E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η εξαφάνιση της 30χρονης Σωτηρίας και ο εντοπισμός της από τηλεοπτικό συνεργείο: «Σίγουρα ερωτική απογοήτευση»

«Το αετίσιο μάτι του δημοσιογράφου του Γκούμα την εντόπισε»

Δημοσίευση 15/4/2025 | 13:28

Η εξαφάνιση της 30χρονης Σωτηρίας και ο εντοπισμός της από τηλεοπτικό συνεργείο: «Σίγουρα ερωτική απογοήτευση»

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 30χρονης Σωτηρίας, η οποία εντοπίστηκε στο Πόρτο Ράφτη το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας. Τα ίχνη της νοσηλεύτριας είχαν χαθεί από το πρωί της ίδιας ημέρας, στην περιοχή του Αλίμου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε από τηλεοπτικό συνεργείο του STAR κοντά στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς, στο Πόρτο Ράφτη και είναι καλά στην υγεία της.

«Το αετίσιο μάτι του δημοσιογράφου του Γκούμα την εντόπισε και από τη στιγμή που ενημέρωσε, η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης έστειλε 10 δικυκλιστές. Έτσι έγινε αντιληπτή, θα την ψάχναμε ακόμα.

Είναι σε πολύ μεγάλο σοκ η κοπέλα. “Σας παρακαλώ πολύ, έχω τα προβλήματά μου. Σας παρακαλώ μη με ενοχλείτε, δεν έχω κάνει τίποτα, δεν έχω πειράξει κανέναν”. Της είπαν οι αστυνομικοί: “δεν θέλουμε να κάνεις κακό στον εαυτό σου” και κάποια στιγμή άρχισε να μιλάει και λίγο ακατάληπτα. Έλεγε: “Γιατί τι πείραξα, ποιον πείραξα, γιατί να τα τραβάω αυτά;”. Αυτά ήταν τα πρώτα πράγματα που είπε στους πρώτους αστυνομικούς.

Από την εισαγγελία έχει διαταχθεί ψυχιατρική εξέταση γιατί έχει υποστεί ένα πολύ σοβαρό ψυχολογικό σοκ. Είχε πάει στον πρώην της, ο οποίος αρνήθηκε για δεύτερη φορά να τα ξαναβρεί μαζί της. Έχουμε να κάνουμε με ερωτική απογοήτευση καθαρά», είπε ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Ο πατέρας της σε δηλώσεις ανέφερε: «Η κόρη μου έφυγε την Κυριακή το πρωί να πάει να μείνει με μια φίλη της. Σήμερα θα επέστρεφε σπίτι. Έστειλε ένα μήνυμα στη μάνα της ότι “σας αγαπώ πολύ και εγώ θα κάνω κακό στον εαυτό μου και δεν μπορώ να είμαι βάρος σε εσάς”. Από ό,τι μας είπε ο νεαρός, μίλησαν για λίγο και χώρισαν. Είχε μία σχέση, η οποία τερματίστηκε. Πέντε μήνες ήταν η σχέση. Είχε κάποια απογοήτευση πριν πέντε χρόνια, πάλι ερωτική, αυτό ήταν όμως».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρόδος: Τα τελευταία λόγια του 19χρονου στον πατέρα του

Ελλάδα 28.11.2025
«Θα πάμε να ρίξουμε χειροβομβίδες, σιγά μη χάσω το πανηγύρι»

Φιορεντίνα – ΑΕΚ 0‑1: Δικέφαλο... πέταγμα προς τους «8»!

Αθλητικά Νέα 28.11.2025
Προσπέρασε τους «βιόλα» η Ένωση

Ελλάδα – Ρουμανία 91‑64: Περίπατος στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Αθλητικά Νέα Χτες
Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες

20χρονος μπασκετμπολίστας πέθανε τέσσερις ημέρες μετά τον τραυματισμό του σε κολεγιακό αγώνα

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, υπέστη κάποιας μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Λειψυδρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Αττική

Ελλάδα Χτες
Η ΡΑΑΕΥ εισηγήθηκε θετικά την κήρυξη καθεστώτος έκτακτης ανάγκης για την Αττική και το Μεγανήσι Λευκάδας

Euroleague: Οριστική απόφαση για άμεση επιστροφή των αγώνων στο Ισραήλ

Αθλητικά Νέα Χτες
Τέλος η εξορία για Μακάμπι και Χάποελ

Κεραμεικός: Ανδρας έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό»

Απογραφή ανελκυστήρων: Ζητούν δίμηνη παράταση ‑ Ο λόγος

Ελλάδα Χτες
Αίτημα δίμηνης παράτασης της προθεσμίας απογραφής των ανελκυστήρων από την ΠΟΜΙΔΑ