E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αθηνά Οικονομάκου: Πάσχα στην Ελλάδα με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της – «Πέρυσι κρυβόμασταν»

«Θα δούμε αν ο Μπρούνο θα ψήσει αρνί»

Δημοσίευση 15/4/2025 | 13:21

Αθηνά Οικονομάκου: Πάσχα στην Ελλάδα με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της – «Πέρυσι κρυβόμασταν»

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, που την συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως φέτος θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα μαζί με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της, χωρίς να κρύβονται.

«Θα κάνω Πάσχα εδώ με τα μικρούλια μου. Όλοι μαζί οικογενειακά. Θα είναι και ο Μπρούνο. Νιώθω ανακουφισμένη και δικαιωμένη. Πέρυσι κρυβόμασταν, όλα καλά είναι τώρα ας μείνουμε στο παρόν, Προχωράμε μπροστά. Δεν στεναχωριέμαι για το παρελθόν, οτιδήποτε να έχει γίνει ο καθένας αναλαμβάνει τι ευθύνες του. Εγώ κοιτάω τι έχω κάνει εγώ και έχω νιώσει περηφάνια για ό,τι έχω κάνει», ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.


«Δεν ονειρεύομαι πολύ, δεν κάνω σενάρια φαντασίας. Αυτός ξέρει πιο πολλά ελληνικά παρά εγώ ιταλικά. Να έχουμε υγεία, εγώ και τα παιδιά μου, οι άνθρωποι που αγαπάω. Θα πάμε στην οικογένεια για Πάσχα, θα δούμε αν ο Μπρούνο θα ψήσει αρνί», είπε στη συνέχεια για τη σχέση της με τον πρώην μπασκετμπολίστα και το φετινό Πάσχα.

Η γνωριμία του Τσερέλα με τα παιδιά της


«Μίλησα με ειδικούς κι έχω δει το πως, πότε και γιατί. Ενστικτωδώς ξέρω τι να κάνω γιατί είναι πολλά τα χρόνια της ψυχοθεραπείας, οπότε νομίζω ότι ξέρω πως να διαχειριστώ τις καταστάσεις. Δεν με προβλημάτιζε. Ένιωθα σίγουρη από τη αρχή. Απλά σεβόμενη την κατάσταση, το διαζύγιο, τον πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά που έπρεπε να αποδεχτούν όλο αυτό το διάστημα μετά τον χωρισμό και να έρθει μία ισορροπία ξανά στην οικογένεια με 2 σπίτια και 2 γονείς που δεν μένουν πια μαζί, χρειαζόταν αυτός ο χρόνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια είναι η Αntigoni που μάγεψε τη σκηνή της Eurovision: H διάσημη μαμά και το reality show

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Όσα ξέρουμε για την τραγουδίστρια που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο στη Eurovision

Eurovision 2026: Viral βίντεο με τον γιο της εκπροσώπου της Λετονίας να τραγουδά «Ferto»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια τρυφερή και απρόσμενη στιγμή από τη Eurovision 2026 κάνει τον γύρο των social media, με τον γιο της εκπροσώπου της Λετονίας να τραγουδά την ελληνική συμμετοχή «Ferto» του Akylas

Britney Spears: Βγήκε για δείπνο με φίλους και προκάλεσε... χάος στο εστιατόριο

E-Daily 3.Left Χτες
Γαβγίσματα, φωνές και ένα... μαχαίρι που προκάλεσε αναστάτωση

Ο ξέφρενος χορός της μητέρας της Antigoni Buxton στην πρόβα λίγο πριν τον Β` ημιτελικό της Eurovision, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Όσο η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγουδούσε το «Jalla» στη σκηνή, η Τόνια Buxton χοροπηδούσε απέναντί της και φώναζε για να την ενθαρρύνει

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

E-Daily 3.Left Χτες
«Εγώ δεν άλλαξα τη στάση μου ούτε λεπτό»

Akylas: «Γεννήθηκα σε μια μικρή πόλη στην Ελλάδα, ως queer αγόρι με τόσο bullying»

E-Daily 3.Left Χτες
Μετά την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου, ο Akylas παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην Βιέννη

Η «πέτρα του σκανδάλου» για τους Μακρόν δήλωνε: «Γιατί να μένεις με τη γυναίκα σου, αν δεν είσαι πια ερωτευμένος μαζί της;»

E-Daily 3.Left Χτες
«Οι Γάλλοι είναι κολλημένοι με τη μαμά τους», είχε προσθέσει η Ιρανή ηθοποιός, Γκολσιφτέ Φαραχανί

Τζένιφερ Λόπεζ: Κάτι τρέχει με τον συνεργάτη της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ατάκα της λατίνας σταρ που έβαλε φωτιά στα σενάρια για καινούριο έρωτα

Eurovision 2026: Το βίντεο του Akylas από τον ημιτελικό ξεπέρασε το 1 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες

E-Daily 3.Left Χτες
«Ferto, γατάκια είστε τρελοί, σας αγαπώ πάρα πολύ», σχολίασε ο 27χρονος τραγουδιστής