E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρίστος Κούγιας σε Σπύρο Μπιμπίλα: Επέδωσες τη δεύτερη αγωγή, όταν ανακοινώθηκε ότι βρίσκεται στην εντατική ο μπαμπάς

Ο ηθοποιός και βουλευτής δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αποσύρει την αγωγή του κατά του Αλέξη Κούγια

Δημοσίευση 15/4/2025 | 18:17

Χρίστος Κούγιας σε Σπύρο Μπιμπίλα: Επέδωσες τη δεύτερη αγωγή, όταν ανακοινώθηκε ότι βρίσκεται στην εντατική ο μπαμπάς

Την απάντησή του έδωσε ο Χρίστος Κούγιας, μετά τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα, στις οποίες ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να αποσύρει τη μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια, παρ' ότι ο ποινικολόγος έχει φύγει από τη ζωή.

Μετά τη συνέντευξη του Σπύρου Μπιμπίλα στο «Πρωινό», ο γιος του Αλέξη Κούγια δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό, κατηγόρησε τον ηθοποιό και βουλευτή, ότι η δεύτερη αγωγή κατά του πατέρα του κατατέθηκε, ενώ ο ίδιος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν ενδιαφέρθηκε για τη σοβαρότητα της κατάστασης, γράφοντας: «Μην αποσύρεις, όμως έπρεπε να πεις ότι επέδωσες την δεύτερη αγωγή, όταν ανακοινώθηκε ότι βρίσκεται στην εντατική ο μπαμπάς. Μην δεν προλάβεις, αλλά αυτός είσαι. Είσαι και βουλευτής».

«Δεν θα αποσύρω την αγωγή μου, για ηθικούς λόγους» - Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

Την απόφασή του να μην αποσύρει τις αγωγές κατά του Αλέξη Κούγια για ηθικούς λόγους ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, διευκρινίζοντας ότι τα παιδιά του δικηγόρου δεν φταίνε μεν, αλλά είναι κληρονόμοι του.

«Δεν είμαι ο μόνος που δεν έχει αποσύρει την αγωγή του κατά του Αλέξη Κούγια, είναι κι άλλοι πολλοί, αυτό γνωρίζω από τον δικηγόρο μου. Δεν θα αποσύρω την αγωγή μου, για ηθικούς λόγους. Έχω μια φίλη που πλήρωσε το πρόστιμο του άντρα της, που πέθανε το 2000. Οι κληρονόμοι πληρώνουν αυτό που ξέχασε να πληρώσει… Δεν φταίνε τα παιδιά, αλλά είναι οι κληρονόμοι. Εγώ πάω με το νόμο», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι ο λόγος για τον οποίο δεν θέλει να αποσύρει τις αγωγές είναι ότι ο Αλέξης Κούγιας τον αντιμετώπισε «σαν κάτι βρωμερό».

«Δεν θα δείξω μεγαλοψυχία, γιατί ο Αλέξης Κούγιας με αντιμετώπισε σαν κάτι βρωμερό και με έβριζε επί έξι χρόνια. Δεν θα αποσύρω την αγωγή για ηθικούς λόγους, για να δείξω ότι όλοι πρέπει να συναισθανόμαστε τι κάνουμε για παραδειγματισμό. Και υπάρχει και άλλη μία αγωγή που δεν έχει εκδικαστεί, είναι δύο οι αγωγές. Αυτά τα χρήματα που θα παρθούν, θα δοθούν εκεί που πρέπει, όχι σε μένα», διευκρίνισε.


«Αυτό είναι μήνυμα, δεν αφήνουμε να επικρατήσει κάτι που δεν είναι ηθικό. Οι κληρονόμοι πρέπει να βαρύνονται… Και τον δικό μου πατέρα τον έλιωσε ο καρκίνος, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Και ήμουν ένα φτωχό παιδί και βγήκα στους δρόμους και δούλευα. Τα παιδιά του κυρίου Κούγια τα σέβομαι, με πήραν τηλέφωνο λίγο πριν πεθάνει, αλλά δεν θέλω να αποσύρω τη αγωγή για ηθικούς και μόνο λόγους» κατέληξε ο κ. Μπιμπίλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Tabloid Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.