E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός στον Λευκό Οίκο μεταξύ Τραμπ και CNN: Έκοψε τη σύνδεση το κανάλι

«Αρρωστημένοι άνθρωποι, κανάλι με χαμηλά νούμερα»

Δημοσίευση 15/4/2025 | 08:28

Χαμός στον Λευκό Οίκο μεταξύ Τραμπ και CNN: Έκοψε τη σύνδεση το κανάλι

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση και στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τον χαρακτήρισε «μειωμένης αντίληψης»

Πανικός στον Λευκό Οίκο και στη συνέντευξη τύπου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον ομόλογό του, τον Ναγίμπ Μπουκέλε του Ελ Σαλβαδόρ, έπειτα από ερώτηση της δημοσιογράφου του CNN, Κέιτλαν Κόλινς.

Η δημοσιογράφος του CNN ρώτησε αν ο Αμπρέγκο Γκαρσία που είχε απελαθεί κατά λάθος θα επιστρέψει στις ΗΠΑ, παραπέμποντας την ερώτηση στη γενική εισαγγελέα Παμ Μπόντι και τον αναπληρωτή επιτελάρχη Στίβεν Μίλερ και προκάλεσε την «έκρηξη» του Ντόναλντ Τραμπ.

Αμέσως μετά την ερώτηση ο Αμερικανός πρόεδρος άρχισε να την ειρωνεύεται ενώ αποκάλεσε το CNN ως«το κανάλι με τα χαμηλά νούμερα».

«Είναι δυνατόν να λέτε στον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ τι να κάνει με τους πολίτες του;» διερωτήθηκε ο Τραμπ, συνεχίζοντας με επίθεση προς το CNN: «Γι’ αυτό δεν σας βλέπει κανείς. Θέλετε να αφήσουμε εγκληματίες ελεύθερους. Είστε άρρωστοι άνθρωποι».

Οι δύο αξιωματούχοι παρέθεσαν επιχειρήματα που αφορούσαν απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, το οποίο ζητά από την κυβέρνηση να διευκολύνει την επιστροφή του Γκαρσία από φυλακή του Ελ Σαλβαδόρ. «Δεν έχω την εξουσία να τον επιστρέψω στις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο Μπουκέλε όταν τον ρώτησε ένας δημοσιογράφος.

«Πώς θα μπορούσα να περάσω λαθραία έναν τρομοκράτη στις Ηνωμένες Πολιτείες;» πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό της κυβέρνησης Τραμπ ότι ο Αμπρέγκο Γκαρσία είναι «τρομοκρατικό» μέλος της συμμορίας MS-13 – κάτι που δεν έχει υποστηρίξει στη δικαστική διαμάχη για την τύχη του. Η ένταση κορυφώθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ να επιτίθεται φραστικά και κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

«Ήταν πρόεδρος μειωμένης αντίληψης. Εγώ έκανα τις εξετάσεις μου. Αισθάνομαι υπέροχα», τόνισε χαρακτηριστικά. Το CNN διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση έξι λεπτά πριν το τέλος της συνέντευξης Τύπου με την παρουσιάστρια Ντάνα Μπας να σχολιάζει πως «ακούσαμε πολλές πληροφορίες, αλλά και παραπληροφόρηση. Ο πρόεδρος Τραμπ είπε ότι το CNN μισεί τη χώρα μας. Αυτό δεν ισχύει. Είμαι εδώ 32 χρόνια και αυτή η ρητορική δεν έχει προηγούμενο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σφοδρές αντιδράσεις για δασκάλα που είπε σε παιδιά δημοτικού σχολείου ότι ο Αγιος Βασίλης δεν υπάρχει

Κόσμος 12.11.2025
Πολλοί γονείς είπαν ότι έκανε τα Χριστούγεννα «λιγότερο ξεχωριστά» για τα παιδιά τους

Σεισμός τώρα άνω των 5 Ρίχτερ στην Κύπρο

Ελλάδα 12.11.2025
Σεισμός τώρα πάνω από 5 Ρίχτερ στην Κύπρο - Σειρά μετασεισμών στην περιοχή

Πρεμιέρα για τον «κόφτη» στη Βουλή: Σε ποιον βουλευτή εφαρμόστηκε για πρώτη φορά

Πολιτική 12.11.2025
Ο χρόνος όλων των ομιλιών ελέγχεται ηλεκτρονικά και αυτόματα, με τη χρήση εφαρμογής

Τραγωδία με 3 νεκρούς ανοικτά της Γαύδου: Βίντεο ντοκουμέντο, φωνάζουν «βοήθεια» πάνω στη βάρκα

Ελλάδα 12.11.2025
Νέο περιστατικό με μετανάστες στα νότια παράλια του Ηρακλείου, καταγράφεται τις τελευταίες ώρες

Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του, τι πρέπει να γνωρίζουν εργοδότες και εργαζόμενοι

Οικονομία 12.11.2025
Πώς υπολογίζεται το Δώρο Χριστουγέννων - Τι να κάνει ο εργαζόμενος αν δεν λάβει το Δώρο

Σαν ταινία Mad Max: Ρώσοι στρατιώτες μπαίνουν στην πόλη Ποκρόφσκ της Ουκρανίας με κάλυψη από την ομίχλη

Κόσμος 12.11.2025
Το Κίεβο εκτιμά αναφέρει ότι οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν τη Μόσχα να μεταφέρει περισσότερους στρατιώτες στην κατεστραμμένη πόλη και στη συνέχεια να περικυκλώσει τις ουκρανικές δυνάμεις

Δημοτικοί υπάλληλοι στη Λαμία πήγαν να στολίσουν και τους «έγραψαν»

Ελλάδα 12.11.2025
Οργή από τους εργαζομένους που καταγγέλλουν πως θα παραδώσουν τα διπλώματα, την ώρα που έκαναν τη δουλειά τους.

Ελεύθεροι επαγγελματίες στη φάκα της ΑΑΔΕ

Οικονομία 12.11.2025
Εμφάνιζαν ζημιές και εισοδήματα κάτω από τον βασικό μισθό

Οδηγός τρένου στο Σαν Φρανσίσκο κοιμήθηκε ενώ ο συρμός έτρεχε με 80 χλμ.

Κόσμος 12.11.2025
«Θεέ μου» φώναζαν οι επιβάτες, δείτε βίντεο

Σχολεία: Καθιερώθηκε νέα αργία 15 Νοεμβρίου σε Πρέσπες και Φλώρινα

Ελλάδα 12.11.2025
Η απόφαση εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Αλιμος: Κουκουλοφόροι μπήκαν σε σχολείο και χτύπησαν άγρια 15χρονο

Ελλάδα 12.11.2025
Νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι