E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αθηνά Οικονομάκου: Παραδέχεται πρώτη φορά την πρόταση γάμου από τον Μπρούνο Τσερέλα

Η Αθηνά Οικονομάκου για πρώτη φορά επιβεβαίωσε πως δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Μπρούνο Τσερέλα

Δημοσίευση 16/4/2025 | 11:11

Αθηνά Οικονομάκου: Παραδέχεται πρώτη φορά την πρόταση γάμου από τον Μπρούνο Τσερέλα

Η γνωστή ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! και στον Νίκο Γεωργιάδη, μίλησε για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή δίπλα στον 38χρονο πρώην μπασκετμπολίστα.

Σύντομα το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης, με την Αθηνά Οικονομάκου να δηλώνει πως ζει ένα… παραμύθι στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Πρόταση γάμου έχει γίνει;

Έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Πέρα από την εμφάνιση, ο Μπρούνο έχει πολύ θετική αύρα

Είναι σπάνιος και αυτό δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Όταν το γνωρίζουν οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η εμφάνιση είναι το λιγότερο.

Κατάλαβες γρήγορα ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής σου;

Αμέσως. Ακόμα υπάρχουν στιγμές που λέω «πώς γίνεται να το ζω αυτό, πώς γίνεται αυτό το παραμύθι να είναι αληθινό;»

Αλλά έχω παλέψει πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Να μπορώ να το ζήσω, να μπορώ να το αισθανθώ, να μπορώ να αφεθώ. Να μην το φοβηθώ γιατί είναι γιγαντιαίο. Να το πιστέψω, να το στηρίξω και να πω «ναι, θα το ζήσω». Με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Όταν μου λένε «μην εκτίθεσαι τόσο πολύ γιατί αν γίνει κάτι αύριο;», και αύριο να γίνει κάτι, για μένα αυτό που έχω ζήσει είναι ένα δώρο ζωής.

Και αύριο να τελειώσει θα ευγνωμονώ για πάντα αυτό τον άνθρωπο. Θα είμαι ευτυχισμένη που το έχω ζήσει. Γιατί θα φύγω από αυτή τη ζωή και θα έχω κερδίσει κάτι παραπάνω. Θα έχω ζήσει κάτι μοναδικό. Νομίζω ότι αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξής μας. Κι εγώ τη ζωή μου τη ζω. Και αύριο να πεθάνω, θα πεθάνω ευτυχισμένη, πώς να σου το πω.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα έκαναν την πρώτη «επίσημη» εμφάνισή τους στη συναυλία των Coldplay τον Ιούνιο του 2024 στο ΟΑΚΑ. Πρόσφατα, ο πρώην μπασκετμπολίστας αποκάλυψε ότι μαθαίνει ελληνικά γιατί η μέλλουσα σύζυγός του είναι Ελληνίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid 27.11.2025
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid 27.11.2025
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους