E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάτια Αντωνιάδη: «Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο, έπαθα εγκεφαλικό»

Η συγκλονιστική της εξομολόγηση

Δημοσίευση 18/4/2025 | 14:54

Κάτια Αντωνιάδη: «Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο, έπαθα εγκεφαλικό»

Μια βαθιά ανθρώπινη, βιωματική ανάρτηση έκανε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κάτια Αντωνιάδη, συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και προκαλώντας σκέψη γύρω από την πίεση της καθημερινότητας, των επαγγελματικών υποχρεώσεων και τις επιπτώσεις του άγχους στην υγεία.

Η ίδια με αφορμή τη Μεγάλη Παρασκευή, επέλεξε να μοιραστεί ένα προσωπικό της βίωμα που μέχρι σήμερα κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Πριν από έναν χρόνο, τέτοια μέρα, έπαθα εγκεφαλικό επεισόδιο», έγραψε χαρακτηριστικά. «Εγκεφαλικό κανονικό, που μουδιάζει η μισή σου πλευρά και ψιλοστραβώνει το στόμα σου», συμπληρώνει, περιγράφοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια την εμπειρία της.

Όπως λέει, μέσα σε πέντε ημέρες επέστρεψε σπίτι της, αλλά η σωματική ανάρρωση δεν αποτύπωσε το εύρος της ψυχολογικής και συναισθηματικής επιβάρυνσης.

Η ίδια εστιάζει στον ρυθμό ζωής, το άγχος, τις πιεστικές εργασιακές απαιτήσεις και το διαρκές overthinking, που όπως φαίνεται, δεν κάνουν διακρίσεις. «Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία απ’ το να είμαστε καλά», επισημαίνει με νόημα, προσθέτοντας πως τα «όχι» και τα «δεν μπορώ» δεν είναι αδυναμία, αλλά μορφές φροντίδας του εαυτού μας.

Στο κλείσιμο της ανάρτησής της, αναφέρεται και στην ψευδαίσθηση της εργασιακής «αναντικατάστατης» παρουσίας, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα: «Η δουλειά θα βγει και χωρίς εσάς. Όλα θα γίνουν ερήμην σας. Οι περισσότεροι ούτε που θα σας θυμούνται μετά από έναν μήνα».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: «Διεστραμμένοι και ανώμαλοι… Είναι έξω και γελάνε»

Tabloid 22.05.2025
Σήμερα, Πέμπτη 22/5, συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση revenge pοrn της Ιωάννας Τούνη

Όλγα Κοτλιδά: Το πενταψήφιο μηνιαίο ποσό που βγάζει από το Onlyfans η πρώην παίκτρια του My style rocks

Tabloid 22.05.2025
«Το υλικό που δίνω είναι γυμνό, είναι fulltime job. Λέει κάποιος «εύκολα λεφτά». Καθόλου εύκολα δεν είναι τα λεφτά! Είναι εξαντλητικό»

Βάνα Μπάρμπα: Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ‑ Η κατάσταση της υγείας της

Tabloid 22.05.2025
Δύσκολες ώρες για την γνωστή ηθοποιό

«Λύγισε» η Καρολίνα Πελενδρίτου: «Δεν θα ήθελα να κλείσει άδοξα η πορεία μου»

Tabloid 22.05.2025
Στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Πρωταγωνιστές»

Χάιντι Κλουμ: Κάνει ηλιοθεραπεία με μικροσκοπικό μπικίνι

Tabloid 22.05.2025
Παραμένει εντυπωσιακή η σιλουέτα του 51χρονου πρώην μοντέλου

Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε για το τελευταίο μήνυμα που της είχε στείλει η Καίτη Κωνσταντίνου πριν πεθάνει

Tabloid Χτες
Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», το τελευταίο σίριαλ στο οποίο εμφανίστηκε η ηθοποιός

Ελεύθερος ο Chris Brown με εγγύηση 5 εκατομμυρίων λιρών ‑ Κατηγορήθηκε για «απρόκλητη επίθεση»

Tabloid Χτες
Ο Chris Brown κατηγορείται για «απρόκλητη επίθεση» σε νυχτερινό κέντρο το 2023

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι το reunion του «Παρά ‑ Πέντε» θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2025

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή της σειράς

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω απειλητικά μηνύματα, επειδή βγαίνω και το λέω απειλούν ότι θα με φάνε»

Tabloid Χτες
«Από τότε που το λέω –που συμφωνεί ο περισσότερος κόσμος– ξαφνικά δεν μπορεί να μου απειλήσει τη ζωή»