E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρούλα Χάμου: «Όποιος λέει ότι θα γυρίσει ο Νότης Σφακιανάκης, θεωρώ ότι λέει ψέματα»

«Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας άνθρωπος με χαρακτήρα αετού, αποφάσισε να μείνει στην αετοφωλιά και παραμένει εκεί» λέει η Ρούλα Χάμου

Δημοσίευση 22/4/2025 | 16:46

Ρούλα Χάμου: «Όποιος λέει ότι θα γυρίσει ο Νότης Σφακιανάκης, θεωρώ ότι λέει ψέματα»

«Θέλω ο Νότης Σφακιανάκης να ξαναγυρίσει στην κοινωνία και να πάψει να είναι ανάμνηση» αποκάλυψε η Ρούλα Χάμου.

Η Ρούλα Χάμου βρέθηκε καλεσμένη στο Buongiorno την Τρίτη του Πάσχα (22.04.2025) και από τις πρώτες ερωτήσεις που δέχτηκε από την Φαίη Σκορδά, ήταν για τα χρόνια που λείπει από την τηλεόραση. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν τον Νότη Σφακιανάκη να επιστρέφει στις πίστες.

Αρχικά, η Ρούλα Χάμου αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ με την καλλιτεχνική του πορεία, το οποίο θα προβληθεί στην τηλεόραση. Στη συνέχεια, εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει ο τραγουδιστής στη δισκογραφία και τις live εμφανίσεις, όμως, επισήμανε το εξής:

«Θέλω ο Νότης να ξαναγυρίσει στην κοινωνία και να πάψει να είναι ανάμνηση. Αυτή τη στιγμή είναι αναχωρητής, άρα όποιος σου λέει “μίλησα με τον Νότη, είπα του Νότη, μου είπε ο Νότης, θα γυρίσει, θα κάνει…”, θεωρώ ότι λέει ψέματα.

Δεν ισχύει. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας άνθρωπος με χαρακτήρα αετού, αποφάσισε να μείνει στην αετοφωλιά και παραμένει εκεί», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την απουσία της από την τηλεόραση αλλά και την ζωή της γενικότερα, είπε: «Είναι μια δεκαετία, η οποία ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα, η δεκαετία ήταν φρικτή. Ήταν η δεκαετία των απωλειών.

Αυτή τη δεκαετία έφυγε όλη η οικογένεια, δεν υπάρχει κανένας, δεν έχει μείνει τίποτα από οικογένεια. Ευτυχώς που οι γονείς μου, που ήταν οι καλύτεροι γονείς που υπήρχαν στον κόσμο, το μοναχοπαίδι είναι ένας ιδιαίτερος ψυχισμός και υπάρχουν και πολύ βεβαρημένες ευθύνες. Αυτή τη δεκαετία είχα πάρα πολλές ευθύνες».

«Είχα προτάσεις για τις εκπομπές, παρότι ήταν τα δύσκολα χρόνια της κρίσης, δεν μπορούσα όμως να συμμετάσχω γιατί η οικογένειά μου με χρειαζόταν. Υπήρχαν κυρίως θέματα υγείας, αρρώσταινε ο ένας μετά τον άλλον, φύγαν όλοι… ο μπαμπάς, η μαμά, η θεία μου, η νονά μου που έμενε μαζί μας…. Τα οικογενειακά πρόσωπα φύγαν όλα, οι ρίζες εκριζώθηκαν», εξήγησε η Ρούλα Χάμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories 07.02.2026
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid 07.02.2026
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz Χτες
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor

Ναταλία Λιονάκη: Είναι κοντά στον Θεό και φέρεται έτσι στους γονείς της;

Tabloid Χτες
Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία του πατέρα της, είπε η μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε παρατήρηση στη Σαουδική Αραβία για την ενδυμασία της

Social Χτες
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η influencer στα social media

Αλέξανδρος Παρθένης: Η βουτιά από βράχο που του παρέλυσε την αριστερή πλευρά και το χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει

Tabloid Χτες
«Ήταν ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, ήταν και πάρα πολλές οι ώρες του χειρουργείου - Είχε αρκετά μεγάλη επικινδυνότητα, γιατί είχε να κάνει με τον αυχένα μου»

Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»

TV Buzz Χτες
«Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα πράγματα με ελαφρότητα, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδί μας», σχολίασε η ηθοποιός

Survivor spoiler: Ο αδελφός του Gio μπαίνει στο ριάλιτι

Media Χτες
Πέντε νέοι παίκτες έχουν ήδη φτάσει στον Αγιο Δομίνικο, μεταξύ των οποίων ο «Baby Gio»!

Η Νάνα Μούσχουρη θα τιμηθεί στα γαλλικά Grammy

Tabloid Χτες
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

Hotter than ever η Kim Kardashian με μια πετσέτα στο μπούστο ‑ Το εξώφυλλο που άναψε φωτιές

Tabloid Χτες
Πηγή κοντά στο περιβάλλον της δήλωσε στο «Us Weekly» ότι «αισθάνεται έτοιμη να ξαναμπεί στον κόσμο των ραντεβού»