E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αθηνά Οικονομάκου: Πάσχα στην Ελλάδα με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της – «Πέρυσι κρυβόμασταν»

«Θα δούμε αν ο Μπρούνο θα ψήσει αρνί»

Δημοσίευση 15/4/2025 | 13:21

Αθηνά Οικονομάκου: Πάσχα στην Ελλάδα με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της – «Πέρυσι κρυβόμασταν»

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, που την συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως φέτος θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα μαζί με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της, χωρίς να κρύβονται.

«Θα κάνω Πάσχα εδώ με τα μικρούλια μου. Όλοι μαζί οικογενειακά. Θα είναι και ο Μπρούνο. Νιώθω ανακουφισμένη και δικαιωμένη. Πέρυσι κρυβόμασταν, όλα καλά είναι τώρα ας μείνουμε στο παρόν, Προχωράμε μπροστά. Δεν στεναχωριέμαι για το παρελθόν, οτιδήποτε να έχει γίνει ο καθένας αναλαμβάνει τι ευθύνες του. Εγώ κοιτάω τι έχω κάνει εγώ και έχω νιώσει περηφάνια για ό,τι έχω κάνει», ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.


«Δεν ονειρεύομαι πολύ, δεν κάνω σενάρια φαντασίας. Αυτός ξέρει πιο πολλά ελληνικά παρά εγώ ιταλικά. Να έχουμε υγεία, εγώ και τα παιδιά μου, οι άνθρωποι που αγαπάω. Θα πάμε στην οικογένεια για Πάσχα, θα δούμε αν ο Μπρούνο θα ψήσει αρνί», είπε στη συνέχεια για τη σχέση της με τον πρώην μπασκετμπολίστα και το φετινό Πάσχα.

Η γνωριμία του Τσερέλα με τα παιδιά της


«Μίλησα με ειδικούς κι έχω δει το πως, πότε και γιατί. Ενστικτωδώς ξέρω τι να κάνω γιατί είναι πολλά τα χρόνια της ψυχοθεραπείας, οπότε νομίζω ότι ξέρω πως να διαχειριστώ τις καταστάσεις. Δεν με προβλημάτιζε. Ένιωθα σίγουρη από τη αρχή. Απλά σεβόμενη την κατάσταση, το διαζύγιο, τον πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά που έπρεπε να αποδεχτούν όλο αυτό το διάστημα μετά τον χωρισμό και να έρθει μία ισορροπία ξανά στην οικογένεια με 2 σπίτια και 2 γονείς που δεν μένουν πια μαζί, χρειαζόταν αυτός ο χρόνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

Celebrity Stories 11.02.2026
«Είμαι ευγνώμων που είχα τη δυνατότητα να δράσω προληπτικά για την υγεία μου»

Κατερίνα Γερονικολού: Έχω μεγαλώσει κι εγώ με το παιδί του Γιάννη Τσιμιτσέλη, είμαστε οκτώ χρόνια όλοι μαζί

Tabloid 11.02.2026
Αποδεχόμαστε τους γονείς και τους φίλους του άλλου, πόσο μάλλον το παιδί του, σχολίασε η ηθοποιός

Φουρέιρα: Φορούσαμε παπούτσια από τη λαϊκή ή ό,τι μας έδινε η εκκλησία

Tabloid 11.02.2026
Πρώτη φορά στην Ελλάδα έφαγα ψωμί από φούρνο

Eurovision 2026: Απόψε ο α` ημιτελικός για την ανάδειξη του ελληνικού τραγουδιού ‑ Πώς ψηφίζουμε

Eurovision 11.02.2026
Ποιοι καλλιτέχνες διεκδικούν απόψε το εισιτήριο για τον τελικό - Αναλυτικά, το πρόγραμμα του «Sing for Greece 2026»

«Δεν βγαίνει αλλιώς η εκπομπή» ‑ Η Τσιμτσιλή πήρε την κατάσταση στα χέρια της για το κρύο στο πλατό

Tabloid 11.02.2026
Μια μικρή… έκπληξη επιφύλασσε το πρωινό της Τετάρτης στο πλατό του Happy Day, καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα φορώντας ζακέτα

Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε πώς ήταν η ωραία Ελένη: Το τρικ του Ομήρου

Social 11.02.2026
Το «υπέροχο» που είναι μια ανώτερη μορφή του «ωραίου»

Eurovision: Ο σάλος στην Κύπρο για το «Jalla», οι σκηνές που έκοψε το RIK & η αντίδραση της Antigoni

Eurovision 11.02.2026
Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει γύρω από το τραγούδι «Jalla» της Antigoni, με το οποίο η Κύπρος θα συμμετάσχει στη Eurovision 2026

H Rihanna για ψώνια στο σούπερ μάρκετ – Το απρόοπτο με το καρότσι

Tabloid 11.02.2026
Η επική αντίδραση γυναίκας που δεν την αναγνώρισε και τα γέλια της τραγουδίστριας

Γιώργος Μαζωνάκης: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους

Tabloid 11.02.2026
Ο τραγουδιστής είχε πυρετό και έντονους πόνους

Ο Μικέλε Μορόνε ποζάρει γυμνός στο Instagram

Social 11.02.2026
Ο Ιταλός ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς ρούχα σε νέα δημοσίευση που έκανε

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι σeξι φωτογραφίες της από το γυμναστήριο

Social 11.02.2026
«Ο στόχος είναι ένας, να γίνεσαι καλύτερος κάθε μέρα»