E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης για τη «Λάμψη»: Υποφέραμε σαν ηθοποιοί

«Το κλίμα δεν ήταν καλό, ο Χρήστος Πολίτης είχε σε όλα δίκιο»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/4/2025 | 10:08

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης για τη «Λάμψη»: Υποφέραμε σαν ηθοποιοί

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μίλησε για την τηλεοπτική σειρά «Λάμψη» στην οποία συμμετείχε.

«Η Λάμψη είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Δώδεκα χρόνια από τα δεκαπέντε. Τα πρώτα χρόνια ήταν πάρα πολύ όμορφα. Ήταν κάτι καινούργιο για μας, δεν ξέραμε ότι μπορούσαμε να πληρωνόμαστε με τον μήνα. Ήμουν από τους πρώτους που υπέγραψαν. Τον Νίκο Φώσκολο δεν τον ήξερα καθόλου, ήταν τυχαίο. Είχε δει μια ταινία μου και με πήρε τηλέφωνο. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Ήταν πολύ ωραία, γιατί είχαμε κείμενα μπροστά μας, μπορούσαμε να διαβάζουμε, ήμασταν άνετοι», ανέφερε αρχικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μετά άρχισε ένα σαδιστικό πράγμα. Από τα έξι χρόνια και μετά, δεν είχαμε κείμενα. Κοιμόμουν στο στούντιο, είχα δωμάτιο πάνω στον Διογένη, γιατί δεν προλάβαινα να διαβάζω. Τα κείμενα ερχόντουσαν τελευταία στιγμή και τους είχα πει ότι δεν προλαβαίνω και ότι αυτό δεν γίνεται. Έπρεπε να μάθεις λόγια που ήταν τρεις-τέσσερις σελίδες και άρχισες πια να μην αισθάνεσαι καλά σαν ηθοποιός. Το κλίμα τα τελευταία χρόνια δεν ήταν καλό.

Ο Χρήστος Πολίτης σε αυτά που είπε, είχε σε όλα δίκιο. Για το κλίμα που υπήρχε. Δεν ήταν το ίδιο. Σαν ηθοποιοί υποφέραμε. Ήταν ψυχοφθόρο όλο αυτό, γιατί τα κείμενα ερχόντουσαν την τελευταία στιγμή. Μου έστελναν ένα κείμενο και έπρεπε να το πω».

Όσο για τη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού με τον ΑΝΤ1 σημείωσε: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έμαθα ότι η σειρά “Λάμψη” αυτή τη στιγμή παίζει σε 80 χώρες του εξωτερικού. Έτσι ξεκίνησε μια ιστορία εδώ και χρόνια, με ένα συμβόλαιο που υπέγραψα το 1991. Υπάρχει όμως ένας νόμος που βγήκε το 1993 και δεν είναι ισχυρότερος από το ιδιωτικό συμφωνητικό. Θα πάω στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί η αδυνατισμένη εμφάνιση της Ariana Grande έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη συζήτηση

E-Daily 3.Left 17.06.2026
H κοινωνία περνά μια περίοδο όπου η ακραία αδυναμία επιστρέφει ως πρότυπο ομορφιάς

Το πρώτο δωμάτιο που ψάχνουν οι κλέφτες μόλις μπουν σε ένα σπίτι

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Οι κλέφτες δεν κινούνται τυχαία: γνωρίζουν ακριβώς πού βρίσκονται τα πολύτιμα αντικείμενα και έχουν ελάχιστο χρόνο για να τα βρουν.

Οι πόζες της Κατερίνας Παπουτσάκη με το μαγιό της σε πισίνα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός δημοσίευσε διαφορετικά στιγμιότυπα πριν κάνει τη βουτιά της

Μία μαγική στιγμή στο Μετρό του Συντάγματος – Μικρό κορίτσι χόρευε ενώ μία γυναίκα έπαιζε πιάνο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές και δεκάδες θετικά σχόλια

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού ‑ Τι δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός νοσηλεύεται στο «Αττικόν», έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της

Λένα Δροσάκη: «Σε αυτό το κομμάτι, είμαι σε μια φάση απελπισίας, διότι έχουμε ξεχάσει να αγαπάμε»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά. Μέσα σε όλα, η γνωστή

Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει και 5ο παιδί

E-Daily 3.Left Χτες
Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί με τη σύζυγό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι

«Θύελλα» αντιδράσεων κατά του Μπρούκλιν Μπέκαμ: «Σταμάτα να εκμεταλλεύεσαι τους γονείς σου»

E-Daily 3.Left Χτες
Το ειρωνικό σχόλιο του Μπρούκλιν για την ρήξη με τους γονείς του και οι αρνητικές αντιδράσεις των χρηστών στα social media

Βισκαδουράκης: «Είχαν εξώφυλλο ότι φέρνω τον γιο μου στη ζωή και εμείς μόλις τον είχαμε χάσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς για τη Μαίρη Βυτινάρος: «Υπήρξαν μηνύματα, αλλά με άφησε στο διαβάστηκε»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς. Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στο