E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Πηγή Δεβετζή δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάφτισή της στον Ιορδάνη ποταμό

Με αφορμή τη Μεγάλη Παρασκευή και τις ημέρες του Πάσχα

Δημοσίευση 19/4/2025 | 17:09

Η Πηγή Δεβετζή δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάφτισή της στον Ιορδάνη ποταμό

Με αφορμή τη Μεγάλη Παρασκευή και τις ημέρες του Πάσχα, η Πηγή Δεβετζή αναφέρθηκε σε μία ιδιαίτερη εμπειρία που είχε ζήσει πριν από μερικά χρόνια, όταν βρέθηκε στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα και βαφτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό, Χρυσοπηγή - Ολυμπιάδα. Η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το γεγονός, τονίζοντας πως θα ήθελε να το ζήσει ξανά.

Η Ολυμπιονίκης περιέγραψε μέσα από την ανάρτηση που έκανε, πως είχε βιώσει ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμή. Ολυμπές και πως το συγκεκριμένο ταξίδι παραμένει ανεξίτηλο στη μνήμη της. Παράλληλα, έδωσε και ένα μήνυμά για την αξία της συγχώρεσης, απευθύνοντας μια ανθρώπινη προτροπή προς όλους.

Τη δημοσίευση με τις φωτογραφίες της, η Πηγή Δεβετζή συνόδευσε με μία λεζάντα, που έγραφε: «Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο, να 'χούμε υγεία και αγάπη μεταξύ μας!!! Αφήστε πίσω όσα σας πλήγωσαν και ζητήστε συγνώμη από τον εαυτό σας και από τον πλησίον σας!!! Ο Θεός πάντα συγχωρεί!!! Μόνο αγάπη και πίστη. Είχα την τύχη να βρεθώ στα Ιεροσόλυμα στον Πανάγιο τάφο και να βαφτιστώ Χρυσοπηγή - Ολυμπιάδα στον Ιορδάνη ποταμό, όπου βαπτίστηκε και ο Χριστός από τον Ιωάννη τον βαπτιστή. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που σίγουρα θέλω να ξαναζήσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα κοινή εμφάνιση για το πιο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Το μοντέλο και ο ηθοποιός εθεάθησαν να κάνουν βόλτα με έναν σκύλο

Με ημιδιάφανο φόρεμα με μοτίβο ιστού αράχνης η Ζεντάγια στην πρεμιέρα του Spider‑Man στη Ρώμη

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η ηθοποιός εμφανίστηκε με vintage δημιουργία Giorgio Armani από τη συλλογή του 1990

Η Κατερίνα Στικούδη τραγούδησε Χάρις Αλεξίου – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Η αγάπη είναι ζάλη»

Κατερίνα Τσάβαλου: «Είμαι διαζευγμένη μητέρα δύο χρόνια – Eίναι δύσκολο ...»

E-Daily 3.Left 24.06.2026
«Δεν έγινε κάτι, απλά τελείωσε», ανέφερε η ηθοποιός για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Στεργίου μετά από επτά χρόνια γάμου

Η Μπιάνκα Σενσόρι μας δείχνει το ... γατάκι της ‑ Ακρως αποκαλυπτική απολαμβάνει το κερασάκι της τούρτας

Tabloid 24.06.2026
Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ εντυπωσίασε με μικροσκοπικό μπικίνι σε γιορτή φωτογράφου μόδας στην Ελβετία, στο περιθώριο της Art Basel.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προειδοποιεί: «Θα μιλήσω για όλα» ‑ τι ετοιμάζει να αποκαλύψει;

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι σύντομα θα μιλήσει ανοιχτά για ζητήματα που μέχρι σήμερα είχε κρατήσει για τον εαυτό του.

Δανάη Παππά: Τι έγραψε για το τέλος του «Αγιου Έρωτα» που συγκίνησε τους πάντες

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η ηθοποιός αποχαιρέτησε τη σειρά και τον ρόλο της Χλόης με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, λίγες ώρες πριν από το τελευταίο επεισόδιο.

Αγιος Έρωτας: Τι είπε ο Νικόλαος στον Παύλο στη συγκλονιστική τελευταία σκηνή του φινάλε

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η τελευταία αντιπαράθεση Νικόλαου-Παύλου στο φινάλε της σειράς του Alpha έδωσε μια από τις πιο δυνατές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Αννα Βίσση: Επένδυση‑μαμούθ για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η Βίσση επενδύει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για μια υπερπαραγωγή με περιστροφική σκηνή 360 μοιρών, drones και διεθνείς συνεργασίες.

Μακαλιάς: Ο Τσίπρας μπορεί να τα καταστρέψει όλα σε μια νύχτα, γιατί να πληρώνουμε την εκκλησία που είναι επιχείρηση με αδήλωτο χρήμα

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για πολιτική, κράτος-εκκλησία και μια συγκλονιστική προσωπική εμπειρία επικοινωνίας με αγαπημένους που έφυγαν.

Η Kate έκλαιγε στην Αγγλία και ο William φλέρταρε στο Αιγαίο – Η άγνωστη ιστορία πίσω από το παλάτι

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η αριστοκράτισσα που μάγεψε τον William στις ελληνικές θάλασσες

Η Χέιλι Μπίμπερ βάζει «φωτιά» ποζάροντας με εσώρουχα από τη σειρά της Κιμ Καρντάσιαν

E-Daily 3.Left Χτες
Το 29χρονο μοντέλο πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για την εταιρεία της τηλεπερσόνας