E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Αννα Βίσση στις Φιλιππίνες για το Πάσχα – Εντυπωσιάζει με μαγιό στα 67 της

Πιο fit από ποτέ!

Δημοσίευση 20/4/2025 | 17:30

Η Αννα Βίσση στις Φιλιππίνες για το Πάσχα – Εντυπωσιάζει με μαγιό στα 67 της

Η Άννα Βίσση περνάει το φετινό Πάσχα μακριά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στις εξωτικές Φιλιππίνες, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα (20/4), η τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εντυπωσιακή φωτογραφία με μαγιό, κλέβοντας την παράσταση. Στα 67 της χρόνια, η Άννα Βίσση παραμένει πιο fit και λαμπερή από ποτέ, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με το καλλίγραμμο κορμί της και τη φυσική της ομορφιά.

Η Άννα Βίσση θα δώσει και δεύτερη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο


Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η Άννα Βίσση πρόκειται να δώσει μια δεύτερη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, καθώς τα εισιτήρια για το πρώτο της live στο Παναθηναϊκό Στάδιο έγιναν sold μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.


Η ανυπομονησία των θαυμαστών της τραγουδίστριας ήταν εμφανής, αφού μόλις άνοιξε η προπώληση, η πλατφόρμα κατακλύστηκε από τον κόσμο, με αποτέλεσμα να «πέσει» προσωρινά. Μάλιστα, όταν ήταν και πάλι στον αέρα, η αναμονή για την αγορά ενός εισιτηρίου έφτανε έως τις 16 ώρες.

Διαβάστε επίσης: Άννα Βίσση: Η ανάρτησή της πριν το Καλλιμάρμαρο – «Παραμένω μία παθιασμένη τραγουδίστρια»

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για την τεράστια αγάπη τους, η τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει και μια δεύτερη συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Σεπτέμβριο, δηλαδή μία ημέρα μετά το πρώτο live show. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές.

Η επίσημη ανακοίνωση για τη δεύτερη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο
Άννα Βίσση συναυλία


«Η Άννα Βίσση έβαλε στο ενεργητικό της ακόμα έναν θρίαμβο, κάνοντας sold out τη φετινή συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο σε 4 ημέρες. Ανταποκρινόμενη στην αγάπη του κόσμου και την επιθυμία όσων δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο, ανακοινώνει μία δεύτερη συναυλία στον ίδιο χώρο!

Η δεύτερη συναυλία στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου.

Μετά την περσινή συναυλία με τους 65.000 θεατές και το sold out της φετινής συναυλίας (13 Σεπτεμβρίου) μέσα σε μόλις 4 ημέρες, η Άννα Βίσση συνεχίζει να γράφει τη δική της σπουδαία μουσική ιστορία έχοντας πάντα τον κόσμο στο πλευρό της κι ανταποδίδει την αγάπη με όλο της το είναι!
H προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 8 Απριλίου, στις 19:00, στο www.ticketservices.gr.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς του “ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”.

INFO
Άννα Βίσση live στο Παναθηναϊκό Στάδιο
Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025
Ώρα προσέλευσης: 17:00
Ώρα έναρξης: 21:00
powered by ΔΕΗ
παραγωγή: Galaxias Live Productions», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Tyra Banks: Μηνύει το Netflix για συκοφαντική δυσφήμηση για ντοκιμαντέρ του America’s Next Top Model

E-Daily 3.Left 14.06.2026
Στην αγωγή αναφέρεται ότι η πλατφόρμα χρησιμοποίησε επιλεκτικό μοντάζ ώστε να δοθεί η εντύπωση πως η Banks επέτρεψε εν γνώσει της τον βιασμό διαγωνιζόμενης

Η Τζένιφερ Λόπεζ σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τον θρίαμβο των Νιου Γιορκ Νικς στο NBA

E-Daily 3.Left 14.06.2026
Η ομάδα της Νέας Υόρκης κατέκτησε το πρωτάθλημα NBA μετά από 53 χρόνια

Η Αννα Δρούζα συγκλονίζει: «Μεγάλωσα χωρίς μητέρα ‑ Οι γονείς μου χώρισαν, έφυγε και με κράτησε ο πατέρας μου»

E-Daily 3.Left 14.06.2026
«Αυτό που με ενδιέφερε είναι η Αριάδνη να είχε μητέρα», ανέφερε ακόμα η παρουσιάστρια για την κόρη της

Φαίη Σκορδά: Ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της

E-Daily 3.Left 14.06.2026
Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Τα τρυφερά λόγια της Βίκυ Σταυροπούλου στην πρώτη ανάρτηση για τον γάμο της κόρης της

E-Daily 3.Left 14.06.2026
«Το πολυτιμότερο πλάσμα της ζωής μου έζησε την πολυτιμότερη στιγμή της ζωής του!»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, μία βδομάδα μετά τη γέννηση του γιου της

E-Daily 3.Left 14.06.2026
Η φωτογραφία από την έξοδο που μοιράστηκε ο Σάκης Κατσούλης στο Instagram

Emily Ratajkowski: «Έξι μήνες μετά τη γέννα σταματήσαμε να έχουμε ερωτική ζωή»

E-Daily 3.Left 14.06.2026
«Το να βγαίνω ραντεβού ως μια single μητέρα αποδείχθηκε πολύ πιο εύκολο απ’ όσο πίστευα»