E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγικό, ήταν μόνο 19 χρονών: 33χρονος έβγαλε για φαγητό φοιτήτρια, τη σκότωσε και μετά τη διαμέλισε με πριόνι

Τι συνέβη

Δημοσίευση 23/4/2025 | 20:52

Τραγικό, ήταν μόνο 19 χρονών: 33χρονος έβγαλε για φαγητό φοιτήτρια, τη σκότωσε και μετά τη διαμέλισε με πριόνι

Ο 33χρονος Μάξγουελ Άντερσον, μετά από ένα αθώο δείπνο στο Μιλγουόκι με τη 19χρονη Σέιντ, διέπραξε ένα φρικτό έγκλημα σκοτώνοντας και διαμελίζοντας με πριόνι τη νεαρή γυναίκα.

Στη συνέχεια, διασκόρπισε τα κομμάτια του σώματός της σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η νεαρή ήταν γεμάτη ανυπομονησία για το ραντεβού της

Το μοιραίο ραντεβού έγινε στις 1η Απριλίου, με την Σέιντ Καρλίνα Ρόμπινσον να είναι ενθουσιασμένη για την έξοδο αυτή, χωρίς να γνωρίζει το τραγικό τέλος που την περίμενε. “Νομίζω πως θα πάμε για θαλασσινά”, έγραψε σε μήνυμα που έστειλε σε φίλο της.

Η ανησυχία για το τι συνέβη στην κοπέλα ξεκίνησε όταν δεν εμφανίστηκε την επόμενη ημέρα στη δουλειά της στην τοπική πιτσαρία. Στις 3 Απριλίου ανακαλύφθηκαν καμένα κομμάτια του αυτοκινήτου της και κομμάτια από τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια του ραντεβού, ενώ αργότερα την ίδια ημέρα βρέθηκε ένα κομμένο πόδι στο πάρκο της λίμνης Μίσιγκαν, και οι εξετάσεις DNA επιβεβαίωσαν την ταυτότητα της άτυχης νεαρής.

Τις επόμενες ημέρες, βρέθηκαν κομμάτια της ανθρώπινης σορού σε διάφορα σημεία του Μιλγουόκι και ο Άντερσον συνελήφθη στις 4 Απριλίου. Η περαιτέρω έρευνα έδειξε ότι το κινητό της 19χρονης έστελνε σήματα από διάφορα σημεία της πόλης μετά τα μεσάνυχτα, πριν απενεργοποιηθεί στις 4:30 τα ξημερώματα. Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν κάποιον να μεταφέρει αντικείμενα από και προς το αυτοκίνητο της κοπέλας στο πάρκο, ενώ ο Άντερσον εθεάθη να επιβιβάζεται σε λεωφορείο στην ίδια περιοχή.

Η οργισμένη μητέρα της 19χρονης εξέφρασε την αγανάκτησή της μετά το κατηγορητήριο του 33χρονου, ο οποίος είχε ήδη καταδικαστεί τρεις φορές για περιστατικά βίας. «Ποιος άρρωστος θα μπορούσε να κάνει αυτό στο μωρό μου; Δεν είχε πειράξει κανέναν. Ήταν ένας πανέμορφος άγγελος»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία στον Πειραιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση σκαλωσιάς που καταπλάκωσε διανομέα

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Η σκαλωσιά σε πολυκατοικία επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη υπέκυψε στους ισχυρούς ανέμους, παρασύροντας έναν διανομέα που περνούσε από το σημείο.

Ελληνικοί Patriot στη Σαουδική Αραβία: Κατέρριψαν drone και βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η ελληνική πυροβολαρχία στην περιοχή Γιανμπού ανταποκρίθηκε επιτυχώς σε πολλαπλές απειλές, προστατεύοντας κρίσιμες εγκαταστάσεις διυλιστηρίων.

Νέα απάτη μέσω Viber: Το μήνυμα «Temu» που αδειάζει λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Επιτήδειοι υπόσχονται αποδοχές έως 500 ευρώ ημερησίως για να αποσπάσουν προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία ανυποψίαστων χρηστών.

Αναπαράσταση της δολοφονίας στη Σύρο: Τι αποκάλυψαν οι καταθέσεις του ζευγαριού

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Η διαδικασία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες - το ζευγάρι οδηγήθηκε χωριστά στο σπίτι και οι καταθέσεις τους δεν παρουσίασαν ουσιαστικές αντιφάσεις, ενισχύοντας το σενάριο της ληστείας.

Καλλιθέα: Η αιμόφυρτη έγκυος κάλεσε μόνη της το 100 – Στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ο δράστης

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Η 37χρονη βρισκόταν στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης και κατάφερε αιμόφυρτη να καλέσει μόνη της την Αστυνομία – Ο δράστης εντοπίστηκε πεζός στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο λουόμενοι δαγκώθηκαν από ψάρι μέσα σε τρεις ημέρες στην Ιταλία – Ποιο είδος κρύβεται πίσω από τα περιστατικά

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο 76χρονος έχασε πολύ αίμα και νοσηλεύτηκε, ενώ ο 55χρονος Ελβετός χρειάστηκε ράμματα – Οι ειδικοί στρέφουν τις υποψίες τους στο γουρουνόψαρο (Balistes capriscus).

CL‑415: Γιατί η Ελλάδα έστειλε τα πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Ισπανία και όχι στη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας rescEU καθορίζει πού στέλνονται τα μέσα - η Ελλάδα είχε ήδη συνδράμει τη Γαλλία με επίγειες δυνάμεις.

ΗΠΑ και Βρετανία σχεδιάζουν διεθνή συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ – Έρχεται διάσκεψη στο Λονδίνο

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται συνάντηση υψηλού επιπέδου με υπουργούς Αμυνας και στρατιωτικούς διοικητές, ενώ ο Νετανιάχου θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο την Τρίτη.

Εκτός ελέγχου οι πυρκαγιές σε Ισπανία και Γαλλία: «Πέρα από τις δυνατότητες κατάσβεσης»

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Πάνω από 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους, η Ισπανία κήρυξε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Γαλλία εκκένωσε ολόκληρη τη χερσόνησο Cap Ferret.

Καιρός: Η αστάθεια συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο ‑ Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, μποφόρ στο Αιγαίο και πτώση θερμοκρασίας προβλέπει η ΕΜΥ για το Σάββατο σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σαουδαραβικά πλήγματα κατά Χούθι στην Υεμένη – Στόχος λιμάνι και νησί

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο συνασπισμός υπό σαουδαραβική ηγεσία έπληξε εγκαταστάσεις στη Χοντάιντα και στο νησί Καμαράν ως αντίποινα για επιθέσεις σε εμπορικά πλοία.

Ποια ήταν η σχέση της 41χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο με το ζευγάρι που τη μαχαίρωσε θανάσιμα

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Αποφασίστηκε νέα αυτοψία και αναπαράσταση στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα