληνώθηκε ο 19χρονος φοιτητής, βρίσκεται εκτός κινδύνου

Ελλάδα 10.04.2026
Ο 19χρονος φοιτητής του ΑΠΘ, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά από σοβαρό ατύχημα, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Φεύγουν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα: Πού σημειώνονται καθυστερήσεις

Ελλάδα 10.04.2026
Αυξημένη είναι η κίνηση σε Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας

«Tο όπλο που ονειρεύονται οι χάκερ»: Το νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης της Anthropic

Tech + Science 10.04.2026
Είναι τόσο ισχυρό, ώστε θεωρείται επικίνδυνο

Αλλάζει το συνταξιοδοτικό στην Ευρώπη: Το σχέδιο της Κομισιόν και το νέο μοντέλο που θα εφαρμόσει

Οικονομία 10.04.2026
Έτοιμη να αλλάξει πλήρως τον τρόπο συνταξιοδότησης η Ευρώπη - Τι θα συμβεί στα επιδόματα

Πέθανε ο Afrika Bambaataa ‑ Ήταν πρωτοπόρος του hip hop

Κόσμος 10.04.2026
Ο εμβληματικός μουσικός έδινε μάχη με τον καρκίνο

«Αποζημιώσεις για το αίμα που χύθηκε» απαιτεί ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ από ΗΠΑ και Ισραήλ

Κόσμος 10.04.2026
Κατηγορεί τις δύο χώρες ως «εγκληματίες» που θα πληρώσουν

«Κλείδωσε»: Αυτός θα είναι ο καιρός του Πάσχα ‑ Πού θα βρέχει

Καιρός 10.04.2026
Επιτάφιος χωρίς βροχές και Ανάσταση με μπουφάν