E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γαλλία: Μία νεκρή και άλλη μία στην εντατική έπειτα από συνεδρίες κρυοθεραπείας σε γυμναστήριο

Τραγωδία σε γυμναστήριο του Παρισιού

Δημοσίευση 15/4/2025 | 21:08

Γαλλία: Μία νεκρή και άλλη μία στην εντατική έπειτα από συνεδρίες κρυοθεραπείας σε γυμναστήριο

Η αστυνομία στο Παρίσι έχει αρχίσει έρευνα μετά τον θάνατο μίας γυναίκας ενώ υποβαλλόταν σε συνεδρία κρυοθεραπείας σε γυμναστήριο της πόλης, ενώ, μία άλλη μεταφέρθηκε στην εντατική.

Η νεκρή γυναίκα, μία υπάλληλος του γυμναστηρίου ηλικίας 29 ετών, κατέρρευσε ύστερα από διαρροή αζώτου από ψυκτικό θάλαμο που είχε επισκευαστεί νωρίτερα μέσα στην ημέρα, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην έρευνα. Το άχρωμο και άοσμο αέριο χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ατμόσφαιρας ακραίων θερμοκρασιών υπό του μηδενός.

Οι δύο γυναίκες, η δεύτερη ηλικίας 34 ετών, είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο γυμναστήριο On Air στο ανατολικό – κεντρικό Παρίσι, λίγο πριν από τις 18:30 τοπική ώρα (19:30 ώρα Ελλάδος) τη Δευτέρα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Τρία ακόμη άτομα που προσπάθησαν να επαναφέρουν τις γυναίκες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και 150 άτομα απομακρύνθηκαν από το κτήριο.

Η εισαγγελία του Παρισιού ανέφερε ότι η αστυνομία και οι επιθεωρητές χώρων εργασίας εξετάζουν τα αίτια του θανάτου και του τραυματισμού. «Θα διενεργηθεί αυτοψία και τοξικολογική ανάλυση για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου», τόνισε εκπρόσωπος.

Η κρυοθεραπεία είναι μία δημοφιλής μέθοδος αποκατάστασης για τους αθλητές, καθώς βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και στην επιτάχυνση της αποκατάστασης των μυών.

Σύμφωνα με ειδικούς, δεν επιτρέπεται η χρήση σε εγκυμονούσες, σε άτομα με οξεία υπέρταση, οξύ ή πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου, ασταθή στηθάγχη, αρρυθμίες, συμπτωματική καρδιαγγειακή πάθηση, βηματοδότη, περιφερική στεφανιαία αρτηριοπάθεια, φλεβική θρόμβωση, οξύ ή πρόσφατο αγγειοεγκεφαλικό επεισόδιο, σύνδρομο Raynaud κι εάν ο άνθρωπος έχει πυρετό, όγκο, συμπτωματικές πνευμονικές διαταραχές, διαταραχές πήξης αίματος, οξεία αναιμία, αλλεργία στο ψύχος, οξείες νεφρολογικές παθήσεις ή νόσο των ουροφόρων οδών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δολοφονία παιδιού στο Τέξας: Κατέρρευσαν οι ένορκοι – «Είσαι απαγωγέας;» ρωτούσε η 7χρονη

Κόσμος 17.04.2026
Οι τελευταίες στιγμές της Αθένα συγκλόνισαν τους πάντες

Αρπαξαν από ηλικιωμένη 100.000 ευρώ, που είχε θαμμένα... στον κήπο

Ελλάδα 17.04.2026
Απάτη στον Λαγκαδα Θεσσαλονίκης

«Καλπάζουν» τα ενοίκια, οι περιοχές που εκτοξεύτηκαν

Ελλάδα 17.04.2026
Πότε και πώς μπορούν οι ιδιοκτήτες να ζητήσουν αύξηση, πότε είναι παράνομο

Θάνατος γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας: Bίντεο ντοκουμέντο από τις φωνές της

Ελλάδα 17.04.2026
Η αστυνομία προήγαγε έναν 45χρονο Ιταλό

Στο αυτόφωρο μητέρα ανηλίκου για τον βανδαλισμό του σχολείου στη Γλυφάδα

Ελλάδα 17.04.2026
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε μητέρα ανηλίκου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά τον βανδαλισμό και τη λεηλασία σχολικού συγκροτήματος στη Γλυφάδα.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση για τον Γιώργο Μυλωνάκη μέσα από το νοσοκομείο

Tabloid 17.04.2026
Δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του συζύγου της

Τραμπ: «Νομίζω πως είμαστε πολύ κοντά σε μια συμφωνία με το Ιράν»

Κόσμος 17.04.2026
«Νομίζω θα έχουμε και μια συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου», πρόσθεσε

Πάτρα: 13χρονος κατήγγειλε ότι ο πατέρας του τον χτυπούσε για να δουλεύει

Ελλάδα 17.04.2026
«Δεν είναι κανονικό για ένα παιδί να κάνει αυτό που κάνω εγώ. Οταν γυρίζουμε σπίτι ο πατέρας μου με χτυπάει πολύ»

Nέο θρίλερ με νεκρή γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας ‑ Η γνωριμία στο Ίντερνετ, η συνάντηση και ο καυγάς

Ελλάδα 17.04.2026
Προσήχθη ένας ύποπτος - «Baby open, I’m sorry, come back», φώναζε εκείνη

Ράπερ συνελήφθη για τη δολοφονία 14χρονης ‑ Πώς τον έπιασαν

Κόσμος 17.04.2026
Η υπόθεση ξεκίνησε να ερευνάται τον περασμένο Σεπτέμβριο