E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Στανίση: Ο γάμος με το γιο της Ρίτας Σακελλαρίου και η σχέση μαζί της – «Δεν περνούσα καλά»

«Δεν νομίζω ότι με αγάπησε»

Δημοσίευση 21/4/2025 | 20:41

Κατερίνα Στανίση: Ο γάμος με το γιο της Ρίτας Σακελλαρίου και η σχέση μαζί της – «Δεν περνούσα καλά»

Η Κατερίνα Στανίση στο εορταστικό πρόγραμμα που προβλήθηκε σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου – δείτε εδώ τη στιγμή που τσουγκρίζουν αυγά – και έκανε μια μεγάλη εξομολόγηση για την πρώην πεθερά και μέντορά της, Ρίτα Σακελλαρίου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η λαϊκή τραγουδίστρια υπήρξε ζευγάρι με τον γιο της Ρίτας Σακελλαρίου με τον οποίο μετά από καιρό ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ωστόσο, μετά από κάποια χρόνια πήραν διαζύγιο και μάλιστα όπως έχει παραδεχτεί η ίδια η Κατερίνα Στανίση, υπήρχε βία στο γάμο της – δείτε εδώ την εξομολόγησή της.

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Στανίση για τον γάμο της και την Ρίτα Σακελλαρίου

Η Κατερίνα Στανίση λοιπόν, μιλώντας για την πορεία της, μίλησε για τη γνωριμία και την σχέση της με την Ρίτα Σακελλαρίου, λέγοντας: «Πήγα στην Θεσσαλονίκη και εκεί γνώρισα την Ρίτα Σακελλαρίου, μεγάλη φίρμα. Ονοματάρα και πλάτανος. Τραγουδούσαμε εμείς τότε και εκεί γνωριστήκαμε. Δεν γίναμε φίλες, τι φίλη να γίνει μαζί μου; Έβλεπε ένα παιδάκι, έμπαινα έβγαινα. Της έκανα καλαμπούρι και της άρεσε. Μετά έγινε η γνωριμία με τον γιο της. Εγώ είχα στο μυαλό μου την οικογένεια πάντα. Βέβαια είχα κάνει κάποιες σχέσεις πιο παλιά με κάτι χαζά παιδιά. Ένα παιδί, πότε πρόλαβα;

Ήρθαμε στην Αθήνα, και ήμασταν μαζί τότε και όχι. Αυτοί με ήθελαν αλλά έγινε η σχέση και προσπαθούσα να φύγω. Το ριζικό παιδιά… Δεν πήγα εγώ γιατί ήταν η Ρίτα μήπως με βοηθούσε, γιατί δεν είχα τέτοια επαφή “έλα και θα σε στηρίξω”. Δεν το ήξερε τότε ακόμη ότι ήμουν η σχέση του γιου της. Άρεσα πάρα πολύ στον κόσμο μετά και όλα ήταν καλά. Δεν νομίζω ότι με αγάπησε η Ρίτα, ήταν μια γυναίκα η οποία είχε πολλά στο κεφάλι της, με γάμους παιδιά κλπ. Ήταν κουρασμένη γυναίκα.

Κάποιες φορές ερχόμασταν πιο κοντά, ήθελα να έρθω πιο κοντά μαζί της. Δεν την κατάλαβα ποτέ. Κατάλαβα ότι είχε τα δικά της. Παντρευόμαστε τελικά με τον γιο της, πρώτα πήγα εγώ στην Εκκλησία και μετά ο γαμπρός. Ήρθε μια κυρία και μου είπε “μην κατεβαίνεις από το αυτοκίνητο, δεν ήρθε ακόμα ο γαμπρός”. Σημάδια είχαμε πολύ πιο πριν αλλά έλεγα άμα δεν παντρευτώ δεν θα χωρίσω. Εννοούσα ότι έπρεπε να παντρευτώ, μου το έλεγαν όλοι γύρω μου.

