E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Στανίση: Ο γάμος με το γιο της Ρίτας Σακελλαρίου και η σχέση μαζί της – «Δεν περνούσα καλά»

«Δεν νομίζω ότι με αγάπησε»

Δημοσίευση 21/4/2025 | 20:41

Κατερίνα Στανίση: Ο γάμος με το γιο της Ρίτας Σακελλαρίου και η σχέση μαζί της – «Δεν περνούσα καλά»

Η Κατερίνα Στανίση στο εορταστικό πρόγραμμα που προβλήθηκε σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου – δείτε εδώ τη στιγμή που τσουγκρίζουν αυγά – και έκανε μια μεγάλη εξομολόγηση για την πρώην πεθερά και μέντορά της, Ρίτα Σακελλαρίου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η λαϊκή τραγουδίστρια υπήρξε ζευγάρι με τον γιο της Ρίτας Σακελλαρίου με τον οποίο μετά από καιρό ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ωστόσο, μετά από κάποια χρόνια πήραν διαζύγιο και μάλιστα όπως έχει παραδεχτεί η ίδια η Κατερίνα Στανίση, υπήρχε βία στο γάμο της – δείτε εδώ την εξομολόγησή της.

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Στανίση για τον γάμο της και την Ρίτα Σακελλαρίου

Η Κατερίνα Στανίση λοιπόν, μιλώντας για την πορεία της, μίλησε για τη γνωριμία και την σχέση της με την Ρίτα Σακελλαρίου, λέγοντας: «Πήγα στην Θεσσαλονίκη και εκεί γνώρισα την Ρίτα Σακελλαρίου, μεγάλη φίρμα. Ονοματάρα και πλάτανος. Τραγουδούσαμε εμείς τότε και εκεί γνωριστήκαμε. Δεν γίναμε φίλες, τι φίλη να γίνει μαζί μου; Έβλεπε ένα παιδάκι, έμπαινα έβγαινα. Της έκανα καλαμπούρι και της άρεσε. Μετά έγινε η γνωριμία με τον γιο της. Εγώ είχα στο μυαλό μου την οικογένεια πάντα. Βέβαια είχα κάνει κάποιες σχέσεις πιο παλιά με κάτι χαζά παιδιά. Ένα παιδί, πότε πρόλαβα;

Ήρθαμε στην Αθήνα, και ήμασταν μαζί τότε και όχι. Αυτοί με ήθελαν αλλά έγινε η σχέση και προσπαθούσα να φύγω. Το ριζικό παιδιά… Δεν πήγα εγώ γιατί ήταν η Ρίτα μήπως με βοηθούσε, γιατί δεν είχα τέτοια επαφή “έλα και θα σε στηρίξω”. Δεν το ήξερε τότε ακόμη ότι ήμουν η σχέση του γιου της. Άρεσα πάρα πολύ στον κόσμο μετά και όλα ήταν καλά. Δεν νομίζω ότι με αγάπησε η Ρίτα, ήταν μια γυναίκα η οποία είχε πολλά στο κεφάλι της, με γάμους παιδιά κλπ. Ήταν κουρασμένη γυναίκα.

Κάποιες φορές ερχόμασταν πιο κοντά, ήθελα να έρθω πιο κοντά μαζί της. Δεν την κατάλαβα ποτέ. Κατάλαβα ότι είχε τα δικά της. Παντρευόμαστε τελικά με τον γιο της, πρώτα πήγα εγώ στην Εκκλησία και μετά ο γαμπρός. Ήρθε μια κυρία και μου είπε “μην κατεβαίνεις από το αυτοκίνητο, δεν ήρθε ακόμα ο γαμπρός”. Σημάδια είχαμε πολύ πιο πριν αλλά έλεγα άμα δεν παντρευτώ δεν θα χωρίσω. Εννοούσα ότι έπρεπε να παντρευτώ, μου το έλεγαν όλοι γύρω μου.

