E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αθηνά Οικονομάκου: Πάσχα στην Ελλάδα με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της – «Πέρυσι κρυβόμασταν»

«Θα δούμε αν ο Μπρούνο θα ψήσει αρνί»

Δημοσίευση 15/4/2025 | 13:21

Αθηνά Οικονομάκου: Πάσχα στην Ελλάδα με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της – «Πέρυσι κρυβόμασταν»

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, που την συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως φέτος θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα μαζί με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της, χωρίς να κρύβονται.

«Θα κάνω Πάσχα εδώ με τα μικρούλια μου. Όλοι μαζί οικογενειακά. Θα είναι και ο Μπρούνο. Νιώθω ανακουφισμένη και δικαιωμένη. Πέρυσι κρυβόμασταν, όλα καλά είναι τώρα ας μείνουμε στο παρόν, Προχωράμε μπροστά. Δεν στεναχωριέμαι για το παρελθόν, οτιδήποτε να έχει γίνει ο καθένας αναλαμβάνει τι ευθύνες του. Εγώ κοιτάω τι έχω κάνει εγώ και έχω νιώσει περηφάνια για ό,τι έχω κάνει», ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.


«Δεν ονειρεύομαι πολύ, δεν κάνω σενάρια φαντασίας. Αυτός ξέρει πιο πολλά ελληνικά παρά εγώ ιταλικά. Να έχουμε υγεία, εγώ και τα παιδιά μου, οι άνθρωποι που αγαπάω. Θα πάμε στην οικογένεια για Πάσχα, θα δούμε αν ο Μπρούνο θα ψήσει αρνί», είπε στη συνέχεια για τη σχέση της με τον πρώην μπασκετμπολίστα και το φετινό Πάσχα.

Η γνωριμία του Τσερέλα με τα παιδιά της


«Μίλησα με ειδικούς κι έχω δει το πως, πότε και γιατί. Ενστικτωδώς ξέρω τι να κάνω γιατί είναι πολλά τα χρόνια της ψυχοθεραπείας, οπότε νομίζω ότι ξέρω πως να διαχειριστώ τις καταστάσεις. Δεν με προβλημάτιζε. Ένιωθα σίγουρη από τη αρχή. Απλά σεβόμενη την κατάσταση, το διαζύγιο, τον πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά που έπρεπε να αποδεχτούν όλο αυτό το διάστημα μετά τον χωρισμό και να έρθει μία ισορροπία ξανά στην οικογένεια με 2 σπίτια και 2 γονείς που δεν μένουν πια μαζί, χρειαζόταν αυτός ο χρόνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Δούλευα δέκα χρόνια και είχα 50 ένσημα»

TV Buzz 02.12.2025
«Υπήρχαν παραγωγοί που μπορούσαν να κολλήσουν μισό ένσημο, ή άλλο ένσημο», δήλωσε η ηθοποιός

Σίσσυ Χρηστίδου για Μαραντίνη: «Είναι εξαιρετικά θυμωμένος μαζί μου»

Tabloid 02.12.2025
«Έκανα τα πάντα για να υπάρχει καλό κλίμα. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη στο επίπεδο της αφέλειας»

Ριάνα: Μοιράζεται αδημοσίευτες φωτογραφίες με μπικίνι από την εγκυμοσύνη της

Social 02.12.2025
Δύο μήνες αφού υποδέχτηκε με τον A$AP Rocky την κόρη τους, Rocky Irish.

Σερένα Γουίλιαμς: Εντυπωσιακή φωτογράφιση για περιοδικό μετά την απώλεια 14 κιλών

Social 02.12.2025
Ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου, λέει η σούπερ σταρ του τένις και 23 φορές νικήτρια του Grand Slam

Η Σιένα Μίλερ είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

Tabloid 02.12.2025
Η ηθοποιός θα αποκτήσει δεύτερο παιδί με τον σύντροφό της, Όλι Γκριν

Σοφία Μουτίδου: «Είχα την τύχη να μην είμαι σεξουαλικά ποθητή, το διαχειρίζομαι στον ψυχολόγο μου»

TV Buzz 02.12.2025
«Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έβλεπα χυδαιότητες και κορίτσια να φοβούνται»

Το σκοτεινό περιστατικό που «πάγωσε» την Liz Hurley λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου της

Celebrity Stories 02.12.2025
Ένας άνδρας έξω από το σπίτι της, κατηγορίες για παρενόχληση και μια δίκη που “εξαφανίστηκε” επειδή η Hurley δεν μίλησε ποτέ στο δικαστήριο

Macaulay Culkin: Το παιδί θαύμα του Home Alone που βούλιαξε αλλά ξαναβρήκε το δρόμο του

Celebrity Stories 02.12.2025
Κανείς άλλος δεν έγινε τόσο διάσημος τόσο γρήγορα, δεν χάθηκε τόσο ξαφνικά και δεν επέστρεψε τόσο αθόρυβα αλλά τόσο δυναμικά

Η εξομολόγηση του Νίκου Οικονομόπουλου: «Φτάνω στο μικρόφωνο, τρέμω και δεν βλέπω, έχω σχεδόν τυφλωθεί»

Tabloid Χτες
«Ένιωθα ότι έπρεπε να σταματήσω αλλά το πάλεψα και τελικά το νίκησα»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Παράσχος: «Με την σύντροφό μου διαγνωστήκαμε την ίδια περίοδο με καρκίνο»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την μάχη του με τον καρκίνο και την επιστροφή του θεατρικό σανίδι