E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγικό, ήταν μόνο 19 χρονών: 33χρονος έβγαλε για φαγητό φοιτήτρια, τη σκότωσε και μετά τη διαμέλισε με πριόνι

Τι συνέβη

Δημοσίευση 23/4/2025 | 20:52

Τραγικό, ήταν μόνο 19 χρονών: 33χρονος έβγαλε για φαγητό φοιτήτρια, τη σκότωσε και μετά τη διαμέλισε με πριόνι

Ο 33χρονος Μάξγουελ Άντερσον, μετά από ένα αθώο δείπνο στο Μιλγουόκι με τη 19χρονη Σέιντ, διέπραξε ένα φρικτό έγκλημα σκοτώνοντας και διαμελίζοντας με πριόνι τη νεαρή γυναίκα.

Στη συνέχεια, διασκόρπισε τα κομμάτια του σώματός της σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η νεαρή ήταν γεμάτη ανυπομονησία για το ραντεβού της

Το μοιραίο ραντεβού έγινε στις 1η Απριλίου, με την Σέιντ Καρλίνα Ρόμπινσον να είναι ενθουσιασμένη για την έξοδο αυτή, χωρίς να γνωρίζει το τραγικό τέλος που την περίμενε. “Νομίζω πως θα πάμε για θαλασσινά”, έγραψε σε μήνυμα που έστειλε σε φίλο της.

Η ανησυχία για το τι συνέβη στην κοπέλα ξεκίνησε όταν δεν εμφανίστηκε την επόμενη ημέρα στη δουλειά της στην τοπική πιτσαρία. Στις 3 Απριλίου ανακαλύφθηκαν καμένα κομμάτια του αυτοκινήτου της και κομμάτια από τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια του ραντεβού, ενώ αργότερα την ίδια ημέρα βρέθηκε ένα κομμένο πόδι στο πάρκο της λίμνης Μίσιγκαν, και οι εξετάσεις DNA επιβεβαίωσαν την ταυτότητα της άτυχης νεαρής.

Τις επόμενες ημέρες, βρέθηκαν κομμάτια της ανθρώπινης σορού σε διάφορα σημεία του Μιλγουόκι και ο Άντερσον συνελήφθη στις 4 Απριλίου. Η περαιτέρω έρευνα έδειξε ότι το κινητό της 19χρονης έστελνε σήματα από διάφορα σημεία της πόλης μετά τα μεσάνυχτα, πριν απενεργοποιηθεί στις 4:30 τα ξημερώματα. Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν κάποιον να μεταφέρει αντικείμενα από και προς το αυτοκίνητο της κοπέλας στο πάρκο, ενώ ο Άντερσον εθεάθη να επιβιβάζεται σε λεωφορείο στην ίδια περιοχή.

Η οργισμένη μητέρα της 19χρονης εξέφρασε την αγανάκτησή της μετά το κατηγορητήριο του 33χρονου, ο οποίος είχε ήδη καταδικαστεί τρεις φορές για περιστατικά βίας. «Ποιος άρρωστος θα μπορούσε να κάνει αυτό στο μωρό μου; Δεν είχε πειράξει κανέναν. Ήταν ένας πανέμορφος άγγελος»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σημαντική ανακάλυψη: Εντοπίστηκαν ίχνη φωτιάς που χρονολογούνται 1,8 εκατομμύρια χρόνια πριν

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Νέα αρχαιολογικά ευρήματα από σπήλαιο της Νότιας Αφρικής μεταθέτουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια την παλαιότερη γνωστή χρήση φωτιάς από ανθρωπίδες.

Περιορίστηκε η φωτιά στο παλιό κτίριο του Μπάντμιντον στο Πάρκο Γουδή, 112 για τους καπνούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, οι φλόγες καίνε πλέον μέσα στο κτίριο, χωρίς κίνδυνο επέκτασης

Πάφος: Τρίχρονο παιδί Βρετανών τουριστών έχασε τη ζωή του από πτώση σε ξενοδοχείο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το αγοράκι βρισκόταν στην αγκαλιά του πατέρα του τη στιγμή που έπεσε από τον τέταρτο όροφο – Αναμένεται ένταλμα σύλληψης

Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της 43χρονης Αμερικανίδας στην Ιρλανδία – Διεθνές ανθρωποκυνηγητό για τον 28χρονο σύντροφό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η 13χρονη κόρη της βρήκε τη σορό της μητέρας της το πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου, μέσα στο υπνοδωμάτιο του κοινού τους σπιτιού

ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν πάνω από δύο τόνοι ακατάλληλων γαλακτοκομικών προϊόντων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Όλα τα προϊόντα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν, ενώ επιβλήθηκαν αυστηρές κυρώσεις τόσο για το υπέρβαρο φορτίο όσο και για την επικινδυνότητα των τροφίμων σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΕΦΕΤ

Αργος: Βίντεο‑ντοκουμέντο με 21 πυροβολισμούς – Αναβαθμίζεται σε ανθρωποκτονία η κατηγορία

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Οι πυροβολισμοί δεν ήταν εκφοβιστικοί» δηλώνει ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Αυτοκίνητο «πετάει» στον αέρα και καταλήγει σε δέντρο και σταθμευμένα οχήματα στην Κρήτη – Δείτε το βίντεο

Πολιτική Χτες
Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε την ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος πριν την ανατροπή – Πανικός στο σημείο

Crypto και φόρος: Τι αλλάζει για τους επενδυτές με το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει ολοκληρωμένο φορολογικό πλαίσιο για κρυπτονομίσματα με αφορολόγητο όριο, συμψηφισμό ζημιών και αναδρομική ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2025.

Kάμερα ασφαλείας στη Χερσόνησο: Δείτε τι έγινε με το αυτοκίνητο που «πέταξε» στον αέρα

Ελλάδα Χτες
Βίντεο-ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ-καρέ την ανεξέλεγκτη πορεία οχήματος που έπεσε πάνω σε δέντρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Θρήνος στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο 25χρονος πολίστας Στάθης Λαλιάς – Έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο

Αθλητικά Νέα Χτες
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 14 Ιουλίου

15χρονη μαθήτρια κατάφερε να εκπλήξει τους επιστήμονες με εφεύρεση κόστους 10 euro

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χάνα Χερμπστ από τη Φλόριντα σχεδίασε σε ηλικία 15 ετών μια συσκευή παραγωγής ενέργειας από θαλάσσια ρεύματα με κόστος μόλις 12 δολαρίων και κέρδισε διεθνή επιστημονικό διαγωνισμό.