E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το «καρφί» της Βατίδου: Σήμερα η οικογένεια ενώνεται, η απουσία σας πλήγωσε τη μνήμη του πατέρα σας

Μέσα από ένα Instagram story, η Εύη Βατίδου «φωτογραφίζει» με παράπονο τα παιδιά της, Μάιρα και Χρίστο

Δημοσίευση 19/4/2025 | 17:53

Το «καρφί» της Βατίδου: Σήμερα η οικογένεια ενώνεται, η απουσία σας πλήγωσε τη μνήμη του πατέρα σας

Με ένα μήνυμα όλο νόημα μέσω των κοινωνικών δικτύων, η Εύη Βατίδου εξέφρασε τις σκέψεις της για την οικογένεια της ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, δείχνοντας ότι η αντιπαράθεση με τα παιδιά της, στην «σκιά» του χαμού του Αλέξη Κούγια, δεν έχει «κοπάσει».

Μέσα από ένα Instagram story, η Εύη Βατίδου φαίνεται να «καρφώνει» τα παιδιά της, Μάιρα και Χρίστο, αναφέροντας την απουσία τους, μετά την πρόσφατη απώλεια του πατέρα τους, Αλέξη Κούγια.

«Δεν είναι απλώς μια μέρα», γράφει η Ευή Βατίδου. «Είναι η μέρα που η οικογένεια μαζεύεται γύρω από τη σιωπή και το φως. Η μέρα που ακόμα και αν δεν μιλάς, είσαι εκεί. Που ακόμα και αν πονάς, ενώνεσαι», αναφέρει.

«Η απουσία σας... Πλήγωσε τη μνήμη του πατέρα σας», καταλήγει στην ανάρτησή της.

Το χρονικό της κρίσης στη σχέση της μητέρας με τα παιδιά


Αν και στην κηδεία του Αλέξη Κούγια, η μητέρα και τα δύο τους παιδιά είχαν εμφανιστεί ενωμένοι, ένα μήνα μετά, ο Χρίστος Κούγιας αποκάλυψε ότι μετά τον θάνατο του πατέρα του, υπήρξαν στιγμές έντασης ανάμεσα στον ίδιο και την Εύη Βατίδου ενώ στη συνέχεια οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. «Ήταν κάποιες ημέρες έντασης, ήμασταν όλοι πολύ πιεσμένοι. Ήταν μία νέα πραγματικότητα για εμένα, τη μητέρα μου και τη Μάιρα. Ηρεμήσαμε τώρα όλοι. Τα πράγματα βαίνουν καλώς ευτυχώς. Οι σχέσεις μας είναι μία χαρά. Όλες οι οικογένειες έχουν στιγμές εντάσεων», είχε πει.

Ωστόσο, στις αρχές Απριλίου διαπιστώθηκε ότι μάνα και γιος δεν ακολουθούσαν πλέον ο ένας τον άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να έχουν δημοσιοποιηθεί οι λόγοι που προέβησαν στη συγκεκριμένη κίνηση.

Η ένταση ήταν εμφανής και στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Αλέξη Κούγια, στις 6 Απριλίου, καθώς τα δύο του παιδιά, Χρίστος και Μάιρα, έφτασαν χωρίς τη μητέρα τους, η οποία προσήλθε λίγη ώρα αργότερα στην εκκλησία.

«Θα είμαι δίπλα στα παιδιά μου για να έχουν την αγάπη, την ηρεμία και τη σταθερότητα που χρειάζονται. Θα είμαι δίπλα τους με κατανόηση, ήταν ο πατέρας τους. Κλείνω ένα σημαντικό κεφάλαιο για εμένα και ανοίγω ένα καινούργιο», είχε πει η Εύη Βατίδου στους δημοσιογράφους, διαβάζοντας μια γραπτή δήλωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφησε το Χόλιγουντ στην κορυφή της καριέρας του για έναν λόγο που συγκίνησε τον κόσμο

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Ο αγαπημένος σταρ της κωμωδίας εξαφανίστηκε για σχεδόν 25 χρόνια και η απόφασή του έγινε σύμβολο ζωής

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της θεατρικής του διαδρομής – «Θέλω να βρω τον εαυτό μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Λάκη Λαζόπουλο υποδέχτηκε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτά;», το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου

Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ο παθιασμένος πρώτος χορός του γάμου και η τούμπα στον αέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου σε μία παραμυθένια τελετή στη Λεμεσό της Κύπρου

Ιουλία Καλλιμάνη: Αφιέρωσε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τραγούδι του και αυτή ήταν η αντίδρασή του!

E-Daily 3.Left Χτες
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Πρωτομαγιάς, με την καλλιτέχνιδα να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την παρουσία του

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid Χτες
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!