E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Σοφία Παυλίδου για τη βίαιη επίθεση που είχε δεχτεί από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Είπε ξέρω εγώ τι κάνω, έτσι θέλουν αυτές»

«Δεν ήμουν ευτυχισμένη, έκανα σκέψεις άσχημες», εξομολογήθηκε ακόμα η ηθοποιός

Δημοσίευση 24/4/2025 | 17:38

Η Σοφία Παυλίδου για τη βίαιη επίθεση που είχε δεχτεί από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Είπε ξέρω εγώ τι κάνω, έτσι θέλουν αυτές»

Το Ιανουάριο του 2018 η Σοφία Παυλίδου είχε δεχτεί μία βίαιη σωματική επίθεση από τον -τότε- συνεργάτη της σε θεατρική παράσταση και γνωστό ηθοποιό, Μάνο Παπαγιάννη. Η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για αυτήν την υπόθεση, που κατέληξε σε δικαστική διαμάχη και της έχει σημαδέψει τη ζωή.

Μιλώντας στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στη διαμάχη της με τον Μάνο Παπαγιάννη, αποκαλύπτοντας τι είχε πει τότε ο ηθοποιός που τη χτύπησε στον Σωτήρη Καλυβάτση σχετικά με την πράξη του, ενώ παράλληλα η Σοφία Παυλίδου μίλησε και για άλλα δύσκολα βιώματα που είχε στο παρελθόν.

«Νιώθω περήφανη για τον τρόπο που χειρίστηκα το περιστατικό στη δουλειά μου, ακολούθησα όλες τις διαδικασίες που ακολούθησα. Αν και πέρασε από το μυαλό μου να μην κάνω και τίποτα και να το αφήσω να περάσει στο ντούκου. Στο παρελθόν οι άνθρωποι ήταν συνηθισμένοι στην κακοποιητική συμπεριφορά. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μου είπε ότι τον ρώτησε αν έχει καταλάβει τι έκανε, αν έχει καταλάβει ότι χτύπησε μια γυναίκα. Και είπε “ξέρω εγώ τι κάνω, έτσι θέλουν αυτές, για να τη φοβερίσω το έκανα”», αποκάλυψε η Σοφία Παυλίδου, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Σε καμία περίπτωση δε θέλω στην κοινωνία που μεγαλώνουν τα παιδιά μου να υπάρχει ένας άνθρωπος που σκέφτεται έτσι. Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, πήγα κι έκανα τη μήνυση. Κανείς δεν με πίστεψε και με αμφισβήτησε όλος ο κόσμος, αλλά στο τέλος δικαιώθηκα, η πράξη έχει συμβεί», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Κατηγόρησα πρώτα τον εαυτό μου όταν συνέβη αυτό. Ξαναπήγα στον ψυχοθεραπευτή. Άλλαξε η ζωή μου. Δεν υπήρξε κανένας σεβασμός από τα media και από αυτόν τον άνθρωπο, μετά βγήκε το Metoo», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Σοφία Παυλίδου: «Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι»

Παράλληλα, η Σοφία Παυλίδου δήλωσε ότι υπήρξε και μία πολύ δύσκολη περίοδο στο παρελθόν που δεν είχε όρεξη για ζωή.

«Δεν είχα διάθεση να σηκωθώ από το κρεβάτι, αλλά επειδή έχω δύο παιδιά αναγκαζόμουν να το κάνω και να είμαι και χαρούμενη. Είναι και κάτι που έχω συζητήσει με τα παιδιά μου και μου έχουν πει ότι δεν έχουν καταλάβει τίποτα, γιατί τους ζήτησα μία μεγάλη συγγνώμη. Δεν είχα διάθεση για ζωή. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν ήμουν ευτυχισμένη. Έκανα σκέψεις άσχημες. Σαν να είχαν όλα ένα πέπλο μαύρο, εξαιτίας μία παραβατικής συμπεριφοράς από κοντινό μου άνθρωπο. Παραβατική σωματικά που μετά έχει και ψυχολογική διάσταση», είπε χαρακτηριστικά για το τραύμα που είχε βιώσει.

«Οι γονείς μου έφυγαν από τη ζωή, εγώ ανακάλυψα μετά το τραύμα, δεν ήξερα το μέγεθος της κατάστασης που μου είχε δημιουργήσει, το πώς μου είχε αλλάξει την προσωπικότητα», εξομολογήθηκε η Σοφία Παυλίδου, δακρύζοντας για το μικρό «Σοφάκι» που ήταν κάποτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Akylas μεταμορφώνει το My Number One και «ανατρέπει» την Eurovision – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Το Ferto προκαλεί σεισμό στα στοιχήματα με μια εντυπωσιακή εμφάνιση που αφήνει άναυδη την Ευρώπη

Τρελά ερωτευμένος ο Μελ Γκίμπσον: Τα δημόσια φιλιά με την ηθοποιό από την Ιταλία, ποια είναι

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο 70χρονος ηθοποιός, ο οποίος χώρισε από τη σύντροφό του Ρόζαλιντ Ρος πριν από πέντε μήνες, έδειχνε ξεκάθαρα γοητευμένος από τη 44χρονη Ιταλίδα

Νίκος Ευαγγελάτος: Γιατί αποχωρεί εκτάκτως από το Live News;

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η δήλωση για την οικογενειακή υποχρέωση

Φώναξαν «ψωνάρα» την Ιωάννα Τούνη στη μέση του δρόμου: Το περιστατικό με τον γιο της

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Αγνωστη πήγε να χαϊδέψει το παιδί της influencer στο πρόσωπο ενώ δεν ήθελε και όταν εκείνη πήγε να της εξηγήσει, η γυναίκα αντέδρασε

Η Σούπερ Κική κατά της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου: «Κοπριές θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει»

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Τη συνέντευξη της Σούπερ Κική στον Φειδία Παναγιώτου σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 12 Μαΐου η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην «Super Κατερίνα»

Σταύρος Φλώρος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του παίκτη του Survivor – Η ανακοίνωση της Acun Media

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο παίκτης του Survivor, Σταύρος Φλώρος τραυματίστηκε σοβαρά, κατά τη διάρκεια ψαροντούφεκου στον Αγιο Δομίνικο

Ο χρησμός Λιάγκα για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Μπορεί να είναι η τελευταία χρονιά φέτος»

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε πως η φετινή σεζόν ενδέχεται να είναι η τελευταία του στην τηλεόραση

Survivor: Τι λέει μέσα το συμβόλαιο που υπογράφουν οι παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι;

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η πρώτη δήλωση του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά το σοβαρό ατύχημα παίκτη

Ελίνα Παπίλα σε Γιώργο Λιάγκα: «Γιατί με είπες πικραμένη; Σου φαίνομαι πικραμένη;»

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η Ελίνα Παπίλα φιλοξενήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, , μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της ότι θέλει να του πάρει συνέντευξη και την έντονη αντίδραση του συνεργάτη του, Πάνου Κατσαρίδη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος της – «Είχα προσπαθήσει...»

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τα σχέδιά της σχετικά με τον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη

Sienna Miller: Έγινε μαμά για τρίτη φορά σε ηλικία 44 ετών

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η Sienna Miller διανύει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, αφού έγινε μαμά για τρίτη φορά!

Ρώμη: Ο Μελ Γκίμπσον αντάλλαξε τρυφερά φιλιά με Ιταλίδα ηθοποιό

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο 70χρονος ηθοποιός και η 44χρονη καλλονή ξεκίνησαν την νύχτα τους στο εστιατόριο Micalusi-Real Fish πριν κάνουν μια ρομαντική βόλτα στη Ρώμη