E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η εξαφάνιση της 30χρονης Σωτηρίας και ο εντοπισμός της από τηλεοπτικό συνεργείο: «Σίγουρα ερωτική απογοήτευση»

«Το αετίσιο μάτι του δημοσιογράφου του Γκούμα την εντόπισε»

Δημοσίευση 15/4/2025 | 13:28

Η εξαφάνιση της 30χρονης Σωτηρίας και ο εντοπισμός της από τηλεοπτικό συνεργείο: «Σίγουρα ερωτική απογοήτευση»

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 30χρονης Σωτηρίας, η οποία εντοπίστηκε στο Πόρτο Ράφτη το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας. Τα ίχνη της νοσηλεύτριας είχαν χαθεί από το πρωί της ίδιας ημέρας, στην περιοχή του Αλίμου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε από τηλεοπτικό συνεργείο του STAR κοντά στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς, στο Πόρτο Ράφτη και είναι καλά στην υγεία της.

«Το αετίσιο μάτι του δημοσιογράφου του Γκούμα την εντόπισε και από τη στιγμή που ενημέρωσε, η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης έστειλε 10 δικυκλιστές. Έτσι έγινε αντιληπτή, θα την ψάχναμε ακόμα.

Είναι σε πολύ μεγάλο σοκ η κοπέλα. “Σας παρακαλώ πολύ, έχω τα προβλήματά μου. Σας παρακαλώ μη με ενοχλείτε, δεν έχω κάνει τίποτα, δεν έχω πειράξει κανέναν”. Της είπαν οι αστυνομικοί: “δεν θέλουμε να κάνεις κακό στον εαυτό σου” και κάποια στιγμή άρχισε να μιλάει και λίγο ακατάληπτα. Έλεγε: “Γιατί τι πείραξα, ποιον πείραξα, γιατί να τα τραβάω αυτά;”. Αυτά ήταν τα πρώτα πράγματα που είπε στους πρώτους αστυνομικούς.

Από την εισαγγελία έχει διαταχθεί ψυχιατρική εξέταση γιατί έχει υποστεί ένα πολύ σοβαρό ψυχολογικό σοκ. Είχε πάει στον πρώην της, ο οποίος αρνήθηκε για δεύτερη φορά να τα ξαναβρεί μαζί της. Έχουμε να κάνουμε με ερωτική απογοήτευση καθαρά», είπε ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Ο πατέρας της σε δηλώσεις ανέφερε: «Η κόρη μου έφυγε την Κυριακή το πρωί να πάει να μείνει με μια φίλη της. Σήμερα θα επέστρεφε σπίτι. Έστειλε ένα μήνυμα στη μάνα της ότι “σας αγαπώ πολύ και εγώ θα κάνω κακό στον εαυτό μου και δεν μπορώ να είμαι βάρος σε εσάς”. Από ό,τι μας είπε ο νεαρός, μίλησαν για λίγο και χώρισαν. Είχε μία σχέση, η οποία τερματίστηκε. Πέντε μήνες ήταν η σχέση. Είχε κάποια απογοήτευση πριν πέντε χρόνια, πάλι ερωτική, αυτό ήταν όμως».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος Χτες
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος Χτες
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα Χτες
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα Χτες
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας