E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης για τη «Λάμψη»: Υποφέραμε σαν ηθοποιοί

«Το κλίμα δεν ήταν καλό, ο Χρήστος Πολίτης είχε σε όλα δίκιο»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/4/2025 | 10:08

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης για τη «Λάμψη»: Υποφέραμε σαν ηθοποιοί

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μίλησε για την τηλεοπτική σειρά «Λάμψη» στην οποία συμμετείχε.

«Η Λάμψη είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Δώδεκα χρόνια από τα δεκαπέντε. Τα πρώτα χρόνια ήταν πάρα πολύ όμορφα. Ήταν κάτι καινούργιο για μας, δεν ξέραμε ότι μπορούσαμε να πληρωνόμαστε με τον μήνα. Ήμουν από τους πρώτους που υπέγραψαν. Τον Νίκο Φώσκολο δεν τον ήξερα καθόλου, ήταν τυχαίο. Είχε δει μια ταινία μου και με πήρε τηλέφωνο. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Ήταν πολύ ωραία, γιατί είχαμε κείμενα μπροστά μας, μπορούσαμε να διαβάζουμε, ήμασταν άνετοι», ανέφερε αρχικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μετά άρχισε ένα σαδιστικό πράγμα. Από τα έξι χρόνια και μετά, δεν είχαμε κείμενα. Κοιμόμουν στο στούντιο, είχα δωμάτιο πάνω στον Διογένη, γιατί δεν προλάβαινα να διαβάζω. Τα κείμενα ερχόντουσαν τελευταία στιγμή και τους είχα πει ότι δεν προλαβαίνω και ότι αυτό δεν γίνεται. Έπρεπε να μάθεις λόγια που ήταν τρεις-τέσσερις σελίδες και άρχισες πια να μην αισθάνεσαι καλά σαν ηθοποιός. Το κλίμα τα τελευταία χρόνια δεν ήταν καλό.

Ο Χρήστος Πολίτης σε αυτά που είπε, είχε σε όλα δίκιο. Για το κλίμα που υπήρχε. Δεν ήταν το ίδιο. Σαν ηθοποιοί υποφέραμε. Ήταν ψυχοφθόρο όλο αυτό, γιατί τα κείμενα ερχόντουσαν την τελευταία στιγμή. Μου έστελναν ένα κείμενο και έπρεπε να το πω».

Όσο για τη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού με τον ΑΝΤ1 σημείωσε: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έμαθα ότι η σειρά “Λάμψη” αυτή τη στιγμή παίζει σε 80 χώρες του εξωτερικού. Έτσι ξεκίνησε μια ιστορία εδώ και χρόνια, με ένα συμβόλαιο που υπέγραψα το 1991. Υπάρχει όμως ένας νόμος που βγήκε το 1993 και δεν είναι ισχυρότερος από το ιδιωτικό συμφωνητικό. Θα πάω στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social Χτες
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid Χτες
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φοράει μονοκίνι και αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Social Χτες
Το εφαρμόζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories Χτες
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Προχτές
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της