E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σεφερλής για τον «πόλεμο» που δέχεται: «Αν δεν τους αφορούσα, δεν θα ασχολούνταν»

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για την κριτική που δέχεται και τη σύγκριση με τον Θανάση Βέγγο.

Δημοσίευση 20/4/2025 | 17:23

Σεφερλής για τον «πόλεμο» που δέχεται: «Αν δεν τους αφορούσα, δεν θα ασχολούνταν»

Σε μια ειλικρινή και αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Μάρκος Σεφερλής άνοιξε την καρδιά του στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, αναφερόμενος τόσο στην πολυσυζητημένη πορεία του στον χώρο της κωμωδίας όσο και στην έντονη κριτική που δέχεται κατά καιρούς.

«Με χτυπούν μόνο κάτω από τη μέση», λέει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας όμως πως δεν ενοχλείται: «Αν δεν τους αφορούσα, δεν θα ασχολούνταν. Το ότι εξακολουθούν να το κάνουν, κάτι σημαίνει».

Ο ίδιος θεωρεί πως έχει δώσει τις «εξετάσεις» του στον χώρο, μετρώντας πάνω από 35 χρόνια πορείας στο θέατρο και στην τηλεόραση, και πιστεύει πως το κοινό τον έχει ανταμείψει με την αγάπη και τη στήριξή του.

Η συμπαράσταση του κοινού: «Με έχουν ταυτίσει με κάτι θετικό»
Παρά την πολεμική, ο Μάρκος δηλώνει ότι δεν αφήνει την αρνητικότητα να τον επηρεάζει. «Ο κόσμος μου λέει "μην ακούς κανέναν", και εγώ πραγματικά δεν ακούω», σημειώνει, υπογραμμίζοντας πως η αγάπη του κόσμου τον εμψυχώνει, ιδιαίτερα όταν βλέπει πως δέχεται έναν –όπως λέει– άδικο πόλεμο.


Για εκείνον, το γεγονός ότι έχει ταυτιστεί με το γέλιο είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Η σύγκριση με τον Θανάση Βέγγο


Σχετικά με τη συχνή αναφορά στο όνομά του ως ο «νέος Θανάσης Βέγγος», ο Σεφερλής απαντά με σεβασμό και μετριοφροσύνη:
«Είναι τιμητικό, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση. Ένας ήταν ο Βέγγος», δηλώνει, τονίζοντας ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και πως τέτοιες παρομοιώσεις, αν και καλοπροαίρετες, δεν τιμούν τελικά ούτε τον έναν ούτε τον άλλον.

Παραδέχεται ότι ίσως η αεικίνητη σκηνική του παρουσία θυμίζει τον αείμνηστο κωμικό, όμως υπογραμμίζει: «Άλλα έκανε εκείνος, άλλα εγώ». Παρ’ όλα αυτά, δεν κρύβει τη χαρά του που το όνομά του συνδέεται με τόσο σημαντικές φιγούρες της ελληνικής κωμωδίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid 05.07.2025
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz 05.07.2025
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media 05.07.2025
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid 05.07.2025
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media 05.07.2025
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.

Ζήσης Ρούμπος: «Τον Μάιο του 2024 διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος»

Tabloid 05.07.2025
Είμαι από τους τυχερούς που το ανακάλυψαν τυχαία, πρόσθεσε ο κωμικός

Βίντεο: Ρίγη συγκίνησης στη συναυλία των Οasis στο Κάρντιφ, αφιέρωσαν το «Live Forever» στον αδικοχαμένο Ζότα

Social 05.07.2025
To θρυλικό συγκρότημα, την πρώτη νύχτα της επανένωσής του, απέτισε φόρο τιμής στον επιθετικό της Λίβερπουλ που σκοτώθηκε σε τροχαίο