Άρεσε στον άντρα μου ότι έκανα επιτυχία, δεν άρεσε στην Ρίτα. Το έδειχνε, το έλεγε, μια μέρα είχε έρθει ο παραγωγός και πήγα και εγώ να τους καλησπερίσω, όπως καθόταν άκουσα την Ρίτα να του λέει “Θα υπογράψει συμβόλαιο για τραγούδι που δεν έχει πει ακόμα, δεν μου άρεσε, δεν κάνει μια”. Με στεναχώρησε πολύ, με έφερε σε προβληματισμό, λέω δεν με θέλει αυτή και δεν ξέρω γιατί. Είναι ο ανταγωνισμός του καλλιτέχνη.

Ο γάμος κράτησε 14 χρόνια, επτά πριν τον γάμο και επτά μετά. Δεν περνούσα καλά τώρα μην την ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση. Αρρωστημένα πράγματα. Δεν είχα να στηριχτώ κάπου, δεν ήθελα να τα πω στους γονείς μου και την οικογένειά μου μην τους στεναχωρήσω. Έλεγα και να φύγω αν χάσω την δουλειά μου τι θα κάνω; Που θα πάω; Ήταν και αυτή η ανασφάλεια. Εγώ μπορεί να τραγουδούσα μαζί τους αλλά ό κόσμος ερχόταν για την Ρίτα και μέσα από εκεί άκουγαν και εμένα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ απαντά στους επικριτές της: Αν είχατε αυτό το σώμα, θα ήσασταν και εσείς γυμνοί

Tabloid Χτες
«Γιατί είναι πάντα γυμνή;» ήταν το σχόλιο στο οποίο απάντησε η 56χρονη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια εμφάνισής της, δείτε βίντεο

Οι θάνατοι που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ το 2025

Tabloid Χτες
Οι απώλειες που σκόρπισαν θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

Δανάη Μπάρκα: «Αδικίες, ψέματα, υπερβολές και τρέλες ...» – Ο απολογισμός της για το 2025

Tabloid Χτες
Το μακροσκελές μήνυμά της και τα στιγμιότυπα από τη χρονιά που μας αποχαιρετά

Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Κάθε μέρα μου κάνει πρόταση γάμου ...»

Tabloid Χτες
Τι είπε για την οικογένεια, τον έρωτα και τα μαθήματα της χρονιάς που φεύγει

Λιάγκας: «28 χρόνια μπάστακας είμαι, θα αποφασίσω εγώ πότε θα φύγω – Βγάλτε τη χολή σας ελεύθερα»

Tabloid Χτες
Η απάντηση του παρουσιαστή στα σενάρια αντικατάστασης

«Τρελή από ζήλια» η Σάτον Φόστερ λόγω της έντονης χημείας του Χιου Τζάκμαν με την Κέιτ Χάντσον στη νέα τους ταινία

Tabloid Χτες
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένταση στη σχέση του ζευγαριού μετά το «Song Sung Blue»

Η Jennifer Aniston ποζάρει με μπικίνι δίπλα στην πισίνα

Social Χτες
Kαι ο σύντροφός της δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του

Αχάμπαρος ο Τσελίκας: Είπε τα κάλαντα στον «αέρα» με την τσίμπλα στο μάτι!

Media Χτες
Ο γνωστός ρεπόρτερ ξεκίνησε το πρωινό του ρεπορτάζ λέγοντας στον «αέρα» τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Η Χάιντι Κλουμ συνεχίζει τις τόπλες εμφανίσεις σε παραλία της Καραϊβικής

Tabloid Χτες
Το πρώην μοντέλο κάνει διακοπές με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά που δημιούργησε ερωτηματικά

Tabloid Χτες
Έφερε τα πάνω κάτω λίγες ώρες πριν αλλάξει η χρονιά!

Η Ζέτα Δούκα έκανε το τελευταίο μπάνιο στη θάλασσα για το 2025 και έστειλε ευχές για το νέο έτος

Social Χτες
Μπάνιο στην υπέροχη χειμερινή θάλασσα, σχολίασε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram