E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ΛΕΞ ανακοίνωσε συναυλία στο ΟΑΚΑ: Χαμός για ένα εισιτήριο, πάνω από 45.000 στην «ουρά»

Πάει για ιστορικό ρεκόρ με την -όπως όλα δείχνουν- μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/4/2025 | 18:41

Ο ΛΕΞ ανακοίνωσε συναυλία στο ΟΑΚΑ: Χαμός για ένα εισιτήριο, πάνω από 45.000 στην «ουρά»

Ο ΛΕΞ ανακοίνωσε συναυλία στο ΟΑΚΑ και ήδη έχει δημιουργηθεί πανικός με την διάθεση των εισιτηρίων. Ο κόσμος μέσα σε δευτερόλεπτα δημιούργησε ουρά αναμονής, για να προμηθευτεί ένα εισιτήριο για την πολυαναμενόμενη συναυλία.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αμέσως λίγα δευτερόλεπτα μετά από την δημοσίευσή του και την ανακοίνωση, στο λεπτό είχαν μπει ήδη περίπου 5.000 άτομα στην αναμονή και περίμεναν το εισιτήριο τους. 2 ώρες μετά την ανακοίνωση η «ουρά» ξεπερνούσε τους 45.000.

Όσο περνάει η ώρα ο κόσμος όλο και αυξάνεται, δημιουργώντας ρεκόρ για συναυλία στην Ελλάδα.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας εδώ.

Η μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού

Όπως αναμένεται να γίνει θα πρόκειται για την μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού με τον αγαπημένο ράπερ να φλερτάρει με το sold out στο ΟΑΚΑ, κάτι που λίγοι έχουν καταφέρει κυρίως ξένες προσωπικότητες, με τελευταία σχετική εμφάνιση να ήταν εκείνη των Coldplay το περασμένο καλοκαίρι.

Μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε με τον τέταρτο προσωπικό του δίσκο ο οποίος έσπασε κάθε ρεκόρ. Με τίτλο Γ.Τ.Κ. (Για την Κουλτούρα), κατάφερε να γίνει χρυσός μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Οι τρομερές του συναυλίες

Οι fans του καλλιτέχνη που έχει «κερδίσει» όλη την Ελλάδα ετοιμάζονται να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, μιας και ο ράπερ είναι ευρέως γνωστός για το καταπληκτικό κλίμα που δημιουργείται σε κάθε του συναυλία και σε «μαγεύει».

Ο ράπερ, κάθε καλοκαίρι προγραμματίζει συναυλίες που γίνονται viral και όλοι μιλούν για αυτές.Οι στίχοι των κομματιών του ΛΕΞ συχνά αναφέρονται σε κοινωνικά, πολιτικά και προσωπικά θέματα, πράγμα που έχει κινήσει το ενδιαφέρον της νεολαίας που δεν σταματά να τον ακολουθεί πιστά.

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα είναι η συναυλία, στο Καυτανζόγλειο που γράφτηκε ιστορία. Το Στάδιο της Θεσσαλονίκης, γέμισε με κόσμο συγκεντρώθηκαν περίπου 30.000 θεατές, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για hip-hop συναυλία στην Ελλάδα, ενώ δεν διαφημίστηκε καθόλου. Αρκούσε μόνο μια ανάρτηση στο Facebook. Κάτι που συνηθίζει να κάνει όταν πρόκειται να ανακοινώσει κάτι, όπως και τώρα με την σχετική δημοσίευσή του στο instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιοι metal κολοσσοί κλείνουν το Release Athens 2026 στην Πλατεία Νερού;

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Sabaton, Savatage και Epica ανεβαίνουν στη σκηνή της Πλατείας Νερού το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 για το μεγάλο φινάλε του Release Athens.

«Παγώνει» η μεγάλη συγχώνευση Paramount–Warner Bros. με δικαστική απόφαση

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Προσωρινό «πάγωμα» 14 ημερών για τη συμφωνία των 110 δισ. δολαρίων

Pokémon Go: 10 χρόνια, 1 δισ. λήψεις και εκατομμύρια παίκτες που δεν σταματούν να «πιάνουν» Pokémon

E-Daily 3.Left Χτες
Το παιχνίδι που άλλαξε τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τον πραγματικό κόσμο γιορτάζει μία δεκαετία ζωής με αμείωτη δημοτικότητα.

Ghetto Kids: Ποια είναι τα παιδιά που χόρεψαν με τη Σακίρα στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left Χτες
Τα παιδιά από τις παραγκουπόλεις της Ουγκάντας που έκλεψαν τα βλέμματα στο halftime show του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης και ανατροπής.

Μουντιάλ 2026: Μαντόνα, BTS και Σακίρα «άναψαν φωτιές» στο πρώτο half‑time show τελικού

E-Daily 3.Left Προχτές
Μαντόνα με Ρονάλντο και Ροναλντίνιο, BTS, Τζάστιν Μπίμπερ και Σακίρα μετέτρεψαν το ημίχρονο του τελικού Ισπανίας-Αργεντινής σε αξέχαστο θέαμα.

«Οδύσσεια» του Νόλαν: Ρεκόρ προπώλησης στα Village Cinemas με 32.000 εισιτήρια

Σινεμά Προχτές
Οι μεταμεσονύχτιες προβολές της 16ης Ιουλίου στην αίθουσα IMAX with Laser του The Mall Athens έγιναν sold-out σε λίγες μέρες.

Κορίτσια για πάντα: 3 καλοκαιρινές ταινίες για την απόλυτη γυναικοπαρέα

E-Daily 3.Left Προχτές
Το καλοκαίρι είναι για να πίνεις κοκτέιλ με φίλες και να βλέπεις ταινίες

Τα πιο εμβληματικά φορέματα στην ιστορία του κινηματογράφου

E-Daily 3.Left Προχτές
Σου μένουν στο μυαλό για πάντα

Explainer: Το Netflix γίνεται... τηλεόραση; Όσα αλλάζουν στην πλατφόρμα

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Ζούμε σε περίεργες εποχές!

5 ταινίες για να νιώσεις το καλοκαίρι στο πετσί σου

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Tέλειες για το Σαββατοκύριακο

Επικό βίντεο: Το καστ της «Οδύσσειας» αφηγείται Όμηρο σε δακτυλικό εξάμετρο μέσα σε ένα λεπτό

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το δεκαετές ταξίδι του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα με τους πρωταγωνιστές σε ρόλο... ποιητών

Ποιο πραγματικό πλοίο των Βίκινγκ επέλεξε ο Νόλαν για την «Οδύσσεια» ‑ και γιατί δεν είναι απλώς σκηνικό

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το Draken Harald Hårfagre, ένα λειτουργικό ωκεάνιο longship κατασκευασμένο με παραδοσιακές τεχνικές στη Νορβηγία, πρωταγωνιστεί στο νέο blockbuster του Κρίστοφερ Νόλαν ως το πλοίο του Οδυσσέα.