Άρεσε στον άντρα μου ότι έκανα επιτυχία, δεν άρεσε στην Ρίτα. Το έδειχνε, το έλεγε, μια μέρα είχε έρθει ο παραγωγός και πήγα και εγώ να τους καλησπερίσω, όπως καθόταν άκουσα την Ρίτα να του λέει “Θα υπογράψει συμβόλαιο για τραγούδι που δεν έχει πει ακόμα, δεν μου άρεσε, δεν κάνει μια”. Με στεναχώρησε πολύ, με έφερε σε προβληματισμό, λέω δεν με θέλει αυτή και δεν ξέρω γιατί. Είναι ο ανταγωνισμός του καλλιτέχνη.

Ο γάμος κράτησε 14 χρόνια, επτά πριν τον γάμο και επτά μετά. Δεν περνούσα καλά τώρα μην την ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση. Αρρωστημένα πράγματα. Δεν είχα να στηριχτώ κάπου, δεν ήθελα να τα πω στους γονείς μου και την οικογένειά μου μην τους στεναχωρήσω. Έλεγα και να φύγω αν χάσω την δουλειά μου τι θα κάνω; Που θα πάω; Ήταν και αυτή η ανασφάλεια. Εγώ μπορεί να τραγουδούσα μαζί τους αλλά ό κόσμος ερχόταν για την Ρίτα και μέσα από εκεί άκουγαν και εμένα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Tabloid 05.03.2026
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Η Ιωάννα Τούνη βουρκωμένη – «Ξεπλήρωσα το δάνειο της μαμάς μου για το σπίτι»

Tabloid 05.03.2026
Η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή το 2022

Η εκδίκηση της... απατημένης: Η Lily Allen φόρεσε ένα φόρεμα... με αποδείξεις

Tabloid 05.03.2026
Το φόρεμα που γράφει όλη την ιστορία του χωρισμού ... πάνω σε αποδείξεις από δώρα του πρώην της σε άλλες γυναίκες

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν θα έχω τη μαμά μου δίπλα μου αφού γεννήσω»

Tabloid 05.03.2026
Η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα», η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αναφέρθηκε στο άγχος που αισθάνεται όσο πλησιάζει η ημέρα της γέννας

Μάνος Παπαγιάννης: Ένοχος και στον Αρειο Πάγο για απλή σωματική βλάβη κατά της Σοφίας Παυλίδου

Tabloid 05.03.2026
Με την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, η υπόθεση κλείνει οριστικά, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει ο ηθοποιός

Μπραντ Πιτ: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα στη Χαλκίδα

Tabloid 05.03.2026
Από τα ξημερώματα της Πέμπτης 05/03, ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στη Χαλκίδα, για τη συνέχεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Riders», όπου πρωταγωνιστεί

Σμαράγδα Καρύδη και Γιώργος Καπουτζίδης εγκλωβίστηκαν στη Σρι Λάνκα ‑ Επέστρεψαν με πτήση επαναπατρισμού των Ελλήνων

Tabloid 05.03.2026
Μια απρόσμενη τροπή πήρε το ταξίδι αναψυχής της Σμαράγδας Καρύδη και του Γιώργου Καπουτζίδη στη Σρι Λάνκα

Αρκάς: Το σκίτσο της Πέμπτης για την αδικία του πολέμου

Χιούμορ 05.03.2026
«Μαντέψτε ποιος θα την πληρώσει»

OPEN: Αυτός είναι ο νέος διευθυντής προγράμματος

Media 05.03.2026
Η ανακοίνωση του καναλιού

Οι Beckham στέλνουν μήνυμα στον Brooklyn μετά το δημόσιο ξέσπασμα

Tabloid 05.03.2026
Η κίνηση των Beckham για τα γενέθλια του γιου τους

Κέιτ Μος: «Μην με ακουμπάτε» ‑ Η αντίδρασή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι που συζητήθηκε

Tabloid 05.03.2026
Το περιστατικό συνέβη στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας YSL μπροστά από τον Πύργο του Αιφελ

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

Celebrity Stories 05.03.2026
Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης