E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αθηνά Οικονομάκου: Πάσχα στην Ελλάδα με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της – «Πέρυσι κρυβόμασταν»

«Θα δούμε αν ο Μπρούνο θα ψήσει αρνί»

Δημοσίευση 15/4/2025 | 13:21

Αθηνά Οικονομάκου: Πάσχα στην Ελλάδα με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της – «Πέρυσι κρυβόμασταν»

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, που την συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως φέτος θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα μαζί με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της, χωρίς να κρύβονται.

«Θα κάνω Πάσχα εδώ με τα μικρούλια μου. Όλοι μαζί οικογενειακά. Θα είναι και ο Μπρούνο. Νιώθω ανακουφισμένη και δικαιωμένη. Πέρυσι κρυβόμασταν, όλα καλά είναι τώρα ας μείνουμε στο παρόν, Προχωράμε μπροστά. Δεν στεναχωριέμαι για το παρελθόν, οτιδήποτε να έχει γίνει ο καθένας αναλαμβάνει τι ευθύνες του. Εγώ κοιτάω τι έχω κάνει εγώ και έχω νιώσει περηφάνια για ό,τι έχω κάνει», ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.


«Δεν ονειρεύομαι πολύ, δεν κάνω σενάρια φαντασίας. Αυτός ξέρει πιο πολλά ελληνικά παρά εγώ ιταλικά. Να έχουμε υγεία, εγώ και τα παιδιά μου, οι άνθρωποι που αγαπάω. Θα πάμε στην οικογένεια για Πάσχα, θα δούμε αν ο Μπρούνο θα ψήσει αρνί», είπε στη συνέχεια για τη σχέση της με τον πρώην μπασκετμπολίστα και το φετινό Πάσχα.

Η γνωριμία του Τσερέλα με τα παιδιά της


«Μίλησα με ειδικούς κι έχω δει το πως, πότε και γιατί. Ενστικτωδώς ξέρω τι να κάνω γιατί είναι πολλά τα χρόνια της ψυχοθεραπείας, οπότε νομίζω ότι ξέρω πως να διαχειριστώ τις καταστάσεις. Δεν με προβλημάτιζε. Ένιωθα σίγουρη από τη αρχή. Απλά σεβόμενη την κατάσταση, το διαζύγιο, τον πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά που έπρεπε να αποδεχτούν όλο αυτό το διάστημα μετά τον χωρισμό και να έρθει μία ισορροπία ξανά στην οικογένεια με 2 σπίτια και 2 γονείς που δεν μένουν πια μαζί, χρειαζόταν αυτός ο χρόνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της