E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ΛΕΞ ανακοίνωσε συναυλία στο ΟΑΚΑ: Χαμός για ένα εισιτήριο, πάνω από 45.000 στην «ουρά»

Πάει για ιστορικό ρεκόρ με την -όπως όλα δείχνουν- μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/4/2025 | 18:41

Ο ΛΕΞ ανακοίνωσε συναυλία στο ΟΑΚΑ: Χαμός για ένα εισιτήριο, πάνω από 45.000 στην «ουρά»

Ο ΛΕΞ ανακοίνωσε συναυλία στο ΟΑΚΑ και ήδη έχει δημιουργηθεί πανικός με την διάθεση των εισιτηρίων. Ο κόσμος μέσα σε δευτερόλεπτα δημιούργησε ουρά αναμονής, για να προμηθευτεί ένα εισιτήριο για την πολυαναμενόμενη συναυλία.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αμέσως λίγα δευτερόλεπτα μετά από την δημοσίευσή του και την ανακοίνωση, στο λεπτό είχαν μπει ήδη περίπου 5.000 άτομα στην αναμονή και περίμεναν το εισιτήριο τους. 2 ώρες μετά την ανακοίνωση η «ουρά» ξεπερνούσε τους 45.000.

Όσο περνάει η ώρα ο κόσμος όλο και αυξάνεται, δημιουργώντας ρεκόρ για συναυλία στην Ελλάδα.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας εδώ.

Η μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού

Όπως αναμένεται να γίνει θα πρόκειται για την μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού με τον αγαπημένο ράπερ να φλερτάρει με το sold out στο ΟΑΚΑ, κάτι που λίγοι έχουν καταφέρει κυρίως ξένες προσωπικότητες, με τελευταία σχετική εμφάνιση να ήταν εκείνη των Coldplay το περασμένο καλοκαίρι.

Μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε με τον τέταρτο προσωπικό του δίσκο ο οποίος έσπασε κάθε ρεκόρ. Με τίτλο Γ.Τ.Κ. (Για την Κουλτούρα), κατάφερε να γίνει χρυσός μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Οι τρομερές του συναυλίες

Οι fans του καλλιτέχνη που έχει «κερδίσει» όλη την Ελλάδα ετοιμάζονται να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, μιας και ο ράπερ είναι ευρέως γνωστός για το καταπληκτικό κλίμα που δημιουργείται σε κάθε του συναυλία και σε «μαγεύει».

Ο ράπερ, κάθε καλοκαίρι προγραμματίζει συναυλίες που γίνονται viral και όλοι μιλούν για αυτές.Οι στίχοι των κομματιών του ΛΕΞ συχνά αναφέρονται σε κοινωνικά, πολιτικά και προσωπικά θέματα, πράγμα που έχει κινήσει το ενδιαφέρον της νεολαίας που δεν σταματά να τον ακολουθεί πιστά.

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα είναι η συναυλία, στο Καυτανζόγλειο που γράφτηκε ιστορία. Το Στάδιο της Θεσσαλονίκης, γέμισε με κόσμο συγκεντρώθηκαν περίπου 30.000 θεατές, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για hip-hop συναυλία στην Ελλάδα, ενώ δεν διαφημίστηκε καθόλου. Αρκούσε μόνο μια ανάρτηση στο Facebook. Κάτι που συνηθίζει να κάνει όταν πρόκειται να ανακοινώσει κάτι, όπως και τώρα με την σχετική δημοσίευσή του στο instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα πιο ατμοσφαιρικά θερινά σινεμά της Αθήνας για ταινίες κάτω από τα αστέρια

E-Daily 3.Left Προχτές
Εκεί που το καλοκαίρι στην Αθήνα μυρίζει ποπ κορν, γιασεμί και βραδινή έξοδο

«To είδα να συμβαίνει!»: Σκότωσε τη ροκ μουσική η... CIA; Τι έγινε στο MTV το 1997

E-Daily 3.Left Προχτές
Η θεωρία συνωμοσίας του Billy Corgan των Smashing Pumpkins

Από τη σιωπή στη σκηνή των BAFTA: Μια ταινία για την ενδομητρίωση έγραψε ιστορία

E-Daily 3.Left Προχτές
Μια κινηματογραφική στιγμή - ορόσημο

Μουντιάλ 2026: Η Σακίρα «ανάστησε» το Αζτέκα στην τελετή έναρξης

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Το «Dai, Dai» είναι το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026

Η σειρά που βλέπεται μονορούφι: Αν σου άρεσε το You, αυτή η σκοτεινή κωμωδία θα γίνει η νέα σου εμμονή

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Μια νεκρολόγος που... δημιουργεί τις ειδήσεις αντί να τις καταγράφει. Και κάπως έτσι γεννιέται μία από τις πιο απολαυστικά twisted σειρές των τελευταίων ετών.

Τζέιμς Μποντ: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ διάλεξε τον επόμενο «007» – Ποιον στηρίζει για τον ρόλο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Αυτός είναι ο ιδανικός για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ», σύμφωνα με τον Τζορτζ Κλούνεϊ

To τραγούδι που γράφτηκε για τη Βrigitte Bardot και σκανδάλισε τον πλανήτη

E-Daily 3.Left 06.06.2026
To oποίο όμως ηχογραφήθηκε με άλλη γυναίκα στα φωνητικά, την επόμενη ερωμένη του συνθέτη

Τι συμβαίνει όταν 10 διαφορετικές προσωπικότητες φτιάχνουν μία μπάντα; Οι Kapten!


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ E-Daily 3.Left 05.06.2026
Αλεξάνδρα Καραμπουρνιώτη: «Σε κάθε live είναι έκπληξη το τι θα συμβεί πάνω στη σκηνή»

Αποσύρεται η ταινία «Λάθος Κίνηση» του 1975 λόγω σκηνής με την 13χρονη, τότε, Ναστάζια Κίνσκι γυμνή

E-Daily 3.Left 03.06.2026
Ο σκηνοθέτης αναγνώρισε πως ήταν λάθος του να παίξει η ανήλικη τότε ηθοποιός σε σκηνή γυμνή, και ζήτησε συγγνώμη