E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης για τη «Λάμψη»: Υποφέραμε σαν ηθοποιοί

«Το κλίμα δεν ήταν καλό, ο Χρήστος Πολίτης είχε σε όλα δίκιο»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/4/2025 | 10:08

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης για τη «Λάμψη»: Υποφέραμε σαν ηθοποιοί

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μίλησε για την τηλεοπτική σειρά «Λάμψη» στην οποία συμμετείχε.

«Η Λάμψη είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Δώδεκα χρόνια από τα δεκαπέντε. Τα πρώτα χρόνια ήταν πάρα πολύ όμορφα. Ήταν κάτι καινούργιο για μας, δεν ξέραμε ότι μπορούσαμε να πληρωνόμαστε με τον μήνα. Ήμουν από τους πρώτους που υπέγραψαν. Τον Νίκο Φώσκολο δεν τον ήξερα καθόλου, ήταν τυχαίο. Είχε δει μια ταινία μου και με πήρε τηλέφωνο. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Ήταν πολύ ωραία, γιατί είχαμε κείμενα μπροστά μας, μπορούσαμε να διαβάζουμε, ήμασταν άνετοι», ανέφερε αρχικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μετά άρχισε ένα σαδιστικό πράγμα. Από τα έξι χρόνια και μετά, δεν είχαμε κείμενα. Κοιμόμουν στο στούντιο, είχα δωμάτιο πάνω στον Διογένη, γιατί δεν προλάβαινα να διαβάζω. Τα κείμενα ερχόντουσαν τελευταία στιγμή και τους είχα πει ότι δεν προλαβαίνω και ότι αυτό δεν γίνεται. Έπρεπε να μάθεις λόγια που ήταν τρεις-τέσσερις σελίδες και άρχισες πια να μην αισθάνεσαι καλά σαν ηθοποιός. Το κλίμα τα τελευταία χρόνια δεν ήταν καλό.

Ο Χρήστος Πολίτης σε αυτά που είπε, είχε σε όλα δίκιο. Για το κλίμα που υπήρχε. Δεν ήταν το ίδιο. Σαν ηθοποιοί υποφέραμε. Ήταν ψυχοφθόρο όλο αυτό, γιατί τα κείμενα ερχόντουσαν την τελευταία στιγμή. Μου έστελναν ένα κείμενο και έπρεπε να το πω».

Όσο για τη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού με τον ΑΝΤ1 σημείωσε: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έμαθα ότι η σειρά “Λάμψη” αυτή τη στιγμή παίζει σε 80 χώρες του εξωτερικού. Έτσι ξεκίνησε μια ιστορία εδώ και χρόνια, με ένα συμβόλαιο που υπέγραψα το 1991. Υπάρχει όμως ένας νόμος που βγήκε το 1993 και δεν είναι ισχυρότερος από το ιδιωτικό συμφωνητικό. Θα πάω στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Eurovision: Αυτό το πρόσωπο ‑ έκπληξη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Media Χτες
Όλα είναι έτοιμα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

TV Buzz Χτες
Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής