E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αθηνά Οικονομάκου: Πάσχα στην Ελλάδα με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της – «Πέρυσι κρυβόμασταν»

«Θα δούμε αν ο Μπρούνο θα ψήσει αρνί»

Δημοσίευση 15/4/2025 | 13:21

Αθηνά Οικονομάκου: Πάσχα στην Ελλάδα με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της – «Πέρυσι κρυβόμασταν»

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, που την συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως φέτος θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα μαζί με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της, χωρίς να κρύβονται.

«Θα κάνω Πάσχα εδώ με τα μικρούλια μου. Όλοι μαζί οικογενειακά. Θα είναι και ο Μπρούνο. Νιώθω ανακουφισμένη και δικαιωμένη. Πέρυσι κρυβόμασταν, όλα καλά είναι τώρα ας μείνουμε στο παρόν, Προχωράμε μπροστά. Δεν στεναχωριέμαι για το παρελθόν, οτιδήποτε να έχει γίνει ο καθένας αναλαμβάνει τι ευθύνες του. Εγώ κοιτάω τι έχω κάνει εγώ και έχω νιώσει περηφάνια για ό,τι έχω κάνει», ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.


«Δεν ονειρεύομαι πολύ, δεν κάνω σενάρια φαντασίας. Αυτός ξέρει πιο πολλά ελληνικά παρά εγώ ιταλικά. Να έχουμε υγεία, εγώ και τα παιδιά μου, οι άνθρωποι που αγαπάω. Θα πάμε στην οικογένεια για Πάσχα, θα δούμε αν ο Μπρούνο θα ψήσει αρνί», είπε στη συνέχεια για τη σχέση της με τον πρώην μπασκετμπολίστα και το φετινό Πάσχα.

Η γνωριμία του Τσερέλα με τα παιδιά της


«Μίλησα με ειδικούς κι έχω δει το πως, πότε και γιατί. Ενστικτωδώς ξέρω τι να κάνω γιατί είναι πολλά τα χρόνια της ψυχοθεραπείας, οπότε νομίζω ότι ξέρω πως να διαχειριστώ τις καταστάσεις. Δεν με προβλημάτιζε. Ένιωθα σίγουρη από τη αρχή. Απλά σεβόμενη την κατάσταση, το διαζύγιο, τον πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά που έπρεπε να αποδεχτούν όλο αυτό το διάστημα μετά τον χωρισμό και να έρθει μία ισορροπία ξανά στην οικογένεια με 2 σπίτια και 2 γονείς που δεν μένουν πια μαζί, χρειαζόταν αυτός ο χρόνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μελέτης Ηλίας για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά: Όποιος κάνει χρήση δεν το ελέγχει, το έχω δει και σε εμένα

Social 26.11.2025
Αυτό που κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το ελέγξω, το έκοψα μαχαίρι, δεν γινόταν αλλιώς, δήλωσε ο ηθοποιός

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Τον είδα να μπαίνει με χειροπέδες μέσα στο σπίτι 35 μέρες πριν παντρευτούμε»

Tabloid 26.11.2025
Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μιλάει για τον πρώην σύντροφό της και τον χρόνο που πέρασε στη φυλακή

Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Έχει ένα απίστευτο ταλέντο»

Tabloid 26.11.2025
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ βρέθηκε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και έκανε δηλώσεις στη ρεπόρτερ Ελένη Παπαδόγια και στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1

O Δημήτρης Ουγγαρέζος αντέδρασε έντονα κατά του Αρη Καβατζίκη: «Να μιλάς για τον εαυτό σου»

TV Buzz 26.11.2025
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Κρυφός αρραβώνας; Το τεράστιο δαχτυλίδι που έβαλε φωτιά στις φήμες

Tabloid 26.11.2025
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση και οι αυστηροί κανόνες που κρατούν τη σχέση ζωντανή

Οι ευχές του Παναγιώτη Κουτσουμπή στην Κατερίνα Καινούργιου για την ονομαστική της γιορτή

Tabloid 26.11.2025
Θέλησε να τιμήσει δημόσια την ονομαστική γιορτή της

Το φλογερό ειδύλλιο της Britney που κράτησε… 14 μέρες αλλά έγραψε ιστορία

Celebrity Stories 26.11.2025
Το ξεχασμένο affair που κράτησε μόνο δύο εβδομάδες, αλλά ήταν τόσο εκρηκτικό, τόσο παθιασμένο και τόσο… 00s, που ακόμα κάνει το Hollywood να κοκκινίζει!

Diddy: Βίντεο και φωτογραφίες του μέσα από τη φυλακή

Tabloid Χτες
Ο καταδικασμένος ράπερ εθεάθη με γκρίζα μαλλιά και ευδιάθετος