E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρης Μουγκοπέτρος: Ο Γιάννης Κατσίγιαννης εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα

«Γέμισα αίματα, νόμιζε πως ήταν καπνογόνο»

Δημοσίευση 22/4/2025 | 09:58

Αρης Μουγκοπέτρος: Ο Γιάννης Κατσίγιαννης εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως ο μουσικός κρατούσε την κροτίδα σαν λαμπάδα της Ανάστασης, πιθανόν γιατί δεν κατάλαβε ποτέ πως πρόκειται για καπνογόνο

«Δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ ένας καλλιτέχνης να κρατήσει κροτίδα στα χέρια του, μπορείς να καταστραφείς απευθείας», εξηγεί ο τραγουδιστής Γιάννης Κατσίγιαννης που βρέθηκε δίπλα στον Άρη Μουγκοπέτρο, τη στιγμή του σοκαριστικού ατυχήματος.

Το πώς ακριβώς εξερράγη η κροτίδα στα χέρια του Άρη Μουγκοπέτρου, με αποτέλεσμα να χάσει 2 δάχτυλα, περιέγραψε ο Γιάννης Κατσίγιαννης ο οποίος τραγουδούσε δίπλα στο θύμα, κατά τη διάρκεια του μοιραίου πανηγυριού.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου φαίνεται πως δεν είχε αντιληφθεί ότι αυτό που κρατά είναι κροτίδα και όπως όλα δείχνουν, πιθανόν να θεώρησε πως είναι καπνογόνο, κάτι που συνηθίζουν να ανάβουν οι παρευρισκόμενοι στο τέλος των πανηγυριών.

«Όταν έγινε το περιστατικό εγώ ήμουν δίπλα του. Δεν κατάλαβε ότι είναι κροτίδα. Το πρωί ήμουν γεμάτος αίματα. Ο Άρης νόμιζε ότι είναι κάποιο καπνογόνο. Το κρατούσε στα χέρια του το παιδί λες και κρατούσε κάποιο καπνογόνο. Εγώ τραγουδούσα και αυτός έπαιζε κλαρίνο εκείνη την ώρα. Σε κάποια στιγμή το ανάβει αυτό λες και κρατούσε την λαμπάδα της Ανάστασης. Δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ ένας καλλιτέχνης να κρατήσει μια κροτίδα στα χέρια του γιατί μπορείς να καταστραφείς απευθείας ως καλλιτέχνης. Και ανίδεος να είναι ο άλλος, τα χέρια του τα θέλει», είπε ο τραγουδιστής, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Κανένας πελάτης δεν είχε πετάξει κροτίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ούτε καπνογόνο. Δεν κατάλαβα καθόλου πως βρέθηκε στα χέρια του. Την είχε από μόνος του; Του την δώσανε; Δεν το ξέρω αυτό. Είδαμε την κροτίδα μόνο τη στιγμή που την άναψε. Δεν θα άναβε κανένας κροτίδα μέσα στον κλειστό χώρο. Το πρωί είχε λιγότερα άτομα και συνηθίζεται να ανάβουν και κανένα καπνογόνο στο τελείωμα, όχι πάντα, γενικότερα μιλάω», συνέχισε.

«Ο Άρης το κρατούσε στα χέρια του λες και ήταν καπνογόνο, δεν το πέταξε καν. Μπορεί να ήταν και καπνογόνο αλλά να ήταν ελαττωματικό», εξήγησε ακόμα.

Όπως διαβεβαίωσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής, ο Άρης Μουγκοπέτρος είναι καλύτερα στην υγεία του και μετά την απαραίτητη αποθεραπεία, θα επανέλθει πλήρως.

«Έχω μιλήσει μαζί του και μου είπε πως δεν έχει καταλάβει τι ήταν αυτό που είχε. Πάει καλύτερα όμως, θα πάρει λίγο χρόνο η αποθεραπεία αλλά θα επανέλθει», είπε συγκεκριμένα.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης Μουγκοπέτρος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αττικής «ΚΑΤ» και υπέστη ακρωτηριασμό 2 δαχτύλων, λόγω της κροτίδας.

Σε βάρος του μάλιστα ασκήθηκε και ποινική δίωξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι απέγινε η Κέλλυ από το Beverly Hills; Τι κάνει σήμερα η Jennie Garth

Celebrity Stories 01.07.2025
Η ζωή της Jennie Garth δεν είναι αυτό που νομίζεις

«Μαμά, έχω χέρι!»: Το συγκινητικό βίντεο της 4χρονης που έφτασε ήδη τα 17 εκατ. προβολές

Social 01.07.2025
«Είμαστε δίπλα της σε κάθε της προσπάθεια. Της υπενθυμίζουμε διαρκώς ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα»

Ευχάριστα νέα στο Buongiorno: Έγκυος γνωστή δημοσιογράφος

Tabloid Χτες
Η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί

Ένα βήμα πριν το τέλος η δίκη Diddy: Η υπόθεση στα χέρια των ενόρκων ‑ Αντιμέτωπος με ισόβια ο ράπερ

Tabloid Χτες
Η εισαγγελία κατηγορεί τον Diddy για σορεία αδικημάτων από το 2004 έως το 2024

Συγκλονίζει η Σοφία Φυρού: «Είναι η πρώτη φορά που ...»

Tabloid Χτες
Ανοίγει την καρδιά της και στέλνει μήνυμα σε όσους παλεύουν με άγχος και κατάθλιψη

Εντυπωσιακή εμφάνιση με μπικίνι για την Ευά Λονγκόρια στην Ισπανία

Tabloid Χτες
Στην Ισπανία για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Δημήτρης Κόκοτας: Μικρά βήματα ελπίδας 15 μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Tabloid Χτες
«Θέλουμε το συντομότερο να γυρίσει στη ζωή του»

ΛΕΞ: Το σχόλιο του Netflix για τη Χαρούλα Αλεξίου

Social Χτες
Η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε στην σκηνή του ΟΑΚΑ και αποθεώθηκε

Η Δώρα Παντέλη ποζάρει με μπικίνι λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Social Χτες
Η αθλητικογράφος και ο σύζυγός της, Τζον, ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον γιο τους